Een aanrader!
Prima verzorging.
was even zoeken naar de ingang, maar een leuke grote praktijk.
Tandarts en mondhynieniste zijn erg aardig en letten op details. Altijd goed geholpen. Vorige week bij mondhygiëniste geweest, ik was een beetje verbaasd dat zij haar tweede vaccinatieprik nog moest krijgen. Ik dacht dat medisch personeel al lang geheel gevaccineerd was.
Hoewel ik een vervelende behandeling moest ondergaan stelden de tandarts en de assistente mij heel erg op mijn gemak. De tandarts vertelde wat hij deed en af en toe een grapje maakte de behandeling goed dragelijk ;-)
De bovenstaande woorden zijn zoals ik het heb beleefd.
Je wordt op een goede manier behandeld: alle lof!
Ik vond het fijn dat we onze eigen tandarts kregen waar we al jaren klant zijn.
met name de vrouwelijke tandarts (Spaanse) heb ik volledig vertrouwen in. Heel vakkundig. De rest van de tandartsen heb ik niet gehad.
Ik kreeg goed advies waar ik war mee kon.
Prettig. Snel en goed geholpen!
Bevalt prima
Flexibel met het maken van afspraken
Fijne mensen die goede zorg aan de pacienten geven!
Duidelijke uitleg over de behandeling
Dame aan de balie mag wel wat vriendelijker
Voor een eenvoudig en kort bezoek aan een tandtechnieker (die keuze werd niet vermeld) was dit wek een heel uitgebreid beoordelingsonderzoek. ik zal niet elke keer op uw verzoek reageren.
Om 15 uur s middags gebeld, dat er een stukje tand af is. de volgende morgen om 9 uur op de stoel. Super. Kreeg het resultaat van de heer Zeegers net te zien, maar hij heeft het erg goed gerepareerd. Een gouden Pluim!!
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen