prima behandeld!
zoals verwacht
Had een vulling er uit. Omdat ik vrijdag aan gaf, kon ik toch binnen een week terecht.
prima tevreden
Het directe contact met de balie ervaar ik als gemis. De baliemedewerkster was volledig op de hoogte van mijn wensen en dat is nu ..tig keer uitleggen aan een centraal meldpunt. Gemaakte afspraken worden in bevestigingsmails weer gewijzigd, zonder dat daar op gewezen wordt. Dit wekt verwarring. Het verwijzen naar afspraken en afschuiven naar een andere medewerker komt zeer onprofessioneel over.
Alles prima
Doordat ik als kind een afschuwelijke tandarts heb gehad het ik een grote angst voor de tandarts. Deze tandarts was geweldig. Hij was heel rustig en legde alles duidelijk uit van te voren en tijdens de behandeling. Ik moet ook altijd huilen van te voren, waar ik mij best wel voor schaam. Ze gingen daar heel goed mee om, waardoor het voor mij een stuk minder beschamend was.
Goed ontvangen. Goed geholpen.
Werd keurig op tijd en goed geholpen
De mondhygiëniste is erg vriendelijk, meedenkend en erg gericht op de patiënt. Afgelopen keer zag ik een, voor mij nieuwe, tandarts en die gaf aan wat er aan de hand was en gaf de beste opties aan tot behandelingen en alle nodige informatie. Voor mij is dit, sinds de nieuwe setting, de beste tandarts binnen het team. De frontdeskdame was er zelf niet, hiervoor zat een tandartsassistente en die heeft niet dezelfde werkhouding en manier van communiceren met de ander en dat is best jammer, aangezien zij het eerste gezicht is dat je ziet en aanspreek punt is. Al met al ben ik erg blij met de mondhygiënisten en tandartsen zelf.
Was altijd patiënt bij Willenborg en moest even slikken (ben niet zo'n held bij tandartsen) toen bleek dat de praktijk overgenomen was. Kwam terecht bij een (denk ik) Spaanse dame die me meteen gerust stelde. Moest een kies laten trekken en ze had alle tijd, legde alles uit en verdoofde zonder maar iets ervan te voelen. Blij met deze dame als tandarts.
Afspraak mooi op tijd Vriendelijke mensen
Ben zeer tevreden met tandarts Carmen Perez. ¡Gracias Carmen!
Geen klachten
Aardig
overname praktijk door puur mondzorg niet medegedeeld aan ons. afspraken verwisseld voor mijn man en mij.
Eigen assistent en tandarts, super.
Wij vinden Carmen een super fijne tandarts, ze heeft mijn zoon en dochter heel goed en rustig behandeld met het vullen van hun eerste gastjes.
Ik vond het raar dat de tandarts de controle ging doen terwijl de mondhygiëniste nog bezig was. De mondhygiëniste liet ook duidelijk merken dat ze dit niet prettig vond. Ik had een afspraak met Demi. Zij was niet aanwezig en zonder overleg kreeg ik een ander. Bij het maken van een nieuwe afspraak werd verteld dat dit alleen in combinatie kon met mondhygiëniste. Ik vind dit prettig want wil eerst weten wat ik aan budget over heb.
Lang wachten ondanks een afspraak. Tijd tussen afspraak maken en behandeling erg lang zelfs met klachten. Wachtkamer erg saai nog geeneens muziek of tv. Erg onpersoonlijk en afstandig waardoor het meer een lopende band effect wordt.
Goede en snelle zorg
Mondhygiëniste was erg vriendelijk en kundig. Gaf nuttige tips en ging doelgericht maar voorzichtig te werk. Fijn dat je hier een vaste tandarts hebt. De dame in kwestie komt op mij kundig over. Met oog voor de patiënt, een 'mensen-mens'.
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen