Efficiënte werkwijze, vriendelijke behandelaars.
N.v.t
Heel prettig geholpen en te woord gestaan. Fijne en duidelijke uitleg gekregen n.a.v. hulpvraag.
Altijd een zeer attente en vriendelijke behandeling met aandacht voor mij als patiënt. Je bent geen nummer. Er wordt zeer zorgvuldig en accuraat gewerkt. Tijdens de behandeling geen onnodige gesprekken.
Helemaal goed, niets op aan te merken.
Was goed! Aardige tandarts en mondhygiëniste!!
Je word altijd vriendelijk ontvangen en de uitleg van de behandelingen of wat ze gaan doen zijn goed.
prima en snel behandeld en goede adviezen
Naar tevredenheid.
Er werd tegen de assistente gezegd om voor mij een afspraak te maken met de persoon die nieuwe prothese maakt. Zonder mij dit eerst te vragen, mijn mening was niet belangrijk.
Iedereen is vriendelijk
prettig
Super klantvriendelijk en zorgvuldig behandeld
Iedereen is heel attent. De Mondhygiënist heel harding en professioneel.
Online een afspraak gemaakt. Daar stond 1 tijd. Bij de bevestiging 2 dagen voor tijd stonden ineens 2 tijden. Bleek reinigen te zijn. Prima, maar had het even bij de eerste bevestiging gemeld. Verder was het wel prima.
Goed.
Prima, vooral voor de kinderen vriendelijk en rustig met humor.
Leuke
Ik ben echt bang voor de tandarts zoals dat heet, maar ik kom nu al bijna 61 jaar denk ik bij de praktijk van tandarts Zeegers (vader en zoon) tot grote tevredenheid. Ze zijn geduldig wat betreft mijn angst en leggen alles uit en heeeel vriendelijk. Kortom super!!! Fijn is ook dat het team nog steeds bijna uit dezelfde personen bestaat.
Heel vriendelijk geholpen door de tandarts en de preventieassistente. Ik voelde me prima op mijn gemak en dat waardeer ik zeer.
Ik ben goed geholpen
WACHTRUIMTE: Wachtruimte is een saai hok. De tv staat uit en de radio staat niet aan. Er is in geen WIFI dat is toch raar in deze tijd :-( Lectuur is oud van mei en ik kom in juli. Vrolijker aankleden!
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen