Zit mijn hele leven als bij tandarts Zeegers , het is gewoon prima !
Goed geholpen, aardige mensen .....
Plezierig!
Geen lange wachttijd. Prima geholpen.
Ik werd snel geholpen, er werd goed uitleg gegeven over een nieuw systeem.
Ik ben vaak gespannen voordat ik behandeld word maar aan eind v.d. controle is gelukkig toch meegevallen. Ik leer om mezelf te ontspannen tijdens de behandeling.
goed maar een saaie wachtkamer en geen Wifi in de wachtkamer
Tandarts en assistente geven een rustig gevoel en duidelijke uitleg.
Vriendelijke mensen
Lange wachttijd voor een volgende afspraak.
Alles verlopen zoals gepland
Na jaren bij een tandarts te hebben gezeten die niet veel gedaan heeft en mij niet serieus nam, heb ik bij deze tandarts een rustig gevoel gekregen. Heb al een behoorlijke tijd last van een ontsteking wat ik ook al die tijd aangaf maar niets mee gedaan werd. Toen ik bij jullie kwam werd gelijk bevestigd door de tandarts dat ik al die tijd gelijk had. Ook werd mij verteld dat ik gaatjes heb en heel veel tandsteen. Zal even pijnlijk worden maar heb nu wel een goed gevoel dat er goed na mijn gebit wordt gekeken en er na mij geluisterd word.
Fijne mondhygiënist, snelle behandeling.
Positief
Goede uitleg, en prima geholpen
Ondanks dat er meerdere tandartsen werkzaam zijn vind ik juist fijn om steeds dezelfde tandarts te hebben.
Geen klachten alles prima gedaan.
Prettig
Weer prima geholpen
Heel erg prettig dat de controle van de tandarts plaats vindt , tijdens de behandeling van de mondhygieniste.
Vriendelijk en goed uitgelegd door de mondhygeniiste Tandarts ook goed
Helaas niet tevreden. Na wissel tandarts vanwege verhuizing eerste afspraak. Verwachting: reiniging. Uitkomst: na 3 minuten van het bekijken van het gebit voor het blok gezet voor een behandel plan van meer dan € 1.000,- zonder duidelijke uitleg. En ook nog eens nauwelijks tijd meer voor het adequaat reinigen van mijn gebit.
Aanmelden bij de zuil. Snel opgehaald, goeie service en snel weer naar buiten.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.