Laden reviews...
108 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de beoordelingen komen snelle plaatsingen, vakkundig personeel en vriendelijke service steeds terug. Ook wordt de duidelijke communicatie en behulpzame begeleiding gedurende het proces geprezen. Veel klanten noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en een nette, netjes uitgevoerde uitvoering. Over het algemeen wordt de service als professioneel en betrouwbaar omschreven.
Vanaf het moment van offerte aanvraag tot aan de installatie van het dakraam is het prettig geweest om met Daktaam Garant te komen tot een mooi resultaat. Zowel de communicatie per email als de twee monteurs verdienen een pluim. Zeker aan te bevelen.
23 October 2025
Jaap van der Werff
ALKMAAR
Het bedrijf zelf is klantvriendelijk en denkt met je mee. De monteur idem dito. Werken snel, zijn uiterst vriendelijk en gekwalificeerd.
17 October 2025
B.m. de Boer
Amsterdam-Zuidoost
Zeer tevreden over verloop van aanvraag offerte bij Richard en Ilse tot en met de plaatsing vanmorgen door de zeer vriendelijke en bekwame Mark en Keni, aanrader !
17 October 2025
Mary
Amsterdam
Goed genoeg om aan te bevelen, top service, top installatie en top vaklui die de boel ook nog eens netjes achterlaten.
Jur
Schagen
Uitstekende kwaliteit/prijs.
John
Purmerend
Supersnel en netjes en uitstapvenster in mijn dak gemaakt. Ze hoefden ook niet langs de buren want ze zaagden eerst een gat in het dak waar ze doorheen konden om aan de buitenkant te werken. Netjes afgewerkt, zeer aan te bevelen.
Wim
Amsterdam
Erg vriendelijke en net werkende jongens die vlug en behendig binnen enkele uren 3 dakramen vervangen hebben, inclusief de raamdecoratie!
9 October 2025
Marcel Hekman
Deventer
Snel en accuraat, we zijn zeer tevreden.
9 October 2025
Herman
Nieuwe Niedorp
Snelle levertijd, zeer nette en aardige monteurs en duidelijke uitleg
7 October 2025
Wineke
Purmerend
Twee dakramen laten plaatsen. De monteurs waren erg vriendelijk en vakkundig. Ze gaven goed advies, en we besloten ter plekke dat een ander dakraam beter paste. Deze werd meteen door een collega gebracht. Kortom, een aanrader!!
6 October 2025
Bart
Obdam
Verduisterend plisségordijn prima geïnstalleerd en daarna nog als service een ander defect (ouder en door ander bedrijf geïnstalleerd) plisségordijn onderzocht.
4 October 2025
Perry Ligthart
Bovenkarspel
Na het nodige uitstel door leverings problemen zijn de kantelramen geplaatst. Zien er mooi uit. De verduistering gordijnen passen er mooi in. De mannen hebben vakwerk geleverd. Aardige gasten trouwens.
3 October 2025
leen wegman
ZWAAG
Vandaag door Dakraam Garant twee grote Velux ramen laten plaatsen op de zolder. Installateurs zijn vriendelijk, vakkundig en hebben alles netjes achtergelaten. Klasse!
29 September 2025
William
‘t Zand
Geen gedoe, duidelijke communicatie en snelle respons. Werk wordt netjes uitgevoerd en zonder rommel. Nu 2x hier iets besteld en laten installeren (dakramen 2x en nu rolluiken) alles dikke prima. Ga zo door!
27 September 2025
Rjmv
Heerhugowaard
Heel blij met het resultaat! Maar zeker ook met Richard en Nikai! Fijne mensen die gaan als het klaar is naar eigen tevredenheid en gaan voor service! Ik ga dakraamgarant zeker aanbevelen.
25 September 2025
Ineke
de Bilt
Ik ben zeer tevreden over de service van Dakraam Garant. Het team is vriendelijk, behulpzaam en werkt vakkundig. De werkzaamheden zijn in twee etappes uitgevoerd en alles verliep snel en soepel. Er werd duidelijk en goed gecommuniceerd, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Echt een aanrader!
24 September 2025
Rinia
Amsterdam
Heel snel een duidelijke offerte binnen en ook snel geïnstalleerd de 3 dakramen erg blij mee.
19 September 2025
Ron
Enkhuizen
Uitstekend werk geleverd door gemotiveerde medewerkers die er alles aandoen om je een tevreden klant te laat voelen.
18 September 2025
Leo Baars
Akersloot
Vriendelijk personeel die professioneel ons dakraam hebben geplaatst. Ze zijn goed geprijsd en kunnen snel uitvoeren. Kortom, top!
12 September 2025
Ynske
Groningen
Aanrader. Goed bedrijf.
9 September 2025
Mies
Lelystad
Drie vriendelijke monteurs hebben goed werk verricht snel en netjes.
4 September 2025
Willem
Heiloo
Twee Velux dakramen geplaatst, zeer tevreden
2 September 2025
Jose Luis Diaz Valdes
Almere
Alles van offerte tot plaatsen prima geregeld.
30 August 2025
Theo
Hoorn
Nette montage en vakkundige mensen.
27 August 2025
W.Engelgeer