Laden reviews...
119 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de beoordelingen komen snelle plaatsingen, vakkundig personeel en vriendelijke service steeds terug. Ook wordt de duidelijke communicatie en behulpzame begeleiding gedurende het proces geprezen. Veel klanten noemen een goede prijs-kwaliteitverhouding en een nette, netjes uitgevoerde uitvoering. Over het algemeen wordt de service als professioneel en betrouwbaar omschreven.
Alles geïnstalleerd volgens afspraak, vriendelijke monteurs die alles netjes hebben achtergelaten.
8 February 2026
Ronald
Valthermond
Fijne communicatie vooraf, duidelijk en snel en het zetten ging ook van een leien dakje ;) Er moest best wat op maat gemaakt worden en ondanks dat ik had gezegd dat dat bij de badkamer niet zo netjes hoeft omdat die uiteindelijk toch gerenoveerd gaat worden, hebben ze er tóch nog even gauw een soort van gezellige omlijsting om heen gebouwd. Slimme lui, ik raad ze gerust aan.
3 February 2026
Reen
Emmeloord
Ik heb twee offertes aangevraagd maar deze won: de prijs lag net wat lager maar de offerte was sowieso duidelijk. De andere leverancier bood 10% korting maar kwam uit op een hogere prijs. Een prettige verrassing was dat ze zo snel konden komen om het dakraam te vervangen. Binnen een paar uur was het Velux dakraam geplaatst.
2 February 2026
Els
Haarlem
Ze hebben goed werk verricht,het ziet er netjes uit en de jongemannen waren heel beleefd en vriendelijk Ze waren voorzichtig met het naar boven brengen van de dakramen We zijn zeer tevreden!!!
2 February 2026
Greet
Schildwolde
Prima vakwerk, harde werkers, zit er netjes en snel in en vriendelijk in contact
23 January 2026
Theun en Toos
Sneek
Vanaf de vraag om informatie tot het plaatsen van het dakraam heb ik het contact als zeer prettig ervaren. Vriendelijk personeel en netjes werk geleverd. Bedankt!
23 January 2026
Natasia
Almere
Ondanks de slechte weersomstandigheden prima op tijd aanwezig. Ramen geplaatst, alles keurig afgedekt en opgeruimd. Duidelijke uitleg gekregen. Kortom: aanrader, kan niets negatiefs bedenken.
10 January 2026
Marian
Spijkenisse
Vriendelijk
7 January 2026
Jannie
Zaandam
Alles volgens afspraak. Mark levert goed werk. Weer mooie dakvensters!
19 December 2025
Anne
Groningen
4 nieuwe dakramen laten plaatsen. Goed contact, snelle offerte gekregen en hele snelle levering! Vriendelijk personeel en goede plaatsing op locatie. Nieuw dakraam in overleg met ons op de juiste plek geplaatst. Geven goed advies en denken met ons mee. We zijn erg tevreden over dakramengarant!
16 December 2025
Jorien
Assen
Alles snel en goed geregeld. Via de mail foto's en afmetingen door gestuurd, offerte gekregen en binnen een week gemonteerd. Ook het plaatsen ging goed, schoon en netjes opgeleverd. Zeer tevreden.
10 December 2025
Menno van Dulmen
Blokker
Ik heb mijn dakkapel laten vervangen voor een dakraam. Goede (eerlijke) offerte na schouwing. Mooi afgewerkt en prima resultaat! Ik ben tevreden.
28 November 2025
Max
Oostvoorne
Onlangs heb ik een dakraam laten plaatsen en ik ben enorm tevreden over de hele ervaring. De levering én installatie waren verrassend snel, veel sneller dan ik had verwacht. Het team was ontzettend vriendelijk en werkte zeer professioneel. Wat ik ook erg prettig vond, was hun flexibiliteit bij het plannen van de afspraak. Ze dachten echt met me mee en pasten zich zonder problemen aan mijn agenda.
27 November 2025
Tunde
Grootebroek
Wij waren verbaasd hoe snel ze konden komen plaatsen en hoe snel ze waren met monteren! De gezellige heren van montage hebben alles geplaatst, afgewerkt, uitgelegd en ook netjes opgeruimd. Ik zou Dakraam Garant zeker aanbevelen bij familie en vrienden!
22 November 2025
Rianne
Hoofddorp
Levering en plaatsing binnen twee weken – waar maak je dat nog mee! Vakkundig en vriendelijk personeel met goede communicatie; ze liepen iets uit bij de vorige klant, maar belden keurig op tijd om dit te melden.
18 November 2025
wim
Medemblik
Snelle service, vriendelijke monteurs
2 November 2025
Yolanda Visser-Kuiper
Hoorn
Wij zijn zeer tevreden. De communicatie met Ilse was ontzettend fijn. Er werd op een heldere manier gecommuniceerd. Ilse dacht goed met ons mee en zelfs in het weekend werd er gereageerd op mails. Offerte ontvingen wij snel. Ook zijn wij zeer te spreken over de monteur. Aardige en spontane man. Dakraam is met 2.5 uur geplaatst en ziet er super goed uit!! Hadden vooraf ook andere bedrijven benaderd, echter hadden wij hier geen vertrouwen in en was de communicatie erg slecht.
24 October 2025
Sharon
Deventer
Je personeel was zeer beleefd en is goed in zijn werk ,echt heel goed Ben zeer tevreden met het resultaat. Als er weer iets is weet ik u te vinden. Heel erg bedankt
23 October 2025
Theo
Zwijdrecht
Vanaf het moment van offerte aanvraag tot aan de installatie van het dakraam is het prettig geweest om met Daktaam Garant te komen tot een mooi resultaat. Zowel de communicatie per email als de twee monteurs verdienen een pluim. Zeker aan te bevelen.
23 October 2025
Jaap van der Werff
ALKMAAR
Het bedrijf zelf is klantvriendelijk en denkt met je mee. De monteur idem dito. Werken snel, zijn uiterst vriendelijk en gekwalificeerd.
17 October 2025
B.m. de Boer
Amsterdam-Zuidoost
Zeer tevreden over verloop van aanvraag offerte bij Richard en Ilse tot en met de plaatsing vanmorgen door de zeer vriendelijke en bekwame Mark en Keni, aanrader !
17 October 2025
Mary
Amsterdam
Goed genoeg om aan te bevelen, top service, top installatie en top vaklui die de boel ook nog eens netjes achterlaten.
Jur
Schagen
Uitstekende kwaliteit/prijs.
John
Purmerend
Supersnel en netjes en uitstapvenster in mijn dak gemaakt. Ze hoefden ook niet langs de buren want ze zaagden eerst een gat in het dak waar ze doorheen konden om aan de buitenkant te werken. Netjes afgewerkt, zeer aan te bevelen.
Wim
Amsterdam
Erg vriendelijke en net werkende jongens die vlug en behendig binnen enkele uren 3 dakramen vervangen hebben, inclusief de raamdecoratie!
9 October 2025
Marcel Hekman