Snel en netjes

Snel en alles volgens afspraak gemonteerd. Vriendelijke en nette monteurs. Geen op of aanmerkingen. Sommige mensen geven een negatieve review omdat ze het afval niet meenemen. Dit staat gewoon in de offerte en die moet je dan maar beter lezen.

Uitstekende levering van ons dakraam

Van offerte tot installatie is de service uitstekend. Afspraak is afspraak. Staan op tijd voor de deur en twee uur later is het dakraam geplaatst. We zijn zeer tevreden.

Goed en snel geplaatst

Goed en snel geplaats en netjes afgehandeld.

Fantastische service en vakmanschap ! Richard en Nikay zijn top !!

Erg goede klantenservice en afhandeling door vakmensen ! Aanrader ! Steve

Zeer tevreden over klein dakraam. Veel lichtinval op zolder.

We zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Contact goed en vlotte plaatsing.

Vakmanschap met een blije lach!

Eerst de spullen uitpakken om de koffie te verdienen. De kop eraf en dan de kop koffie erin. 2 man sterk van DakraamGarant en dat was nodig ook met 2 ramen van 70 Kilo. Flits Flats en het oude raam was eruit. Nog geen anderhalf uur later de eerste erin en zo kwam ook de tweede. Broodje , koffie Cola en aftimmeren. Spatstrak zitten de ramen erin. Erg tevreden mannen. Topspul.

Goed en fijn contact met dakraamgarant

Meteen fijn en goed ook hele vriendelijke monteurs die goed en vakkundig werken.

Zeer efficiënt!

Hoi, Zeer snel geplaatst en heel mooi afgewerkt. Kwaliteit voor een goede prijs. Fijn dat mensen zo werken. Gr rienk

De heren waren een uur te vroeg, maar dat is beter dan te laat. Vakmannen! Vriendelijk, snel en netjes. Duim omhoog

Vriendelijk, deskundig, snel en mooi.

Snel, vriendelijk, goede prijs

Deze mensen werken enorm goed en snel, zijn erg vriendelijk en de prijs is concurrerend. Een beetje troep laten ze wel achter, dus als ze dat ook weg zouden halen was het een dikke 10!

Vakmanschap, vlot en flexibel

Met de aangegeven route stonden de monteurs net voor 8 uur voor de deur. Gelijk aan de slag en met tweemaal tussentijds kort overleg over de juiste plaats, zaten de twee grote ramen er in no-time in. Netjes afgewerkt, afval opgeruimd en om 12 uur afgerekend. Zij op naar de volgende klus, ik genietend van het licht op zolder.

Helemaal tevreden , snel vriendelijk

Tevreden met resultaat.

Wij hebben een nieuwe dakraam laten verplaatsen in onze badkamer. Goed afgewerkt volgens afspraak in korte tijd. Wij zijn wel tevreden.

Zeer tevreden, conform afspraak perfect uitgevoerd

Eerst via de officiële website van Velux geprobeerd, dit heeft geen resultaat opgeleverd. Hierbij aangesloten installateurs vonden het kennelijk teveel moeite om op een email te reageren. Verder gezocht op Velux dakraam en bij Dakraam Garant terecht gekomen, snelle reactie correcte offerte. Het nieuwe dakraam is op 8 juni 2021 zeer vakkundig en netjes geplaats, de werkplek schoon achtergelaten en alle overgebleven materiaal meegenomen.

Alles geheel volgens afspraak.

De communicatie met DakraamGarant verliep allemaal heel goed en zeer vriendelijk. De offerte was duidelijk en een scherpe prijs. De installatie verliep ook goed door twee echte vakmannen. Ze dachten goed mee over de exacte locatie van het raam en hebben de installatie heel netjes gedaan. Complimenten!

Keurig gemonteerd, goede prijs en service

Keurige afhandeling van het gehele traject vanaf offerte aanvraag tot aan montage. Goede monteurs en service

Om 8 uur stonden ze met 2 man sterk op de stoep. 2 uur later waren ze klaar. Super snel! Aardige kerels en keurig netjes geplaatst.

Toppers!!

Al vaker met ze samengewerkt. Vakkundige klantvriendelijke vakmannen! Ga zo door. Vriendelijke groeten Bianca Interieurstylist De Woonwens

Punctueel, goed resultaat en zeer vriendelijk.

Mannen stonden zoals gepland om 08.00 uur voor de deur. Goed, snel en vakkundig 2 dakramen geplaatst. Rommel netjes opgeruimd en meegenomen. Bijzonder mooie dakramen van Velux.

100+ % Toppie

De proffesionaliteit en vakmanschap straalt van de mannen af, toen ik ze zag wist ik genoeg, blij dat ik voor Dakraam garant heb gekozen. Het ging bij mij om het vervangen van een GGL 4 type Velux raam, alles keurig en snel gerealiseerd. Als extra service wezen zij mij op wat slechte dakpannen en aangezien ik er nog wat had liggen werden die voor mij vervangen. Nogmaals mijn dank hiervoor mannen !

Keurig Netjes gemonteerd Aanrader Velux dakramen

Vriendelijke monteurs met veel ervaring. Ruim 10 jaar al. Alles netjes opgeruimd Vakwerk. Bedankt. Zeker aan te bevelen.

Vakbekwame mensen

De monteurs losten een lastig probleem met ons oude raam handig op.

vakkundig en snel

Keurig op afgesproken tijd, prettig personeel. In ruim 2 uur dakraam vervangen. Duidelijke uitleg van de werking. Noodzakelijke aanpassing van dakpannen uitgevoerd. Aftimmering niet uitgevoerd omdat bestaande aftimmering nog prima in orde was. Helaas niet in mindering op de factuur gebracht.

Visser Roosendaal 87

1606XD Venhuizen