Filters

10

Super snelle service en netjes gewerkt

Door de storm moest ons dakraam met spoed vervangen worden. Dakraam Garant was op de volgende werkdag direct bereikbaar en heeft diezelfde dag nog een nieuw raam geplaatst. De monteur heeft netjes gewerkt en binnen 2 uurtjes zat er een nieuw raam in. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed

De monteur was mooi op tijd aanwezig, verzorgde een goede service en had het raam snel geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Fijne communicatie,vlot werk .perfecte afwerking ,rommel wordt opgeruimd en alles keurig volgens afspraak .

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer nette gespecificeerde aanbieding en zeer nette uitvoering!

Naar aanleiding van onze vraag voor vervangen bestaande dakraam een zeer nette aanbieding. De uitvoering van het vervangen was top. Aan alles gedacht. Ook zeiltje om vloer te beschermen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima monteurs die hun vak uitstekend kennen.

De monteurs kwamen precies op tijd om een nieuwe Velux dakraam met verduisteringsrolgordijn te monteren. De werkzaamheden hebben zij snel en op bekwame wijze verricht. Zij hebben de werkplek netjes en schoon achtergelaten. Er waren geen beschadigingen in het trappenhuis of anderszins, ondanks de zware raamconstructie die naar de zolder gebracht moest worden. Kortom top monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi resultaat, goede adviezen vooraf, vriendelijke medewerkers!

Wij hebben nu een 2e dakraam laten plaatsen. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vooraf is goed meegedacht over onze situatie en vooral ook wat bouwtechnisch verstandig is. Beide keren waren de mannen die het dak kwamen plaatsen erg vriendelijk en professioneel. Als er in de toekomst meer dakramen nodig zijn nemen wij zeker contact op met Dakraam Garant.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima snelle service

goed contact, goed bereikbaar. Werk snel uitgevoerd, zonder concessies in de kwaliteit. Prima ervaring met dit bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles conform afspraak

Monteurs werken netjes en effectief. Wij zijn blij met het resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima professioneel team

Het bedrijf gevonden op internet en vervolgens een aanvraag verzonden. Binnen een paar uur had ik al een reactie. De volgende dag een offerte ontvangen. Na nog wat details uitgewisseld te hebben direct een afspraak gemaakt. Binnen 3 weken is het dakraam geplaatst. Ook de monteurs waren vriendelijk, vakkundig, hulpvaardig en creatief. Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

10

Snel en netjes gewerkt na goed overleg. Ben zeer tevreden .

 • Aanbevelen? Ja
10

vlotte montage binnen enkele uren 2 ramen vervangen

alles perfect gedaan en opgeruimd

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden on DakraamGarant

Alles perfect volgens afspraak verlopen! Erg blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service, mooie afwerking en scherp geprijsd!

Twee dakramen van ca 1*1 meter laten plaatsen (Velux). Keurig overleg door de monteur over exacte plaats in het dak en de mogelijkheden. Netjes gewerkt en na afloop alles keurig opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Twee vriendelijke mannen die super netjes werken! Wij zijn heel blij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor de volle 100% tevreden

Dakraamgarant was vanaf het eerste contact tot aan het vertrek van de monteur echt 100% o.k.: snel reageren, complete informatie, stipte levering, uitstekende montage en na afloop alles keurig opgeruimd.. Ik geef eigenlijk nooit 5 sterren, maar deze keer wel: perfect!

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, volgens afspraak, Netjes

Binnen een paar uur was de meneer van dakraam garant klaar met het plaatsen van het dakraam. Alle rommel opgeruimd, goede uitleg, snel en netjes, precies op de datum/tijd. Top Bedrijf. John boskoop

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en perfect gemonteerd dakraam

Het contact met Dakraamgarant verliep heel vlot via de mail. Ik kreeg snel reactie op m'n vragen/verzoek. Op zeer korte termijn kon het raam al gemonteerd worden! Erg blij mee. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden om dakramen te vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

We kregen snel reactie op onze offerte-aanvraag en ook op de volgende mails werd dezelfde dag nog gereageerd. Het raam kon de week erop al geplaatst worden. De monteur belde netjes even dat hij er bijna was. Met een uurtje was het raam vervangen en het ziet er super netjes uit. Ik zou DakraamGarant de volgende keer dat wij een dakraam gaan vervangen weer benaderen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed,

Ons Velux dakraam is na 20 jaar gaan lekken langs de randen. Er moest een nieuw dakraam in. Maar door wie was de vraag? Kwam op de site van Dakraam Garant, probleem uitgelegd ook met een paar foto's, Het advies was een iets groter model dakraam te nemen, zodat de mogelijke aangetaste randen van het dak konden worden verwijderd. Een duidelijke offerte gekregen, en heel snel kon er in de planning een gaatje worden vrijgemaakt voor plaatsing van het dakraam. Monteur was ruim op tijd aanwezig, heeft keurig en netjes gewerkt, en het oude materiaal buiten, gezet voor mij. Ging dit zelf afvoeren. Zeer tevreden over het resultaat. Het cijfer wat ik heb gegeven had ook een 10 kunnen zijn, het is nu een 9,9 ga zo door.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en perfect gemonteerd

Goede en snelle reacties op mailwisselingen. Daarnaast kon er tegen verwachting in op zeer korte termijn gemonteerd worden. Superaardige monteur en die echt vakkundig het dakraam heeft gemonteerd.. werkte zeer netjes en snel. Zeker een aanrader om hier je dakraam te laten plaatsen. Blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en erg netjes

Heel goed geholpen, met de installatie van nieuw Velux dakraam. Snel geinstalleerd op het afgesproken tijdstip. Keurig opgruimd. Heel blij mij!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service, het is even wachten maar dat is waard!

Wij hebben 4 grote dakramen laten monteren door Dakraam Garant. Ons dak van de zolder is niet erg hoog dus de vraag was wat is mogelijk, welke ramen kunnen we erin zetten? Dakraam Garant is tot 2x toe bij ons geweest om mee te denken wat de beste optie zou zijn. Nadat we er uit waren moesten we wel een paar maanden wachten voordat daadwerkelijk de montage kon starten. Maar dit is het zeker waard. Leuke jongens goed overleg, denken met je mee gewoon top service. Dus verdient in onze ogen echt een aanbeveling. Groeten uit Almere

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, wat werken die goed.

2 dakramen laten installeren ter vervanging van 2 oude. Er werd geweldig gewerkt door zeer vriendelijke en attente heren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Via internet bij dakgarant gekomen . Hadden offerte van ander bedrijf gehad die ons tegenviel. De gok gewaagd om bij onbekend bedrijf te bestellen. Hier hebben wij zeker geen spijt van. Prima contact. Stuk goedkoper. Monteurs stipt op tijd en binnen 2uur 2dakramen vervangen. Alles ziet er prima uit erg blij mee! Aanrader dit bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

De werkzaamheden werden netjes, in enkele uren en vakkundig uitgevoerd.

De firma DakraamGarant verving bij ons 3 Velux ramen in ons schuine dak. De werkzaamheden werden netjes, in enkele uren en vakkundig uitgevoerd. Het is duidelijk dat deze firma hierin gespecialiseerd is en jarenlange ervaring heeft. Het maken van de afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden kon zonder problemen afgestemd worden op onze agenda en verliep op prettige wijze. Op basis van de door ons opgestuurde gegevens en foto’s ontvingen wij een eerste offerte. Ondanks de naar ons idee nauwkeurige gegevens en duidelijke foto’s bleken er uitgangspunten in deze offerte voor te komen die niet strookten met de door ons aangeleverde gegevens en foto’s. Tweemaal heen en weer mailen resulteerde in een definitieve offerte. Deze gang van zaken had vereenvoudigd kunnen worden door, voor het aanbieden van de offerte, iemand langs te laten komen. Dat wij ondanks dat toch 5 sterren geven is dat wij ons realiseren dat hiermee de kosten van de firma beperkt bleven en dat wordt eens te meer duidelijk door dat het offertebedrag van een lokale firma € 1.000 hoger was.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd