Filters

10

Primadeluxe!!

Dakraam op moeilijke plaats bleek voor de monteur geen enkel probleem. Mooi afgewerkt, ben er heel erg blij mee. Geen gedonder op het dak, alle werkzaamheden werden van binnenuit gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en keurige levering en montage

Van bestelling tot montage is alles erg prettig en vlot verlopen. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Wegens drukte werd op tijd gemeld dat de afgesproken dag en tijd niet kon worden gehaald. De volgende dag werd de vervanging van het dakraam alsnog uitgevoerd. De vervanging werd kundig uitgevoerd en de werkplek schoon opgeleverd. De monteur wees ons er nog op dat de dakbedekking van het platte dak waarop werd gewerkt snel vervangen moest worden. Het bedrijf heeft inmiddels drie dakramen naar volle tevredenheid vervangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en services

De jongens waren erg aardig en ons oude dakraam is er zorgvuldig eruit gehaald en verwijdert. We zijn erg blij met onze nieuwe kunstof dakraam van velux. Enige minpunt ze hadden wel even kunnen opruimen en stofzuigen dat was wel zo netjes geweest om bij een klant weg te gaan zonder zwarte voet sporen door het huis achter te laten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deze mensen vinden het leuk goed werk te verrichten

Soms zit het tegen en daar heb je als leverancier niet altijd invloed op. Hoe je ermee omgaat wel. Ik vind het top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer deskundig, meedenkend personeel en top werk!

Communicatie is vlot en ze denken graag met je mee. In mijn geval kwamen ze zelfs met 2 verschillende dakramen langs, om te kijken of een grotere evt. zou passen. Wat dus ook het geval was! :-) Uiteindelijk is de plaatsing ook zeer deskundig gebeurt. Een puntje van feedback is de communicatie; op de site wordt meerdere keren genoemd dat ze "netjes en zo schoon mogelijk werken". Dan neem ik aan dat materiaal weer meegenomen wordt. Achteraf blijkt dit extra te kosten (€ 45,-) en dan beperkt het zich alleen maar tot het verpakkingsmateriaal. Dingen zoals zaagrommel, dakpannen, etc. laten ze allemaal achter. Dus dat viel een beetje tegen, omdat ik anders had verwacht. Dit mag mijn inziens duidelijker gecommuniceerd worden. Evengoed, zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

erg tevreden

Mijn oude dak-tuimelraam van Velux moest vervangen worden. Deze klus hadden ze zo geklaard. Na plaatsing werd er nog aangeveegd en kreeg ik uitleg. Ik had ook een insectenhor besteld, maar die kon achteraf niet geplaatst worden, dit door de konstruktie van het dak. Konden zij niets aan doen verder. Zonder problemen werd de hor weer meegenomen en de offerte werd aangepast. Top service. Zeer vriendelijke en kundige monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel vlot en keurig geregeld!

Twee ramen laten vervangen, heel vlot een afspraak kunnen maken en en supersnelle en vakkundige montage!

 • Aanbevelen? Ja
9

FIjne service en nette installatie

Gister een nieuw dakraam laten plaatsen. De heren belden netjes over de verwachtte aankomsttijd, nemen tijd om te overleggen waar het raam moet komen en wat mogelijk is en gana vervolgens aan de slag om in 1.5 uur een nieuw dakraam te plaatsen. Na het plaatsen keurig even uitleg over het gebruik van het raam en ze veegden alles nog even aan. Kortom: een top ervaring met een vakkundige paatsing van een dakraam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Vandaag een dakraam laten plaatsen door dakraam garant. Samen gekeken waar het raam geplaatst kon worden. Heel netjes afgewerkt. En alles netjes achter gelaten (moest alleen even stofzuigen,.wat normaal is). Nadat het klaar was, goede uitleg gehad. 2 hele vriendelijke nette mannen. Een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nette en vakkundige instsllatie

Voor het vernieuwen van 2 stuks 36 jaar oude GGL5 project Velux dakramen, Dakraam Garant uitgekozen met name door de goede recenties. De recenties majen ze waar@ De monteurs zouden om 8:00 uur aanwezig zijn en belden om 7:45 uur dat ze een kwartiertje later zouden zijn in verband met verkeers drukte. Erg netjes en professioneel. De monteurs zijn aardige jongens die hun vak verstaan en met plezier hun werk doen. De oude vensters zijn voorzichtig en vakkundid verwijderd en de rommel is keurig opgeruimd. De nieuwe ramen zijn netjes naar binnen gehesen en keurig gemonteerd, evenals de verduisteringsgordijnen en de rolhorren. Ik kan geen enkel minpuntje aangeven en raadt Dakraam Garant aan iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Dakramen zitten mooi en planning is perfect

Keurige montage, flexibel in de planning, afspraken keurig nagekomen, top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Nette offerte ontvangen en goed contact met de verkoopafdeling. De uitvoering is gedaan door twee nette monteurs en een fantastisch resultaat. Twee dakramen in nog geen 3 uur geplaatst. Zeer tevreden!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles van a tot z perfect!

Van offerte, uitvoering en facturatie: alles was perfect. Snelheid, Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn woorden die passen. Het dakraam zelf is prachtig en geeft veel licht. Erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

De heren Mac & Niekael zijn voor de firma DakraamGarant de juiste personen op de juiste plaats.

Allereerst, De heren Marc & Niekael van de firma DakraamGarant zijn door hun kennis van het verleden aangevuld met de wetenschap van het heden zeer deskundig, klantgericht vriendelijk en buitengewoon accuraat bij het plaatsen van onze nieuwe Velux kunststof Dakraam inclusief de verduistering rolgordijn. Het eind resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden zijn op de juiste wijze en naar onze volle tevredenheid gerealiseerd en zeggen hierbij nogmaals, hartelijk dank voor de wijze van jullie zeer gewaardeerde vakmanschap.

 • Aanbevelen? Ja
9

duidelijke communicatie en goede installatie

Prettige ervaring. Snelle reactie, duidelijke afspraken vooraf, en installatie goed en snel gedaan. Monteur erg vriendelijk en had de klus snel en vakkundig geklaard.

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijke offerte en snel werkafspraken kunnen maken

Heerlijk nieuw dakraam ! Eventueel beetje aanvegen als het klaar is.....

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk geleverd

De mannen van dakraamgarant hebben zeer professioneel werk afgeleverd, mijn complementen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en mooi

Dakramen netjes en mooi geplaatst! Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, vriendelijke werklui en komen afspraken na.

Leuk bedrijf om zaken me te doen, precies op de afgesproken tijd aanwezig en keurig werk geleverd. Zelfs nog wat kapotte dakpannen die ze op het dak opmerkten vervangen. In drie uur tijd twee tuimelramen vervangen door nieuwe kunsstof exemplaren zonder al te veel troep achter te laten. Wij zijn er dik tevreden mee. Bedankt jongens.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en vakkundige installatie van dakraam

Richard heeft snel en vakkundig het kapot gewaaide dakraam vervangen en een rolhor geplaatst. Alles netjes achtergelaten, zonder al te veel rommel.

 • Aanbevelen? Ja
10

proffesioneel

Goede en snelle service

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt top

Hele fijne club mensen. Even bellen en kreeg gelijk goed advies, je merkt de ervaring en expertise. Plaatsen van raam was in anderhalf uur gedaan en is echt heel netjes gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig gemonteerd dakraam

Vriendelijke mannen die netjes op de afgesproken tijd bij ons op de stoep stonden voor het plaatsen van een Velux GGL UK04. Ze weten hoe dit raam op een goede en snelle manier geplaatst moet worden en zorgen letterlijk en figuurlijk voor licht in de duisternis. Zeer tevreden over het resultaat. Bedankt mannen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, correct en volgens afspraak gewerkt

De wijze waarop ze correct mijn vragen beantwoorden bij het bestellen van de Veluxramen was zeer goed. Ook de flexibiliteit v.w.b. het plaatsen van insectenhor of niet (wij twijfelden) werd zonder probleem van de rekening gehaald toen we deze op plaatsingsdag niet wenste te hebben. Tenslotte het vervangen van de oude veluxramen werd netjes gedaan en we hoefden nauwelijks de stofzuiger te gebruiken of "een lik verf te geven" (zoals gemeld op hun website) toen ze weer waren vertrokken.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd