een zeer goede ervaring

een zeer goede ervaring

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? N.v.t.
  • Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Professioneel
  • Bent u tevreden in het algemeen over de info die u verkreeg? Dit kan telefonisch zijn, per mail of op kantoor Tevreden
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Voldeed aan mijn verwachting
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? N.v.t.

Perfect, zoals het moest zijn.

Ik had op voorhand wat stress over dat ze er misschien direct gingen invliegen, maar dat was het zeker niet. Ze nemen de tijd om te wenen, geven voldoende tips zodat je na elke les iets nieuws hebt bijgeleerd. Hele leuke en leerrijke ervaring bij deze rijschool.

• Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Was meer dan mijn verwachting
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Examen geslaagd in 1 poging.

Uitstekende rijles gekregen, met veel zelfvertrouwen naar het examen kunnen stappen en slechts 1 poging moeten doen. Instructeurs zijn erg ervaren, zowel in autorijden als in didactiek .

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Ik of mijn familie volgde reeds lessen via jullie rijschool

Correct

Veel bijgeleerd, zeker in de manoeuvers! Bedankt

• Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Bent u tevreden in het algemeen over de info die u verkreeg? Dit kan telefonisch zijn, per mail of op kantoor Zeer tevreden
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Zeer toffe en leerrijke ervaring gekregen van de begeleiders.

Ik heb enorm genoten van de lessen van Koen (motor rij-instructeur). Een rustige persoon die zijn ervaring deelt. Ook steeds aandacht heeft voor de kleine details tijdens de lessen. Ik ben blij dat ik voor deze rij-school gekozen heb.

Top rijschool

Zeer goede lesgever gehad

Beste leersfeer

Ik heb mijn 20uren gedaan met Claude , 4 rijexamens en nog 6u les . Hij is gewoon de beste begeleider dat ik gezié heb.

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden
  • Heeft u tips of opmerkingen waar wij kunnen aan werken om onze werking te verbeteren of te optimaliseren? Nee , het is al perfect vind ik

Leerzaam

Voor mijn eerste 3 lessen die ik tot nu heb gedaan, ben ik super blij met wat ik al geleerd heb. Heb een rustige, lieve rijinstructeur, heel leerzaam en voel mij op mijn gemak.

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Ze hebben mij heel goed geholpen.

Ze hebben mij heel goed geholpen dankzij hun heb ik leren kunnen rijden en mijn fouten verbeteren ik zou ze aanraden aan mijn vrienden familie en collega’s

Leerrijk!

Topervaring! Jarno is supergeduldig, legt alles duidelijk uit en blijft oefenen tot je alles onder de knie hebt. Echt een aanrader!

Fantastisch!!

Een dikke merci aan Rudy (Ronse)! Hij heeft Alexandra snel kunnen geruststellen en heeft haar goed begeleid in het correct aanleren van het autorijden.

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Super vriendelijke en professionele begeleiding en feedback!

Ik werd zeer vriendelijk begeleid door Koen en zijn mentor voor mijn 4u rijles A1. Ze hebben mij een mooie basis aan technieken gegeven om mijn avontuur op de moto veilig te starten. Ik kon met al mijn vragen terecht bij hun en ze passen de lessen aan de bestuurder! Heel fijne ervaring :)

Vriendelijk en proffesioneel.

Een heel fijne leerschool

Ik heb de rijlessen heel fijn ervaren. Er wordt veel aandacht besteed aan een persoonlijke aanpak. Dit was voor mij enorm aangenaam. Heel erg bedankt!

Heel leuk

Mijn lesgever was aardig en behulpzaam, het was aangenaam om met de bromfiets te leren rijden en de lesgever gaf goeie tips en dingen waar ik op moest letten.

Goed uit leg

Als er meteen iets fout liep was hij er altijd on te helpen en zo heb ik goed kunnen leren

• Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Geen mening
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Goede ervaring, aangename instructeur.

Les ging vlot. Aangename rij instructeur.

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Via reclame/advertentie
  • Volgde u een particuliere of professionele opleiding? Particulier
  • Bent u tevreden in het algemeen over de info die u verkreeg? Dit kan telefonisch zijn, per mail of op kantoor Geen mening
  • Voldeed de inhoud van uw opleiding aan uw verwachtingen? Geen mening
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Tevreden

vriendelijke en rustige instructeurs die mij veel bijleren op korte tijd.

perfect

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Heel leerrijk en onderweg nog veel tips gehad voor het examen waar ik echt veel had

Hij gaf veel tips waar de examinators sluw op letten en hoe je dit het best aanpakt

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

goede ervaring blij met de lesgever

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Heel goeie instructeur, blijft heel rustig.

Ik moest een attest voorleggen voor mijn praktijkexamen te mogen afleggen maar ik was dit vergeten. Hebben echt hun best gedaan om dat dan door te mailen en uiteindelijk ook mijn documenten van het slagen van mijn examen bij mij thuis te brengen. Heel begripvol en goede mensen.

• Wat u tevreden over uw lesgever? Zeer tevreden

Professionele lessen, waarvan ik veel heb geleerd.

Heel veel geleerd in de 2 lessen die ik gedaan heb. Ik had mij vergist van uur voor mijn 2de les en heb zonder problemen een nieuwe les gekregen. Heel fijn, dankjewel!

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? N.v.t.
  • Wat u tevreden over uw lesgever? Tevreden

Op en top

Ik heb 20 uren gedaan en dat ging heel goed, daarna heb ik met behulp van rudy (de beste begeleider) het examen heel goed afgelegd. Rudy is een heel goede begeleider die heel actief helpt en alles rustig uitlegd zodat je u op u gemak voelt. Als ik mijn rijbewijs nog eens moest doen zou ik het zeker en vast hier doen.

• In welk filiaal volgde u de opleiding? Ronse
  • Hoe heeft u voor het eerst van ons gehoord? Mond aan mond reclame, Ik of mijn familie volgde reeds lessen via jullie rijschool

Goede begeleiding

6u rijles waar ik zelf kon bepalen waar we gingen aan werken. Daarnaast ook begeleiding gehad tijdens mijn examen. Heel tevreden!

super behulpzaam

Ik heb nu al 2 rijlessen gehad met mijn rij-instructeur en ik vond ze fantastisch. Ik heb al zoveel bijgeleerd in zo een korte tijd! Mijn rij-instructeur (Mnr. Pacqué) is super vriendelijk en behulpzaam!!

Neerhofstraat 27

9600 Ronse