Zeer tevreden klant, geholpen door advocate Jimke. Erg betrokken en deskundige advocate. Heb je een goede advocaat nodig, dan ben je bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten aan het juiste adres.
Beste Lars, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ik ben op een prettige wijze bijgestaan door Jeroen van Kollenburg in een juridisch geschil met mijn werkgever.
Beste Wilbert, Bedankt voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ik heb het contact met Daniëlle als zeer professioneel doch betrokken ervaren. Ze heeft haar werk uitermate goed geleverd. Met vriendelijke groet Alexandra van Embden
Beste Alexandra, Zeer veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Het contact was prettig en duidelijk. Ik voelde me meteen op mijn gemak tijdens het eerste gesprek. We hadden best een behoorlijke tijdsdruk aangezien mijn werkgever mij 10 dagen bedenktijd had gegeven, maar alles is binnen de termijn geregeld. Ook heb ik door het uitzoekwerk van dhr. van Kollenburg een hoger bedrag bevestigd gekregen in mijn vaststellingsovereenkomst waarmee ik natuurlijk zeer blij ben! Ik vond het wel vervelend om te horen dat mijn ex-werkgever jullie factuur niet op tijd voldaan heeft, mijn excuses daarvoor. Nogmaals super bedankt! Met vriendelijke groet, Sabrina van der Heijden
Beste Sabrina, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Na een bijzonder mooie tijd en met veel plezier te hebben gewerkt kwam de winkel in financiële problemen waardoor de eigenaar besloot te verkopen en ik dus werd overgenomen. Los van mijn kwaliteiten bleek er geen ruimte meer voor mij te zijn. Er werd geprobeerd mij op een goedkope manier buiten te werken door pesterijen en inhouden van salaris. Gelukkig kreeg ik het advies om Asselbergs & Klinkhamer in de arm te nemen, ik heb hier geen seconde spijt van gehad. Het heeft al met al vrij lang geduurd tot afronding van deze zaak maar dat is mijn inziens niet te wijten aan mijn advocaat Frans van Meer. Frans gaf mij in het eerste gesprek aan dat ik er niet van uit hoefde te gaan dat ik een hoofdprijs binnen zou slepen. Dat was voor mij ook niet de insteek. Ik wilde gewoon waar ik recht op had. Uiteindelijk heb ik wel het idee dat ik iets meer heb gekregen maar ergens ook wel weer verdiend omdat ik door de hele situatie gezondheidsklachten overhield. Ik kan in ieder geval met een gerust hart alles achter me laten zonder frustratie, dat is voor mij enorm belangrijk. Frans, als je dit leest. Nogmaals hartelijk dank!
Beste Marc, Zeer veel dank voor de positieve review. Mede namens Frans. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Goed en deskundig geholpen.
Beste Claudia, Zeer veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Onze eerste ervaring met de advocatuur is als heel prettig ervaren. Al was het een moeilijk proces werd er wel goed naar ons geluisterd en steeds ingespeeld op onze wensen.
Beste Richard, Bedankt voor de review. Fijn te horen dat de eerste ervaring prettig is geweest. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ik ben zeer goed geholpen in een bestuurrechtelijke kwestie. Mw. Konigel is enorm klantgericht en zeer deskundig. Ze heeft veel ervaring in hoe het bestuursrecht werkt. Dankzij haar konden we onze doelen realiseren.
Beste Ludwijn, Zeer veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
In 1ste instantie had ik er een hard hoofd. Iedere keer een nieuwe advocaat totdat Jimke mijn zaak overnam en zij zich met heel haar hart er in stortte. Eindelijk kwam er schot in de zaak en kon ik het na tevredenheid afsluiten. Alle pluspunten zijn voor Jimke.
Beste Margriet, Zeer veel dank voor de positieve review. Fijn te horen dat de zaak naar tevredenheid is afgesloten. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ik en mijn gezin zijn zeer goed begeleid door Mevrouw van Gastel . Ze heeft ons steeds op zeer fijne wijze op de hoogte gesteld van het dossier.
Beste Marianne, Zeer veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Voor mij persoonlijk waren het hele heftige jaren zowel lichamelijk als emotioneel. De zaak liep ook zeker niet van ‘een leien dakje’. Ferda van Benthem heeft al die jaren, vaak weer door een andere weg in te slaan en haar onuitputtelijke gedrevenheid, de zaak tot een zo goed mogelijk einde gebracht. Ferda bedankt hiervoor!
Beste Angelique, Zeer veel dank voor de positieve review. Mede namens Ferda. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Deskundig prettig in de omgang een aanrader voor kennissen om mee in zee te gaan bij juridische zaken.
Beste Ron, Zeer veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Mijn ervaring is uitmuntend. Eerst Bente die mij goed heeft geholpen met het opzetten van dit dossier. Berkan waar ik t meeste telefonisch contact mee heb gehad Pracht van een persoon heel behulpzaam, meedenkend en duidelijk met het doornemen van documenten. Altijd bereikbaar bij vragen. Top! Ga zo door!
Beste, Zeer veel dank voor de positieve review. Mede namens Bente en Berkan. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Vanaf het begin was het contact vriendelijk en elke stap/fase werd steeds goed toegelicht. Ook de opvolging van zaken verliep altijd correct.
Beste Theo, Fijn te horen. Zeer veel dank voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Omdat de zaak was overgedragen door een ander advocatenkantoor was er veel dossierwerk. Geen probleem, alles werd grondig doorgenomen en de zaak werd beter dan alle jaren daarvoor behandeld. Eindelijk troffen we een advocaat met ongelofelijk veel verstand van zaken en hart voor de zaak en cliënt. Beter kun je niet wensen. En het hoogst behaalbare resultaat. Top klasse!
Beste Mieke, Zeer veel dank voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Prettig, helder, kundig
Beste Juan, Bedankt voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Door Letselschade bij advocaat F. van Benthem terecht gekomen. Bemiddeling als zeer prettig en vakkundig ervaren.
Beste Stefanie, Zeer veel dank voor de positieve review. Mede namens Ferda. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Letselschadeprocedure. Voorval vond plaats in 2010. Door bemiddeling en overleg getracht tot een oplossing te komen; heeft plusminus 10 jaar geduurd en geen resultaat. Na deze 10 jaar vond mijn rechtsbijstandverzekering, dat het "genoeg" werd en heeft mijn zaak neergelegd bij uw kantoor en heeft mevrouw Suzanne van Reedt-Dortland mijn belangen behartigd met als resultante, dat er voor mij een bevredigende schadevergoeding is uitgekomen.
Beste Jan, Zeer veel dank voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Mw. mr. J. van Ruitenbeek-Eyck heb ik -als cliënt- ervaren als een zeer vriendelijke, betrokken en deskundige advocate, die ook complexe letselschade zaken niet uit de weg gaat. Het belang van de cliënt staat bij haar voorop, waarbij zij niet alleen de juridische kant, maar ook de fysieke en emotionele gevolgen voor een cliënt duidelijk laat meewegen. Ik heb haar gedegen analyse, plan van aanpak en heldere communicatie zeer gewaardeerd. Uiteindelijk is mijn zaak dankzij haar inzet in een voor ons beiden bevredigend resultaat afgerond. Naar aanleiding van mijn ervaring wens ik mw. van Ruitenbeek-Eyck graag een heel succesvolle verdere toekomst toe.
Beste E.J. de Greef, Veel dank voor de mooie woorden en de positieve review. Ook namens Jimke. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
AK advocaten luisterden echt naar mijn verhaal. Dat maakt het communiceren bijzonder fijn. Ze geven goed advies en belichten daarbij meerdere kanten van de situatie. Ze lieten de beslissing bij mij liggen, maar die kon ik dan ook echt maken omdat ik goed geïnformeerd werd.
Beste Stephan, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Top vertegenwoordigd en goed advies
Beste Patrick, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Vanaf dag 1 een goede begelijding in mijn zaak gehad met telkens duidelijke uitleg over alle aspecten van de casus
Beste Willie, Bedankt voor de positieve review. Ook namens Mark. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Mijn zaak is op een uitstekende, uiterst deskundige manier behandeld en succesvol afgewerkt door uw advocaat. De communicatie was perfect en heb me altijd gesteund en gesterkt gevoeld in deze complexe juridische aangelegenheid. Verder ben ik altijd prima en op begrijpelijke wijze geadviseerd en heb de hoge mate van betrokkenheid, altijd als zeer positief ervaren. De klantvriendelijkheid en de servicegerichtheid van uw advocaat waren van een uitzonderlijk hoog niveau!
Beste Paul, Zeer veel dank voor de positieve review. Goed te horen. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Mevrouw naomi jurcka neem de tijd en legt alles duidelijk en fijn uit. Naomi is erg meedenkend. Alle vragen van mij kant zijn duidelijk uit gelegd. Ik heb goede feedbacks gehad en ondersteuning. Mevrouw naomi jurcka heb ik als zeer vriendelijk ervaren.
Beste Redouan, Bedankt voor de positieve review. Goed te horen. We hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ondanks een wat moeizame start door omstandigheden heeft Jimke mijn zaak met toestemming van mij, samen met mijn moeder, echt heel erg goed opgepakt. Ze was betrokken en toonde empathie voor onze situatie, maar verloor daarin de inhoud van de zaak niet uit het oog. Ze heeft ons steeds duidelijk geïnformeerd over alles en de risico's en kansen over onze zaak steeds uitvoerig met ons doorgenomen. Zo konden we zelf een goede overweging maken mbt het nemen van vervolgstappen. We hebben uiteindelijk zonder de gang naar de rechtbank de zaak mooi kunnen schikken, hetgeen in het belang is van mijn welbevinden.
Beste Michelle, Veel dank voor de positieve review. Goed te horen dat u zo tevreden bent over Jimke. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur
Niet zomaar een advocaat | 40+ jaar ervaring | AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Wij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden, en ondernemers bij op het gebied van letselschade-, arbeids-, ondernemings-, vastgoed- en omgevingsrecht. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.