Dhr Cristian Timmer is zeer behulpzaam. Heeft mij tot in de puntjes alles uitgelegd en heeft zijn deskundigheid getoond. Wij zijn dan ook meer dan tevreden hoe hij ons heeft geholpen.
Beste Nettie, Dank voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Wij zijn positief verrast door de doortastendheid van Paula en haar collega Berkan mbt de behandeling van onze strafzaak. Tot in de details hadden ze het uitgewerkt wat uiteindelijk resulteerde in een gewenste uitspraak waar wij zeer tevreden mee zijn. Ik schrijf niet snel een review maar deze mensen maken het absoluut de moeite waard, dank jullie wel !
Beste Rowan, Veel dank voor de positieve review. Goed te horen dat de zaak naar tevredenheid is afgerond. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Dankjewel voor alles
Beste Kim, Veel dank voor de positieve review over Jimke. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Dit was mijn eerste ervaring met een advocaat. De manier waarop mijn zaak behandeld is, is geweldig. Elke stap in het proces is met veel kennis van zaken en inleving van wat mij overkomen is behandeld. Alle mogelijkheden zijn samen bekeken en de empathie die ik voelde was heel belangrijk voor mij. In goede samenwerking is mijn zaak nu afgehandeld.
Beste Marie-Jose, Veel dank voor de positieve review. Mede namens Ferda. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Wij zijn door Christian Timmer geholpen en hij heeft altijd voor ons klaar gestaan. De casus was niet de makkelijkste, maar uiteindelijk zijn we tot een slotakkoord gekomen waar we ons volledig in konden vinden. Zonder Christian was dat niet gelukt en daar zijn we hem ontzettend dankbaar voor. Geen vraag was teveel, hij had veel geduld en heeft altijd het uiterste voor ons gedaan. We zouden hem iedereen aanbevelen.
Beste Tim, Dank voor de positieve review. Goed om te horen dat jullie Christian zouden aanbevelen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Goede ervaring n.a.v. Ski ongeval met het advocaten kantoor Asselbergs & Klinkhamer.
Beste Robert, Dank voor de positieve review. Mede namens Ferda. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
We hebben een heel goede ervaring gehad goede berichtgeving alles goed duidelijk gemaakt en netjes afgehandeld door Bente Maljers zijn zeer tevreden
Beste Herman, Dank voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Na aanvankelijk moeizame start is mijn zaak toch positief geeindigd.
Beste Bernard, Dank voor de positieve review. Goed te horen dat we samen met u de zaak naar een goed einde hebben kunnen brengen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Echt deskundig en super betrouwbaar. Elke stap wordt goed uitgelegd. Erg blij dat dit tot een goed einde is gekomen.
Beste Henri, Dank voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Heel vriendelijk en behulpzaam, ook heeft hij alles goed en duidelijk uitgelegd. Staat echt voor je klaar,zal zeker aanraden bij familie en vrienden mochten ze deze advocaat nodig hebben.
Beste Rietella, Veel dank voor deze positieve review. Goed te horen dat u ons aan zou willen raden bij familie en vrienden. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Zeer vakkundig geholpen door de hr timmer duidelijke taal
Beste Sc, Veel dank voor deze positieve review. Fijn dat u tevreden bent met het resultaat. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ik ben in een heel vervelende periode super geholpen door dit kantoor. Zij bleven naar mogelijkheden en oplossingen zoeken. Dit met goed resultaat.
Beste Joop, Veel dank voor deze positieve review. Fijn dat u tevreden bent met het resultaat. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Goed geholpen, goeie afhandeling en snel
Beste Michael, Heel veel dank voor de positieve review. Ook namens Linda. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Vindt het jammer dat ik iedere keer te maken had met twee advocaten vanwege verlof etc van de ene advocaat en toen weer naar de andere advocaat. Ik moest telkens mijn verhaal opnieuw doen en vond dit wel vervelend. Dit wil ik nooit meer hebben en meemaken. Het advies om het bij 1 advocaat te houden!!
Beste Asha, Wat jammer om te horen dat u een negatief gevoel heeft overgehouden aan de samenwerking. Daarover gaan we graag nog met u in gesprek. Ik heb u daarover een e-mail gestuurd. Vriendelijke groet, Loesje Frankfort Manager Business Development en Bedrijfsvoering
De afgelopen jaren zeer goed bijgestaand door letselsch. advocaat mevr. Broeders. Vanaf het begin heel prettig contact, begeleiding waar nodig en altijd een heel goed gevoel gehad bij het advocatenkantoor en in het bijzonder mevr. Broeders, zeker omdat je in situaties zit waar je normaliter niet mee te maken krijgt. Door haar kennis en kunde het volstrekte vertrouwen gekregen om alles volledig uit handen te geven en dat is zeer gewaardeerd door mij en mijn omgeving. Al met al een uitstekende beoordeling!
Beste JS, Heel veel dank voor de positieve review. Ook namens Jolanda. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Bij de afwikkeling van het einde van mijn arbeidsovereenkomst ben ik uitstekend en betrokken geadviseerd door mr. Frans van Meer.
Beste Michel, Bedankt voor de positieve review. Fijn te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door Frans. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
De bijstand die Frans van Meer bood begon met een voorbereidende call waarin hij helder was over de stand van zaken en hoe de afspraak bij de kantonrechter - iets waar ik gelukkig geen ervaring mee had - zou verlopen. Daar gaf hij duidelijk weer wat wel en niet mogelijk was en met welke verwachtingen ik daar kon zitten. Hierdoor voelde ik mij zo goed als mogelijk bij de zitting, hij was vriendelijk en zorgde er voor dat ik op mijn gemak was De zitting liep zoals voorbesproken. Dank en zeer zeker aan te raden.
Beste Robin, Bedankt voor de positieve review. Goed te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen door Frans. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Suzanne van Reedt Dortland, Bedankt voor de professionele en warme begeleiding in dit proces. Ik heb het contact met jou als erg prettig ervaren. Je kon je inleven in onze situatie en alles goed naar ons toe uitleggen. Ook de vertaling van ons verhaal met de verschillende expertise rapporten naar een goede juridisch onderbouwing, was naar mijn gevoel perfect. Kortom we zijn erg blij geweest dat jij onze advocate was.
Beste Felix, Veel dank voor de positieve review. Ook namens Suzanne. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Helaas slachtoffer geworden van een ongeluk. Van de fiets gereden door een auto. Voor de afwikkeling van de schade zijn we uitstekend vertegenwoordigt door Astrid van Tilburg van Asselbergs & Klinkhamer advocaten uit Etten Leur. Terwijl het herstel gaande heeft Astrid ons alle juridische en administratieve zaken omtrent de financiele afwikkeling van het ongeval uit handen genomen. Duidelijke communicatie in begrijpelijke taal ipv moeilijke juridische termen en zeer doelgericht werken hebben voor een prima afwikkeling gezorgd in de lastige tijd na het ongeval. Een aanrader voor een ieder die in deze situatie terechtkomt. Fam Verdaasdonk / van Peer Etten Leur / Breda
Beste Arie, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Ook namens Astrid. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Na een medische misser (onterechte borstamputatie) ben ik bijgestaan door Ferda van Benthem. Ze heeft altijd de tijd voor mij genomen en mijn verhaal en mijn emoties aangehoord. Mijn zaak was zeer gedegen voorbereid en Ferda zocht zaken heel zorgvuldig en diepgaand uit. Na de zitting in de rechtbank heb ik uiteindelijk geschikt. Mijn keuze, op geen enkel moment voelde ik me in een bepaalde richting gestuurd. Na een jarenlange strijd helpt mij dit het een plekje te geven en dit hoofdstuk van mijn leven af te sluiten. Ferda ontzettend bedankt!
Beste Taiwo, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Ook namens Ferda. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
In een moeilijk traject meteen alles duidelijk gemaakt voor me. Wat zijn je optie, waar moet je aan denken, een persoonlijke benadering. Ondanks corona er zijn, op de momenten waar je een advocaat nodig hebt. Een fijne persoonlijke begeleiding.
Beste Anouska, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
vriendelijk, beleefd , behulpzaam, accuraat.
Beste M.W., Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Vanaf dag 1 een zeer professionele instelling, behulpzaam, geweldige inzet en motivatie. Tevens ben ik geweldig bijgestaan en voelde mij zeer vertrouwd. Een luisterend oor was zeer welkom. Echt een aanrader!
Beste Mehmet, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Ik ben zeer deskundig geholpen door Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. De advocaten namen de tijd voor mijn zaak en gingen voor het maximale resultaat. Uw bereikbaarheid via de telefoon en e-mail was zeer goed.
Beste Kenneth, Veel dank voor de positieve review. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Na een andere advocatenkantoor mijn dossier na twee jaar nog niet inhoudelijk in behandeling nam ben ik geadviseerd om aan te kloppen bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. Berkan is bij mij thuis geweest om de situatie in kaart te brengen. Iedere stap is netjes en duidelijk gecommuniceerd met mij. Ook ben ik geïnformeerd of mogelijke risico's tijdens het verhalen van mijn recht. Berkan is een aanrader!!!
Beste Fatih, Veel voor de positieve review. Ook namens Berkan. Fijn te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Loesje Frankfort Manager Business Development & Bedrijfsvoering
Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur
Niet zomaar een advocaat | 40+ jaar ervaring | AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Wij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden, en ondernemers bij op het gebied van letselschade-, arbeids-, ondernemings-, vastgoed- en omgevingsrecht. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.