Laden reviews...
99 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten benadrukken herhaaldelijk duidelijke communicatie en professionele afhandeling. Ze waarderen tijdige updates en aandacht voor details. De algehele ervaring wordt omschreven als betrokken en betrouwbaar, met personeel dat goed luistert en opties helder uitlegt. De feedback duidt op een hoog en consistent serviceniveau.
Een zeer vriendelijke en deskundige advocaat die mij uitstekend heeft bijgestaan in mijn letselschadezaak. Hij nam altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat ik precies wist waar ik aan toe was. Zeker een aanrader!
Mark van der Bijl
23 July 2026
Jill
´s-Hertogenbosch
Fijn dat advocaat meedacht en uitleg gaf over proces en wat daarin te verwachten was. En actief betrokken was bij gesprekken en voorbereiding daarvan. En vervolgens ook goed mijn belangen behartigde bij de afwikkeling van het proces.
Naomi Vermue
22 July 2026
W
Vught
I.v.m. onverwachte wending t.a v. verkoop van het huis van mijn moeder heeft Yannick Willems ons zeer efficient en prettig geholpen. Alles werd ontzettend goed uitgelegd, wat de gevolgen van bepaalde opties/acties konden zijn, maar wat vooral de juiste actie zou zijn. Altijd goed bereikbaar, makkelijk in de omgang, maar vooral heel kundig. Bij het eerste gesprek hadden we gelijk vertrouwen in hem. Ik raad Yannick Willems absoluut aan.
Yannick Willems
20 July 2026
Annelies
Den Haag
Heel tevreden over Jytte Faber, een zeer betrokken advocaat! Vanaf het eerste moment was er oprechte aandacht voor mijn individuele situatie. Haar aanpak is professioneel, persoonlijk en pragmatisch: uiterst kundig op juridisch vlak en altijd met een menselijke benadering. Jytte verstaat de kunst om je als client centraal te stellen en alle tijd en aandacht te geven die nodig is. Voor wie een topadvocaat zoekt: warm aanbevolen!
18 July 2026
Ingrid
OUDENBOSCH
Zonder omhaal van onbegrijpelijke vaktermen maar juist zeer goed begrijpbare advisering en contact-termen ben ik absoluut blij met het feit dat ik/wij aangesloten zijn bij AK Advocaten. Met een hartelijke groet, Anton Ploeg.
N.v.t.
Willianne Oudeijk
15 July 2026
Anton Teunis Wilhelmus Ploeg
BATHMEN
Zeer snel geschakeld met fijn persoonlijk contact en juridisch advies bij een verstoorde arbeidsrelatie. Verschillende opties en scenario's doorgenomen. Frans van Meer heeft deze zaak uiteindelijk van mij overgenomen en dit tot het beste einde weten te brengen. Hierdoor kon ik me sneller weer richten op herstel en een nieuwe uitdaging en daar ben ik Frans van Meer zeer dankbaar voor.
Frans van Meer
15 July 2026
Françoise
's-Hertogenbosch
Ik ben hier altijd goed geholpen en goed bijgestaan. Moeilijke vragen gaan ze niet uit de weg, en denken goed met je mee. Reageren vaak ook snel wanneer het nodig is. En het contact is ook prettig.
Suzanne van Reedt Dortland
6 July 2026
Johnny
Sint willebrord
goed geholpen met van alles van hulp arbeidsdeskundige hulp bij cz voor prothese en de financiële afwikkeling met goede afloop
Mark van der Bijl
6 July 2026
ron
breda
Ik heb het echt getroffen met een hele lieve medewerkster ze heet Advocaat Celine Yue. Enorm leuk en heel erg goed haar werk gedaan, we hadden al snel een klik, een heel goed luisterend oor werkelijk een slimme vrouw. als wij nog eens een advocaat nodig hebben dan zal ik haar zeker bellen.
4 July 2026
To Kandelaar-van Rijn
Zevenhoven
2 jaar lang ben ik bijgestaan door Avyola de Haas. Zij heeft mij in deze periode altijd goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en legde in begrijpelijke taal uit hoe alles in zijn werk ging. Het contact gedurende deze periode heb ik als zeer prettig ervaren. Er werd goed en met empathie geluisterd naar mijn situatie en Avyola wist daar een juiste tijdlijn van te maken. Dankzij haar deskundige begeleiding had ik vertrouwen in de aanpak en het uiteindelijke resultaat.
2 July 2026
Laura
Nieuwerkerk aan den IJssel
Jolanda Broeders van AK-Advocaten is Zeker een aanrader. Ze heeft mij uitstekend geholpen met mijn schadeclaimzaak. De communicatie was snel en duidelijk, en ze zat er continu bovenop. Ik ben erg blij met het behaalde resultaat en kan haar dan ook van harte aanbevelen.
Jolanda Broeders
30 June 2026
Roy
Volendam
Duidelijke communicatie, professioneel en prettig contact, deskundig advies en een goede begeleiding gedurende het hele traject. Er werd goed meegedacht en alles verliep soepel en transparant.
29 June 2026
Jelle
Lemelerveld
Frans van Meer is een deskundige op arbeidsrecht en voorzag ons van alle opties plus de volgens hem beste tactiek / optie. Deze heeft ook gewerkt en partijen zijn met wederzijds goedvinden op redelijke vriendelijke wijze uit elkaar kunnen gaan. Goed en snel afgehandeld! Complimenten aan Frans en aan Dimitri Koch om ons bij elkaar te brengen. Dank
Frans van Meer
22 June 2026
Peter
Kouwelaar
Ik ben heel tevreden met hoe deze advocaten mijn casus hebben behandeld en afgehandeld. Het was een hele lange rit, maar ze (Ferda van Benthem en Céline Yue) hebben altijd naast mij gestaan en ik heb me altijd veilig en gesteund gevoeld.
19 June 2026
Cynthia
Ridderkerk
Wij kregen op een gegeven moment Esra toegewezen als letselschade advocaat. Wij zijn meer dan tevreden over Esra. Ze heeft verstand van zaken. Is heel menselijk en denkt goed mee. Haar adviezen waren top. Ze zet zich volledig voor je in met een meer dan uitstekend resultaat tot gevolg. Zonder haar hadden we de moed al lang opgegeven. We zullen haar dan ook bij iedereen die we kennen van harte aanbevelen.
Esra Sarigöl
19 June 2026
Claudia de Jonge
's-Heerenhoek
Avyola heeft goed met mij meegedacht en bracht regelmatig inzichten en aandachtspunten naar voren waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Doordat zij proactief meedacht en de communicatie op zich nam, gaf mij dat veel rust en ruimte om mij te richten op andere zaken, zoals mijn herstel. Daarnaast verliep de communicatie altijd op een duidelijke, prettige en begrijpelijke manier. Als ik vragen had, was ze altijd op korte termijn bereikbaar.
17 June 2026
Henry
Etten-Leur
Mr. Broeders en haar medewerkers hebben een zeer complexe letselschadezaak op indrukwekkende wijze afgewikkeld. Met hun scherpe, efficiënte en strategische aanpak – gecombineerd met een bewonderenswaardige rust – laten zij zien waarom zij tot de absolute top van Nederland behoren. Na een harde strijd van negen jaar met de verzekeraar kunnen cliënte en haar gezin de regie over hun leven eindelijk weer terugnemen en vooruitkijken naar de toekomst. Het was bijzonder om te zien hoe mr. Broeders deze zaak naar zo’n geweldig resultaat heeft geleid.
Jolanda Broeders
15 June 2026
Carmèn
Woerdense Verlaat
reageert snel begrijpt wat je bedoelt is aardig vakbekwaam betrokken
11 June 2026
Bert
NAALDWIJK
Over SVI: Accuraat, inhoudelijk en ter zake kundig.
5 June 2026
Marcel de Bresser
Dongen
Ramona je bent en topper . Ik ben je dankbaar voor de steun en hulp . Dank je wel voor dat En names me vader die zal je ook een topper hebben gevonden Dank je wel van ons. Dank voor de hulp
Romana van der Leij
4 June 2026
Dennis spelt
Amersfoort
Goed geluisterd naar vraagstelling, Hierna gedegen onderzoek gedaan
Renata Königel
26 May 2026
Sebastiaan Maria Punte
UDENHOUT
Ik werd vanaf het begin direct goed geholpen. Er werd geluisterd naar mijn verhaal. De informatie die ik nodig had werd rustig en duidelijk uitgelegd. Er werd voor mij aan dingen gedacht waar ik zelf nog niet over nagedacht had. Ik wist bij iedere stap in het proces waar ik aan toe was en hoe lang het kon duren.
19 May 2026
Jenny
Tikburg
Wij hebben de samenwerking als zeer positief ervaren en zijn mevrouw Klompers zeer dankbaar voor al de moeite,geduld en hulp in deze wel zo moeilijk situatie van ons hartelijk dank daarvoor
Maartje Klompers
Besim
Venlo
Mijn ervaring was zeer prettig, om de volgende redenen: - Goed telefonisch bereikbaar. - Ik kon altijd terecht met vragen. - Zeer professionele houding. - Zeer duidelijke communicatie en verduidelijking, waar nodig.
Rik
Breda
Alles is goed gegaan en duidelijk uitgelegd, contact was prettig, we hebben niets te klagen gehad ,,,top advocaat
Michel
Goes
Niet zomaar een advocaat | 40+ jaar ervaring | AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Wij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden, en ondernemers bij op het gebied van letselschade-, arbeids-, ondernemings-, vastgoed- en omgevingsrecht. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.
Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur