Heeft een totaal van 498 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment96%
Klanten benadrukken herhaaldelijk duidelijke communicatie en professionele afhandeling. Ze waarderen tijdige updates en aandacht voor details. De algehele ervaring wordt omschreven als betrokken en betrouwbaar, met personeel dat goed luistert en opties helder uitlegt. De feedback duidt op een hoog en consistent serviceniveau.
Sterke punten
Duidelijke communicatie
Professionele afhandeling
Betrokken en vriendelijk personeel
Gebaseerd op 87 reviews
Hele fijne en duidelijke communicatie
Mijn advocate heeft echt het uiterste uit de kan gehaald en was heel fijn en duidelijk in de omgang. Hield mij constant van alles op de hoogte zodra er weer nieuws was.
22 September 2026
Danielle
Monnickendam
Fantastisch
Anouk Bootsma, Naomi Vermue en Suzanne van Reedt Dortland.
Deze advocaten hebben mij niet alleen juridisch bijgestaan, maar mij als mens in een ontzettend moeilijke periode geholpen. De betrokkenheid, daadkracht en persoonlijke aandacht hebben voor mij een wereld van verschil gemaakt. Daar ben ik oprecht dankbaar voor.
17 September 2026
Leuntje Guijt
Katwijk aan zee
Professionele, duidelijke ervaren advocaten
Ben bij AK Advocaten goed en professioneel bijgestaan.
De communicatie verliep vlot en duidelijk zowel via de mail als telefonisch.
Erg fijn om elkaar te spreken en te overleggen welke richting en stappen te ondergaan in het proces.
Door de ervaring in voorgaande zaken kunnen zij specifiek op jou zaak reageren en advies geven.
Marit Westenberg
2 September 2026
Maarten
Hardinxveld Giessendam
AK heeft ons uitstekend bijgestaan in onze (letselschade) zaak
Vanuit een quickscan/vergelijking hebben wij destijds een keuze gemaakt om onze (letselschade)zaak met AK in te zetten.
Na de verkennende en orienterende gesprekken hebben wij het vertrouwen uitgesproken door de zaak door AK te laten behandelen en ons hierin bij te staan. Vooraf gaf men aan dat de afhandeling van deze zaak mogelijk jaren in beslag zou nemen. Dit is met een doorlooptijd van bijna 4 jaar dan ook het geval geweest. Al die jaren zijn wij uitstekend bijgestaan door AK en zijn er natuurlijk ook periode van rust en stilte geweest, maar zeker ook intensieve periodes, momenten, gesprekken en tal van emails, telefoontjes en berichten.
Al met al is het lastig om een vergelijking te maken, simpelweg omdat wij (gelukkig) geen referentie hebben/hadden en dat ook hopelijk mee te maken met vergelijkbare trajecten. Desondanks zijn we ervan overtuigd dat AK ons in de persoon van Suzanne uitstekend heeft bijgestaan
24 August 2026
MJH (Bas) van den Bosch
Bosschenhoofd
Gedurende het hele proces perfect bijgestaan
beter kan niet onder deze omstandigheden
Ruben van Dijk
21 August 2026
Gerard
Nijmegen
Geweldige ervaring
Laat ik het kort houden.
Dankzij de inzet van advocaat Céline Yue is de afhandeling van mijn letselschade met de verzekeraar van tegenpartij tot een goed einde gekomen.
Zij is kundig, daadkrachtig, betrokken en haar communicatie is helder en direct.
Céline, veel dank voor wat je voor mij gedaan hebt.
19 August 2026
Jos
Tilburg
Zeer deskundige en betrokken begeleiding, met snelle communicatie en oprechte aandacht gedurende het
Ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding. Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen en was er veel persoonlijke aandacht voor mijn situatie. Als we vragen hadden, werden we snel geholpen en wanneer iets niet direct beantwoord kon worden, werden we altijd snel teruggebeld. De communicatie was duidelijk, prettig en laagdrempelig.
Tijdens mijn traject viel mijn eerste advocaat onverwacht uit. Dit had gelukkig nauwelijks gevolgen voor mij, omdat de zaak snel en zorgvuldig door een andere advocaat werd overgenomen. Hierdoor heb ik hier zelf eigenlijk weinig van gemerkt en bleef de begeleiding goed doorlopen.
Ik heb de begeleiding als zeer betrokken, deskundig en betrouwbaar ervaren. Ik ben erg blij met de manier waarop mijn zaak is behandeld en zou dit kantoor zeker aanbevelen.
Jytte Faber
17 August 2026
Eva
Bosschenhoofd
Alleen maar lof voor de fantastische samenwerking met Mark van de Bijl.
Ik heb een hele fijne ervaring met Mark van de Bijl. Professioneel, kundig, een luisterend oor, snelle reactie op vragen, goede uitleg op een rustige en begripvolle wijze als ik door de bomen het bos niet meer zag.
Ik ben dankbaar dat hij mijn letselschade zo goed tot een einde heeft gebracht.
6 August 2026
Anita Dobber
Ridderkerk
Vriendelijk, geduldig en duidelijk!
Een zeer vriendelijke en deskundige advocaat die mij uitstekend heeft bijgestaan in mijn letselschadezaak. Hij nam altijd de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat ik precies wist waar ik aan toe was. Zeker een aanrader!
23 July 2026
Jill
´s-Hertogenbosch
Zorgvuldige en betrouwbare werkwijze met goed oog voor mijn belang, wens en behoefte
Fijn dat advocaat meedacht en uitleg gaf over proces en wat daarin te verwachten was. En actief betrokken was bij gesprekken en voorbereiding daarvan.
En vervolgens ook goed mijn belangen behartigde bij de afwikkeling van het proces.
Naomi Vermue
22 July 2026
W
Vught
Ervaren en prettige vastgoedadvocaat
I.v.m. onverwachte wending t.a v. verkoop van het huis van mijn moeder heeft Yannick Willems ons zeer efficient en prettig geholpen. Alles werd ontzettend goed uitgelegd, wat de gevolgen van bepaalde opties/acties konden zijn, maar wat vooral de juiste actie zou zijn. Altijd goed bereikbaar, makkelijk in de omgang, maar vooral heel kundig. Bij het eerste gesprek hadden we gelijk vertrouwen in hem. Ik raad Yannick Willems absoluut aan.
Yannick Willems
20 July 2026
Annelies
Den Haag
Professioneel, persoonlijk en pragmatisch!
Heel tevreden over Jytte Faber, een zeer betrokken advocaat! Vanaf het eerste moment was er oprechte aandacht voor mijn individuele situatie. Haar aanpak is professioneel, persoonlijk en pragmatisch: uiterst kundig op juridisch vlak en altijd met een menselijke benadering. Jytte verstaat de kunst om je als client centraal te stellen en alle tijd en aandacht te geven die nodig is. Voor wie een topadvocaat zoekt: warm aanbevolen!
Jytte Faber
18 July 2026
Ingrid
OUDENBOSCH
een duidelijk en begrijpelijke advisering!
Zonder omhaal van onbegrijpelijke vaktermen maar juist zeer goed begrijpbare advisering en contact-termen ben ik absoluut blij met het feit dat ik/wij aangesloten zijn bij AK Advocaten.
Met een hartelijke groet,
Anton Ploeg.
N.v.t.
Willianne Oudeijk
15 July 2026
Anton Teunis Wilhelmus Ploeg
BATHMEN
Fijne persoonlijke en deskundige juridische hulp bij verstoorde arbeidsrelatie.
Zeer snel geschakeld met fijn persoonlijk contact en juridisch advies bij een verstoorde arbeidsrelatie. Verschillende opties en scenario's doorgenomen. Frans van Meer heeft deze zaak uiteindelijk van mij overgenomen en dit tot het beste einde weten te brengen. Hierdoor kon ik me sneller weer richten op herstel en een nieuwe uitdaging en daar ben ik Frans van Meer zeer dankbaar voor.
Frans van Meer
15 July 2026
Françoise
's-Hertogenbosch
Goed geholpen en bijgestaan
Ik ben hier altijd goed geholpen en goed bijgestaan. Moeilijke vragen gaan ze niet uit de weg, en denken goed met je mee. Reageren vaak ook snel wanneer het nodig is. En het contact is ook prettig.
6 July 2026
Johnny
Sint willebrord
erg goed
goed geholpen met van alles van hulp arbeidsdeskundige
hulp bij cz voor prothese
en de financiële afwikkeling
met goede afloop
6 July 2026
ron
breda
Fantastisch
Ik heb het echt getroffen met een hele lieve medewerkster ze heet Advocaat Celine Yue.
Enorm leuk en heel erg goed haar werk gedaan, we hadden al snel een klik, een heel goed luisterend oor werkelijk een slimme vrouw.
als wij nog eens een advocaat nodig hebben dan zal ik haar zeker bellen.
4 July 2026
To Kandelaar-van Rijn
Zevenhoven
2 jaar lang zeer goed begeleid.
2 jaar lang ben ik bijgestaan door Avyola de Haas. Zij heeft mij in deze periode altijd goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en legde in begrijpelijke taal uit hoe alles in zijn werk ging.
Het contact gedurende deze periode heb ik als zeer prettig ervaren.
Er werd goed en met empathie geluisterd naar mijn situatie en Avyola wist daar een juiste tijdlijn van te maken.
Dankzij haar deskundige begeleiding had ik vertrouwen in de aanpak en het uiteindelijke resultaat.
2 July 2026
Laura
Nieuwerkerk aan den IJssel
Erg tevreden.
Jolanda Broeders van AK-Advocaten is
Zeker een aanrader. Ze heeft mij uitstekend geholpen met mijn schadeclaimzaak. De communicatie was snel en duidelijk, en ze zat er continu bovenop. Ik ben erg blij met het behaalde resultaat en kan haar dan ook van harte aanbevelen.
Jolanda Broeders
30 June 2026
Roy
Volendam
Een duidelijk en prettige proces
Duidelijke communicatie, professioneel en prettig contact, deskundig advies en een goede begeleiding gedurende het hele traject. Er werd goed meegedacht en alles verliep soepel en transparant.
29 June 2026
Jelle
Lemelerveld
Uiterst snel en effectief met passend en reëel advies
Frans van Meer is een deskundige op arbeidsrecht en voorzag ons van alle opties plus de volgens hem beste tactiek / optie. Deze heeft ook gewerkt en partijen zijn met wederzijds goedvinden op redelijke vriendelijke wijze uit elkaar kunnen gaan. Goed en snel afgehandeld!
Complimenten aan Frans en aan Dimitri Koch om ons bij elkaar te brengen. Dank
Frans van Meer
22 June 2026
Peter
Kouwelaar
Goed gevoel
Ik ben heel tevreden met hoe deze advocaten mijn casus hebben behandeld en afgehandeld. Het was een hele lange rit, maar ze (Ferda van Benthem en Céline Yue) hebben altijd naast mij gestaan en ik heb me altijd veilig en gesteund gevoeld.
19 June 2026
Cynthia
Ridderkerk
Esra is een geweldige advocate en mens!
Wij kregen op een gegeven moment Esra toegewezen als letselschade advocaat. Wij zijn meer dan tevreden over Esra. Ze heeft verstand van zaken. Is heel menselijk en denkt goed mee. Haar adviezen waren top. Ze zet zich volledig voor je in met een meer dan uitstekend resultaat tot gevolg. Zonder haar hadden we de moed al lang opgegeven. We zullen haar dan ook bij iedereen die we kennen van harte aanbevelen.
Esra Sarigöl
19 June 2026
Claudia de Jonge
's-Heerenhoek
De hulp van AK Advocaten heeft mij veel rust gegeven.
Avyola heeft goed met mij meegedacht en bracht regelmatig inzichten en aandachtspunten naar voren waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Doordat zij proactief meedacht en de communicatie op zich nam, gaf mij dat veel rust en ruimte om mij te richten op andere zaken, zoals mijn herstel. Daarnaast verliep de communicatie altijd op een duidelijke, prettige en begrijpelijke manier. Als ik vragen had, was ze altijd op korte termijn bereikbaar.
17 June 2026
Henry
Etten-Leur
MR. J. Broeders en medewerkers behoren tot de absolute top van Nederland!
Mr. Broeders en haar medewerkers hebben een zeer complexe letselschadezaak op indrukwekkende wijze afgewikkeld. Met hun scherpe, efficiënte en strategische aanpak – gecombineerd met een bewonderenswaardige rust – laten zij zien waarom zij tot de absolute top van Nederland behoren. Na een harde strijd van negen jaar met de verzekeraar kunnen cliënte en haar gezin de regie over hun leven eindelijk weer terugnemen en vooruitkijken naar de toekomst. Het was bijzonder om te zien hoe mr. Broeders deze zaak naar zo’n geweldig resultaat heeft geleid.
Jolanda Broeders
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 498 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Advocaatscore
Over AK Advocaten
Niet zomaar een advocaat | 40+ jaar ervaring | AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Wij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden, en ondernemers bij op het gebied van letselschade-, arbeids-, ondernemings-, vastgoed- en omgevingsrecht. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.