Mijn ervaring met AK Advocaten is heel goed verlopen. Ze helpen je vakundig en proffesioneel. Ze zetten door wanneer nodig en pakken de kansen die voorbij komen.
Mijn ervaring met Ferda van Benthem is zeer goed. Terwijl andere mij niet geloofde, bleef ze zich sterk maken voor mijn zaak. Ze beet zich vast in de tegenpartij en de zaak. Mijn dank is zeer groot. Voor mij was het een overwinning en kan ik dat stukje afsluiten. Bedankt Ferda
Ik ben zeer tevreden met de afwikkeling van mijn zaak. En ik ben dankbaar voor het werk, hulp en geduld dat jullie hebben moeten verzetten om tot een goed eind resultaat als dit te komen.
geen enkele verrassing gedurende het proces door goede communicatie, ervaring en daardoor juiste inschatting
Hebben diverse keren contact met mij opgenomen om mij te adviseren en uit te leggen hoe deze rechtzaak in elkaar steekt en wat er van mij word verwacht maar ook wat ik kon verwachten in deze rechtzaak. Is wel zo'n beetje uitgekomen wat de verwachting was en heb een beetje inzicht gekregen hoe onze rechtspraak werkt, dank hiervoor.
Esra heeft zicht samen met haar team keihard ingezet voor mijn zaak. Mij altijd overal over op de hoogte gehouden en mij over alle stappen duidelijk geinformeerd. Ook werden alle voor wn nadelen van vervolg stappen duidelijk besproken. Im heb de samenwerking als heel prettig ervaren en mocht ik ooit weer in een situatie als deze belanden zal ik ook gelijk weer contact opnemen met Esra en AK advocaten.
Prima. Goede communicatie. Goed resultaat. Zeer tevreden
Ik ben heel dankbaar voor alle goede zorgen en natuurlijk met het eindresultaat. Avyola de Haas is buiten dat ze een top advocaat is, een lieve meedenkende vrouw! Ik heb mij zeer gezien gevoeld. Aline Bodewes
AK heeft mijn zaak professioneel, meedenkend en meelevend behandeld en op een keurige manier afgewerkt. Dit duidt op een grote ervaring in de advocatenwereld.
Zeer dienstverlenend. Perfecte begeleiding.
Af en toe verliep de communicatie een beetje stroef. Iemand daadwerkelijk te spreken te krijgen is lastig. Maar men houdt zich wel netjes aan de afspraken.
Duidelijke en nette afhandeling van onze zaak. Alles is duidelijk gecommuniceerd en op een vlotte manier rondgekomen met het gewenste resultaat.
Wij zijn bijzonder tevreden met de ondersteuning bemiddeling in deze zaak.
Mijn advocate was gedurende het totale proces erg betrokken, professioneel en heeft mij altijd serieus genomen. Zij ging "de strijd aan" met 2 verzekeringsmaatschappijen en liet zich niet uit het veld slaan. Zij bleef correct wat betreft alle mails over en weer maar gaf wel op de juiste wijze kritiek waar men de fout in ging of waar mijn advocate het niet mee eens was. Vele malen heeft zij juridisch dingen uit moeten zoeken of moest zij dingen corrigeren, niets was teveel. Zij heeft mijn dossier overgenomen van een juriste bij de ANWB werkzaam en dat was in beginsel erg ondoorzichtig en lastig. Middels stappen vooruit werd alles duidelijk, die tijd heeft zij ook genomen. Vele dingen heb ik zelf aangeleverd, het was eigenlijk een samenwerking tussen ons beiden en daar was veel ruimte voor. Kortom, communicatie, advies, deskundigheid en betrokkenheid waar het eigenlijk allemaal om gaat erg goed!
Ze geeft goed advies en staat al tijd klaar voor me. Vanaf toen ze de zak overgenomen had en ook met ze telefonisch gesproken te hebben wist ik dat ze een goeie was . Ik had alle vertouwen in ze en de zak is goed behandeld en afgerond en ook afgesloten. Ik ben tevreden hiermee. Bedankt. Vriendelijk groet. N.Rosina.
Geweldig bijgestaan door Esra, goede duidelijke communicatie en echt een heel goed gevoel bij haar inzet in onze case die verre van makkelijk is geweest. Esra is eerlijk en bespreekt de situatie ook vanuit haar oogpunt en geeft goed advies. Onze zaak is prima door haar behartigd en afgehandeld.
Ik heb persoonlijk een geweldige ervaring gehad tijdens de samenwerking met jullie. Ik werd zonder problemen begeleid en de communicatie verliep snel en begrijpelijk.
Beste Ibrahim, Heel veel dank voor deze positieve review over Avyola. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Vanaf het eerste contact is er een realistisch toekomst beeld geschetst en nooit iets in het vooruitzicht gesteld wat niet waar gemaakt is.
Beste Joop, Goed om te horen. Dank voor het schrijven van deze positieve review. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
snel, vriendelijk, geduldig maar vooral heel goed in wat ze doen.
Beste Marja, Veel dank voor deze positieve review over Willianne. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
In het begin dacht ik , het word toch niks 1 getuige liet het afweten dus ik dacht helaas en door . Maar gaande weg kreeg ik meer en meer hoop door de moeizame vorderingen heen . En het is gelukt door de inzet van mijn advocaat linda brokken . Mijn hartelijke dank
Beste Roger, Bedankt voor het vertrouwen en schrijven van deze review! Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Een hele verademing was het toen ik overschakelde van een rechtsbijstand jurist/advocaat naar AK Advocaten. De deskundigheid spat ervan af. Prettig schakelen en oog voor "de mens". Ook hielden ze vaart in het dossier en werd ik proactief over alles geïnformeerd. AK Advocaten heeft er alles aan gedaan om mij, als cliënt, te vertegenwoordigen om zodoende de best mogelijke overeenkomst eruit te halen.
Beste Sander, Bedankt voor deze zeer positieve review. Goed te horen! Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
alle communicatie dus zowel telefonisch als schriftelijk was duidelijk en prettig. Soms kunnen juridische stukken best ingewikkeld voorgelegd worden zeker als je zoals de meeste mensen hier niet vaak mee te maken hebt. AK advocaten geven duidelijke informatie en wanneer je bepaalde zaken toch niet begrijpt nemen ze de tijd voor je om dit in "grote mensentaal" uit te leggen. ze zijn zeer open en wijzen je op je rechten en plichten en gevolgen die een zaak met zich mee brengt. Ze scheppen een zeer realistische verwachting en zijn klantgericht en klantvriendelijk met een hoge service. Normaal geef ik geen 10 omdat er altijd wel ergens ruimte is voor verbetering maar in mijn geval heb ik niets om aan te merken, dus dank jullie allen voor jullie inzet en afwikkelen van mijn case.
Beste Vincent, Wat super om te lezen. Heel veel dank voor het schrijven van deze prachtige review over ons kantoor! Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Wij willen graag onze dank uitspreken voor de uitstekende juridische ondersteuning die wij hebben ontvangen van Yorick Surewaard. Hij is zeer deskundig en altijd bereikbaar voor vragen en ontwikkelingen. Hij heeft een geweldige inspanning getoond. Wij kunnen Yorick van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en toegewijde juridische bijstand in het omgevingsrecht.
Beste Jacques, Veel dank voor het schrijven van deze zeer positieve review over Yorick. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Er werd een goed plan opgesteld. Alles werd met ons besproken. Zowel de voors als de tegen argumenten.
Beste Ed, Goed te horen! Bedankt voor deze positieve review. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
De samenwerking met Frans hebben we als zeer prettig ervaren. Frans is een ervaren en zeer deskundige advocaat. Hij is goed bereikbaar voor vragen en advies en ook over de begeleiding zijn we zeer tevreden.
Beste Lea, Super, veel dank voor deze positieve review. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur
Niet zomaar een advocaat | 40+ jaar ervaring | AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Wij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden, en ondernemers bij op het gebied van letselschade-, arbeids-, ondernemings-, vastgoed- en omgevingsrecht. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.