Heeft een totaal van 36 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,2
Review overzicht
Positief sentiment90%
Over het geheel genomen waarderen klanten de vakbekwaamheid en professionele aanpak van de monteurs, met duidelijke uitleg over onderhoud en aanpassingen. Het team wordt geprezen om nauwkeurigheid, naleving van afspraken en nuttige uitleg over het gebruik van het systeem. Een klant uit zich over teleurstelling door het digitale systeem voor het verzetten van afspraken. Al met al benadrukken de reviews de kwaliteit van het vakwerk en de bereidheid om details uit te leggen, wat leidt tot aanbevelingen.
Sterke punten
Vakkundigheid
Duidelijke uitleg
Vriendelijk personeel
Gebaseerd op 5 reviews
Uitstekend werk geleverd.
Oude cv ketel laten vervangen door VSB. Wij zijn daarbij niet voor de laagste offerte gegaan maar voor het heldere, eerlijke verhaal van VSB. Installatie netjes en conform afspraak uitgevoerd.
Wil
Nette monteur
Monteur was netjes, ook in werking. Alles netjes achtergelaten. Mijn complimenten.
J.Verschueren
Prima bedrijf
Zeer behulpzame medewerkers. Komen afspraken na. Goede voorlichting bij aanschaf warmtepomp.
Jan Peters
Asten
Redelijk tevreden
Of ze zijn iets vergeten te doen bv de luchtketel, of ze zijn de filters vergeten en als ze die niet vergeten zijn worden ze toch in rekening gebracht, weer belletje dat het niet klopt ! wordt elk jaar behoorlijk duurder !
Beveelt niet aan
Trees Bos-Kwinten
Valkenswaard
Wij zijn erg tevreden iver VSB
Komen afspraken heel goed na
Frans Birzwilks
Zo als altijd tevreden
Al jaren klant, en tevreden.
Nico
Asten
Goed advies van Ramon over cv-ketel.
Onze cv-ketel dient vervangen te worden vanwege duidelijke technische problemen. Deze zijn aan mij getoond door de ketel open te maken. Lekkage en vervuiling. Hierna hebben we uitstekende voorlichting gekregen over de verschillende alternatieven om de ketel te vervangen. Ook zijn we geadviseerd over de toekomstige ontwikkelingen qua energie. Met alle onzekerheden vandien. Hierdoor hebben we rustig en weloverwogen besloten een nieuwe ketel aan te schaffen.
Goed werk van VSB.
5 April 2023
Hans Oostendorp
Eindhoven
Reactie van Verwarming Service Brabant B.V.
Bedankt voor je positieve feedback Hans.
Super service
Wij zijn vandaag uitstekend geholpen door Kevin N. Een vakman die het helemaal niet erg vond dat ik hem op zijn vingers keek terwijl hij aan het werk was. Prima en grondig werk geleverd, geen halve maatregelen. Echt top!
19 October 2022
Anja
Heeze
Kevin heeft ons snel en kundig met de storing in onze cv installatie geholpen !
20 September 2022
E
Eindhoven
Kwam heel goed over en legde alles heel goed uit
Hebben veel vertrouwen in hem
17 June 2022
Gerard
Geldrop
Vakkundige service monteur
Zeer professioneel
1 June 2022
Louwers
Heeze
Reactie van Verwarming Service Brabant B.V.
Wow wat een fijne review! Daar doen we het voor. Dankjewel voor de moeite om een positieve review te plaatsen! Tot de volgende keer :)
Review overzicht
Positief sentiment90%
Heeft een totaal van 36 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,2
Over Verwarming Service Brabant B.V.
Verwarming Service Brabant (VSB) is een service- en onderhoudsbedrijf dat volledig is gericht op het onderhoud en installatie van cv-ketels.
Voor onderhoud en installatie van je cv-ketel, warmtepomp of airco ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vinden namelijk dat een aangenaam warme woning vanzelfsprekend zou moeten zijn. Zonder omkijken. Wij onderhouden volgens de regels van het CO-keurmerk en hebben daarnaast alle benodigde keurmerken in huis. Regelmatig onderhoud aan je installaties bespaart op je energierekening, geeft een beter resultaat en vermindert het risico op storingen of onveilige situaties.