Super goed.

Ik zou echt niets kunnen verzinnen wat niet goed zou zijn. In de winkel zijn we geweldig geholpen, met goede en mooie ideeën. De verkoper heeft een fantastische indeling van onze huiskamer gemaakt. Meubels zijn nu geleverd, alles op z'n plaats gezet, door 2 fantastische fijne bezorgers. Een cijfer: jammer dat je niet meer kunt geven dan een 10.

Snel en goed geholpen

Geweldig in het meedenken

Na 20 jaar en een verhuizing is onze montelbank aan vervanging toe. Ter oriëntatie gaan we naar Montel Zwolle. In de zaak worden we vriendelijk aangesproken of we wellicht geholpen willen worden. We hebben een wensenlijstje waar we wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Liona komt met ideeën en loopt de hele zaak door, toont mogelijkheden en wijst op alternatieven. Het meedenken en het adviseren stellen we bijzonder op prijs. Na een tijdje hebben we de meubels in de kleur en het materiaal dat we zoeken. Ook in de passende maten. Dat is vooral te danken aan de behulpzaamheid van Liona. Chapeau! Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht! Hoewel we aanvankelijk voor oriëntatie op stap gingen zijn we nu al naar volle tevredenheid al geslaagd. We zijn er erg blij mee. We leven nu naar de aflevering van de meubels toe. Als die ook zo goed is als vanmiddag, dan verdient Montel Zwolle een dikke 10!

Na maanden zoeken heb ik mijn droom bank gevonden !

De enthousiaste verkoper heeft me alles in detail uitgelegd en heel goed geholpen, we hebben de prachtige bank Totzi uitgekozen en ik ben er enorm blij mee!

Top !!

Heel fijn geholpen.!!

Ontspannen, ongedwongen en prettig sfeerr.

Top!

Belofte bezorging week 36. Bij aanklikken datums, bleek dit pas 6 weken later te kunnen. Via tel contact met klantenservice is dit keurig opgelost! En kwam de bank alsnog op tijd.

Zeer vriendelijk personeel, stemt goed af op de klant. Brede keuze

In Zwolle werden we eerst van advies voorzien van Gea. Een zeer vriendelijke dame, die niet te opdringend is, maar wel met je meedenkt. Toen we de keuze hadden gemaakt om bij Montél de nieuwe meubels aan te schaffen was de service van Ellen al net zo prettig en goed. Een hele fijne ervaring.

Gewoon super goed

Zijn geholpen door Arian, hij heeft duidelijk verstand van zaken, dacht mee, kwam net oplossingen waar wij nooit aan gedacht hadden. Gewoon super tevreden. Waarom montel? 17 jaar!! geleden ook montel meubels gekocht, en zijn nog steeds goed, maar een mens wil wel eens wat anders........ Mp

Fantastische hulp en advies

Omdat ik na een verhuizing kleiner ben gaan wonen, moest er een nieuwe bank en fauteuil komen. Het model bank was snel gevonden en Gea heeft ons prima geholpen met de advies over bekleding, zitdiepte/ rughoogte, poten etc. Een topverkoopster!

onverwacht succes volle aankoop.

Op de valreep bank en een stoel gezien bij een onverwacht bezoek aan de woonboulevard. we wisten wat we wilden en zagen meteen dat het een goed alternatief was voor de bank en stoel die in ons hoofd zat, beduidend prettiger geprijsd. Daar boven op was de 10% voordeel tot en met 17 augustus. Klap erop en nu afwachten hoe het "uitpakt ".

Eerlijk en kundig

We zijn ontzettend blij met het advies en de service van Montèl. Ons eerste bezoek bij Montèl in Utrecht resulteerde in fijn oriënterend gesprek met Jasper, die ons eerlijk en kundig adviseerde. Na nog een aantal keer terug te zijn geweest in de winkel om proef te zitten om onze keuze weloverwogen te kunnen maken, besloten we in het filiaal in Zwolle onze droombank in persoon te bestellen. En wie kwam ons tegemoet lopen?! Jasper! Toeval bestaat niet! Opnieuw zeer professioneel te woord gestaan, en de bank is nu definitief besteld. Super bedankt en we kunnen niet wachten om van onze eerste Montèl bank te kunnen genieten!

Goede uitleg

Vriendelijke medewerker, goede uitleg over de mogelijkheden en zo tot een uiteindelijke samenstelling gekomen voor onze bank.

leuke winkel met mooie bakstellen

zeer leuke verkopster die ons met goed advies geholpen heeft

Goed geholpen en relaxt

Goed geholpen, relaxte sfeer (geen commerciële druk) en duidelijke verkoopmap en gesprek.

Zeer vriendelijk geholpen

Mooie producten en goede service

Gewoon goed

Mooie producten, goede kwaliteit en top service.

Maatwerk met persoonlijke service

Goede hulp gehad bij een lastige keuze

Gastvrij!

Zeer behulpzaam, meedenkend. Goed adviserend, en luisteren naar wat iemand wil.

Van A tot Z geregeld

Vanaf de koop tot aan de levering is het in de puntjes geregeld. Online kan je de bestelling in de gaten houden. Je krijgt een bericht om je afleverdag zelf te bepalen. Online veilig betalen. Bij levering wordt de bank geïnstalleerd en nagekeken op fouten. Gewoon geweldig.

Goed en vriendelijk geholpen. Er wordt met de klant meegedacht.

Zie bovenstaande.

Prima geholpen

Prima geholpen

Duidelijk!!

Vriendelijk en vooral niet opdringerig!

Easy communication and helpful personnel

The staff was nice and informed us all even more than we expected. They gave us fabric catalogs to think about the colors, which was a really great gesture. In total, I can say that it was a great experience. Now we are impatient to have our sofa delivered to our new home.

Grote Voort 64

8041BG Zwolle

Over Montèl Zwolle

Montèl Zwolle, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Zwolle vind je betaalbaar design voor iedereen. In onze woonwinkel gelegen aan de woonboulevard te Zwolle bieden wij een compleet aanbod aan bankstellen, (relax)fauteuils, karpetten, eetkamerstoelen. Ben je op zoek naar verlichting, een eetkamertafel of decoratie? In onze meubelzaak in Zwolle zul je vast slagen. Verken de volledig ingerichte woonkamers, zithoeken en eetkamersets in onze showroom. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar met interieuradvies en voor het vinden van jouw ideale meubel. Maak een afspraak en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.