Perfect geregeld
9 July 2026
Arjan van Gelder
Reactie van Montèl Zwolle
Beste Arjan,
Kort, krachtig en vooral positief. Dank je wel voor deze top beoordeling!
Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 168 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en deskundige personeel en het duidelijke advies zonder druk. De levering en montage worden als betrouwbaar beschreven. De winkelervaring is ontspannen en aangenaam, met goede productkwaliteit en waar voor je geld. Over het algemeen laten de bezoeken een positieve indruk achter.
Alles top!!
9 July 2026
Arjan van Gelder
Beste Arjan,
Kort, krachtig en vooral positief. Dank je wel voor deze top beoordeling!
Twan Swart - Montèl
Op tijd gecommuniceerd over tijdstip bezorgen Afgesproken tijd werd nagekomen
13 June 2026
PeterJan
Zeewolde
Beste PeterJan,
Fijn om te horen dat alles zo duidelijk en op tijd is gecommuniceerd! En helemaal top dat het bezorgmoment precies volgens afspraak verliep. Veel plezier met je aankoop!
Nicole Ruiters - Montèl
Er werdt alle tijd genomen voor ons, super fijne ervaring
8 June 2026
Jaap
Steenwijk
Beste Jaap,
Bedankt voor de mooie review! Wat geweldig om te horen dat er alle tijd voor jullie werd genomen en dat jullie zo'n super fijne ervaring hebben gehad bij Montèl. Veel plezier met jullie aankoop!
Nicole Ruiters - Montèl
Wij waren op zoek naar een bank, de verkoper (Jasper) kwam ons van info voorzien, geen opdringerige verkoop, we gaven aan verder te willen kijken, geen probleem, toch vanwege het goede gevoel en uitermate goede uitleg over alles weer terug gegaan, Jasper weer opgezocht en na een goed gesprek gingen wij tevreden de deur uit met de aankoop van onze nieuwe bank. We kunnen niet wachten.
7 June 2026
Peter
Beste Peter,
Van harte gefeliciteerd met jullie aankoop en dank je wel voor plaatsen van deze geweldige review met de mooie woorden voor het advies van onze collega! Nog even wachten en dan kunnen jullie ook gaan genieten van jullie nieuwe bank.
Twan Swart - Montèl
Arian is een vriendelijke en vlotte verkoper die geen moeite te veel om je van een helder en duidelijk advies te voorzien. Heeft kennis van zaken.
26 May 2026
Sabine
Beste Sabine,
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat Arian je zo vriendelijk en vlot heeft geholpen. Het is top dat hij met zijn vakkennis en duidelijke advies direct de moeite heeft genomen om alles helder op een rijtje te zetten. Dat is precies de service waar we voor gaan!
Prima geholpen
24 May 2026
Roy
Ommen
Beste Roy,
Een mooie krachtige review over de hulp van onze fijne collega's, hartelijk dank hiervoor!
Twan Swart - Montèl
Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Deskundig advies. We hebben hier een mooie bank gekocht
20 May 2026
Rogier
Harderwijk
Beste Rogier,
Heel hartelijk bedankt voor het plaatsen van jullie aanbeveling en de positieve ervaringen met het advies van onze collega! Fijn dat we jullie hebben kunnen helpen met de aankoop van de mooie nieuwe bank, gefeliciteerd hiermee.
Twan Swart - Montèl
Goed en fijn geholpen door Elken en opvolging 2e keer door Leona. Prettige verkoopsters en ze weten waar ze over praten,
28 April 2026
W
Genemuiden
Beste heer, mevrouw,
In onze winkel zitten we allemaal graag voor je klaar om je te helpen je eigen Montèl te creëren. Fijn om te zien dat dit op onze vriendelijke en professionele manier is verlopen!
Twan Swart - Montèl
Zeer vriendelijk personeel met kennis. Je voelt je op je gemak en men neemt de tijd voor je.Al met al een fijne winkel!!
25 April 2026
Theo
Beste Theo,
Dank je wel voor jouw top review met prachtige woorden voor onze collega's!
Niks mis mee
25 April 2026
J.W.
Heerde
Beste heer, mevrouw,
Meer dan dat kunnen we ons niet wensen, dank je wel!
Twan Swart - Montèl
Mooi zaak met prachtige meubels. Geen push om tot koop over te gaan. Eerlijke acties.
8 April 2026
Jolanda
Ens
Beste Jolanda,
Wat een prachtige complimenten voor onze collectie en voor ons eerlijke advies, dank je wel hiervoor! Op deze manier maken we er graag een feestje voor jezelf van bij Montèl.
Twan Swart - Montèl
Er was een nieuw personeelslid die graag ervaring op wou doen bij de verkoopster die mij hielp. Daar werd netjes toestemming voor gevraagd en dat gaf ik uiteraard ook. Alleen raakte deze nieuwe verkoopster in een persoonlijk gesprek met de vriendin die ik bij mij had en was de aandacht voor mij die de bank wellicht aan het bestellen was weg...ik wil hier niet alleen de schuld geven aan de nieuwe verkoopster....ook mijn vriendin deed hieraan mee. Maar voor mij voelde dit niet echt prettig. De verkoopster die mij hielp deed dit heel goed en loodste mij door alles heen. Ik hoop dat de nieuwe verkoopster dit achteraf wel te horen heeft gekregen zodat zij dit bij haarzelf kan veranderen en voortaan haar aandacht richt naar de klant en de evt. Aankoop.
3 April 2026
Margreet
Beste Margreet,
Dank je wel voor het plaatsen van jouw review en het delen van jouw ervaringen. Goed om te horen dat onze verkoopster je goed heeft kunnen helpen met de bank. Jouw feedback over onze nieuwe collega gaan we zeker mee aan de slag, bedankt hiervoor.
Twan Swart - Montèl
Woonboulevard bezoeken op zondag niet echt ons ding, bij woonboulevard Zwolle zitten meerdere woonwinkels. Als eerste naar Montel en daar werden wij prima ontvangen door Jasper, hij is vriendelijk en gaf goed advies. Het was een zeer gezellig gesprek. Nog wel even bij anderen gekeken, maar snel weer terug naar Montel/Jasper om de koop rond te maken, ook nu was de klik nog net zo prettig.
8 March 2026
Gerard en Ans
Marienheem
Beste Gerard en Ans,
Bij Montèl maken we een bezoek graag een feestje voor jezelf. Fijn dat dit bij jullie ook is gelukt en dat jullie bezoek aan de woonboulevard door de hulp en het advies van onze klantvriendelijke collega gezellig is verlopen. Dank je wel voor het delen van jullie ervaringen.
Twan Swart - Montèl
Goed geholpen en prima bezorging
6 March 2026
Jurgen Grobbee
Dalfsen
Beste Jurgen,
Een prima beoordeling voor onze hulp en bezorging, hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Swart - Montèl
Drie uren later hadden wij onze bank gekozen, samengesteld en eenmaal thuis, aanbetaald. Arian was onmisbaar voor de ‘10 experience‘.
26 February 2026
Esther
Kampen
Beste Esther,
Wat goed om te horen dat de bank helemaal naar wens is samengesteld.
Wauw, bedankt voor de 10 experience, en we geven het compliment door aan Arian.
Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens!
Koen de Man - Montèl
Heel fijne bezorger. Belde netjes een kwartiertje van tevoren. Goed geholpen.
8 February 2026
Tom
Beste Tom,
Ook voor een fijne en nette bezorging ben je bij Montèl zeker aan het juiste adres, dank je wel voor het delen van jouw ervaringen hiermee!
Niks mis mee
28 January 2026
Jan Willem Grolleman
Heerde
Beste Jan Willem,
Helemaal tevreden over Montèl, meer kunnen we ons niet wensen. Dank je wel!
Positief.
11 January 2026
M.
’t Harde
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u onze medewerker als vakkundig en meedenkend heeft ervaren. Dat is precies waar we naar streven. Veel plezier met uw aankoop!
Nicole Ruiters - Montèl
Wij hadden al een bank bekeken en uit laten rekenen. Maar kwamen toch weer bij Montel zelf uit. Meer mogelijkheden en meedenken qua stof en accessoires en het verhaal van het behandelen van de stof klopt waarschijnlijk beter
2 January 2026
Ih
Harderwijk
Beste meneer/mevrouw,
Wat leuk dat wij je nieuwe bank mogen verzorgen! Dat wordt straks heerlijk genieten, dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge van Driel - Montèl
Goed geholpen door verkoper uit Eindhoven met samenstellen van hoekbank, stoelen/bankje en eetkamer tafel en een losse stoel. Goed geadviseerd en alles in werking gezet om een goed beeld te krijgen van het geheel.
30 December 2025
Mark
Meppel
Beste Mark,
In onze winkel zitten we graag voor je klaar om je te helpen jouw eigen Montèl te creëren. En dat is bij het samenstellen van al jouw nieuwe meubelen helemaal goed verlopen zo te zien. Bedankt voor deze positieve review!
Twan Swart - Montèl
We zijn 2 opeenvolgende dagen in de winkel in Zwolle geweest en het was fijn te merken dat het korte gesprekje van de 1e dag onthouden was. Geen opdringerigheid, maar een ontspannen sfeer.
30 December 2025
Jolande
Beste Jolande,
Heel fijn om te vernemen dat jullie je bij jullie bezoeken aan ons filiaal zo prettig hebben gevoeld in de sfeer in onze winkel. Dat horen we heel erg graag!
Twan Swart - Montèl
In het verleden ook mijn meubels gekocht. Blijft goed van kwaliteit dus zijn geld waard.
28 December 2025
Henk
Emmeloord
Beste Henk,
Helemaal tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding van onze meubels, dat horen we graag natuurlijk. Dank je wel!
Twan Swart - Montèl
De bank is zorgvuldig met ons besteld, bij ons geleverd en in elkaar gezet. De bank kwam nog 3 weken eerder dan wat de planning was, zo fijn! Ze hebben gelijk viltjes onder de poten geplakt, zeer netjes!
27 December 2025
Marike
Heino
Beste Marike,
Wat een geweldig bericht! Ontzettend fijn dat de bank er al drie weken eerder was dan gepland en dat onze bezorgers de bank direct netjes voor u hebben klaargezet (inclusief viltjes!). Veel plezier met uw nieuwe bank!"
Nicole Ruiters - Montèl
Een vlot gesprek met de verkoopadviseur, die super enthousiast voor ons bezig is geweest, om de juiste keuzes te maken. Wel jammer dat een dag na aankoop er een actie startte die voor ons voordeliger had uitgepakt in de totaal prijs van ons bankstel, losse fauteuil en 6 eetkamerstoelen. Dan denk ik: denk mee met de klant en gun deze de goedkoopste prijs.
27 December 2025
J.J.M.
Swifterbant
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw complimenten over onze adviseur! Wat vervelend dat de actie net na uw aankoop startte; we begrijpen uw teleurstelling volledig. Neem gerust even contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing. We willen graag dat u met een tevreden gevoel op uw nieuwe meubels zit!
Nicole Ruiters - Montèl
Beste winkelervaring van alle winkels op onze lokale woonboulevard
21 December 2025
Franz
Beste Franz,
Wat een geweldig compliment! Om als de beste winkel van de hele woonboulevard uit de bus te komen, moet de service wel echt indrukwekkend zijn geweest. Een resultaat waar het team ontzettend trots op mag zijn.
Nicole Ruiters - Montèl
Montèl Zwolle, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.
✓ Snel leverbaar
✓ Persoonlijk advies
✓ Meer dan 30 jaar ervaring
✓ 5 jaar garantie
Bij Montèl Zwolle vind je betaalbaar design voor iedereen. In onze woonwinkel gelegen aan de woonboulevard te Zwolle bieden wij een compleet aanbod aan bankstellen, (relax)fauteuils, karpetten, eetkamerstoelen. Ben je op zoek naar verlichting, een eetkamertafel of decoratie? In onze meubelzaak in Zwolle zul je vast slagen. Verken de volledig ingerichte woonkamers, zithoeken en eetkamersets in onze showroom. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar met interieuradvies en voor het vinden van jouw ideale meubel. Maak een afspraak en laat je adviseren over de mogelijkheden.
Grote Voort 64
8041BG Zwolle