Laden reviews...
52 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent het vriendelijke personeel, duidelijke productadviezen en betrouwbare levering. Het aankoopproces wordt als vlot en professioneel beschouwd. De algemene ervaring kenmerkt zich door kwaliteit en behulpzame service.
We werden vriendelijk ontvangen, konden rustig op ons gemak rondkijken, en zagen al vrij snel een bank waar wij naar op zoek waren en die ook heerlijk zat. Toen we meer informatie wilden hebben, werd uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden toe te lichten. Niets was te veel, alles kwam uitgebreid aan bod, en werd daarna volledig uitgewerkt aan onze wensen. Het was een prettig bezoek, de bank was helemaal naar ons zin, het voelde gelijk goed, dus besloten we om tot aankoop over te gaan.
Beveelt niet aan
30 July 2026
Marga
Wijk bij Duurstede
Beste Marga,
Hartelijk dank voor deze prachtige review!
Wat ontzettend fijn om te lezen dat je vanaf het eerste moment zo op je gemak hebtt gevoeld bij ons. Wij vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen en samen tot het beste resultaat te komen, dus het is geweldig om te horen dat je dit ook zo heeft ervaren.
Gefeliciteerd met jouw aankoop! We wensen je alvast heel veel plezier en comfort toe met de nieuwe bank.
Thea van Bavel - Montèl
Al voor de derde keer een bank besteld bij Montél. Met een bank van Montél weten wij inmiddels zeker dat we zeker de komende tien jaar goed zitten..! De stof is sterk, de kleur blijft mooi, de bank blijft stevig en comfortabel. Ook met een groot gezin met inmiddels kleinkinderen;-) Daarom óók deze keer weer een bank van Montél. Wel een hogere prijsklasse maar dan heb je wel kwaliteit in huis en lang plezier van je aankoop!
15 July 2026
Anneke
Asperen
Beste Anneke,
Wat een fantastisch compliment! Al voor de derde keer een bank van Montél; dat is voor ons het ultieme bewijs dat we doen waar we goed in zijn.
Geweldig om te horen dat onze banken het drukke en gezellige gezinsleven – inclusief de kleinkinderen – zo goed doorstaan. Kwaliteit en comfort staan bij ons voorop, en het is fijn om te lezen dat je dat ook echt zo ervaart.
Thea van Bavel - Montèl
Vakkundige meedenkende verkoper. Alles klopte vanaf verkoop tot levering
9 July 2026
Guus
Beste Guus,
Alles klopte vanaf de aankoop tot en met de levering. Goed om te horen, meer kunnen we ons niet wensen!
Twan Swart - Montèl
Van het moment dat we in Utrecht onze bank uitzochten totdat deze geleverd is gister. Alleen maar lof voor Montel. Als we morgen de loterij winnen en een groot huis kopen dan absoluut weer naar Montel om alles uit te zoeken.
9 July 2026
Jacqueline van Hugten
Bilthoven
Beste Jacqueline,
Dan hopen we met jullie mee dat je de loterij wint;)! Voor nu alvast bedankt voor de lof voor onze advisering en levering van de huidige aankoop.
Twan Swart - Montèl
Bezorging exact zoals vooraf besproken. Snel geleverd en in elkaar gezet. Alle verpakkingen weer meegenomen.
27 June 2026
Marlies
Hilversum
Beste Marlies,
Fijn dat de bezorging naar wens is uitgevoerd. Dat is wat je ook van onze bezorgers kan en mag verwachten. Dank voor de waardering!
Thea van Bavel - Montèl
Geholpen door Michel. Uitstekend advies waar we meteen een goed gevoel bij hadden. Luisterde vooral heel goed en absoluut niet opdringerig. Dacht met ons mee.
23 June 2026
Romijn
Bussum
Beste heer, mevrouw Romijn,
Heel hartelijk bedankt voor deze mooie complimenten voor de hulp en het advies van onze collega Michel! Zo zorgen we er graag voor dat iedereen zijn eigen Montèl heeft.
Twan Swart - Montèl
Zeer prettige ervaring gehad met de zoektocht naar een nieuwe bank, vriendelijk ontvangen in de winkel, konden alle tijd nemen om alles te bekijken en proberen, geen gedram om een keuze te maken. Onze vragen zijn netjes beantwoord en we zijn goed geholpen bij onze keuze van de nieuwe bank.
17 June 2026
Laurette
Hollandsche Rading
Beste Laurette,
Dat klinkt als een fijne ervaring die je in ons filiaal in Utrecht hebt opgedaan. Hartelijk dank voor het delen hiervan veel plezier met jouw mooie Montèl.
Thea van Bavel - Montèl
Zeer vriendelijke winkel en overzichtelijk personeel is top
11 June 2026
Wiwbe
Beste Wiwbe,
Helemaal tevreden over onze winkel zelf en over onze top collega's, dank je wel voor deze geweldige beoordeling!
Twan Swart - Montèl
Wij hebben nu voor de 3e keer onze bank bij montel gekocht. De vorige 2 banken waren ons erg bevallen. Naar onze mening een goede prijs kwaliteit verhouding. Dus ook deze keer ook weer Montel in Utrecht bezocht. En weer vonden we een Bank naar onze wensen. We zijn erg goed en vriendelijk geholpen door de adviseurs. Zelfs toen er qua stof niet kon is het wel opgelost. Fijn dat er gedacht werd in oplossingen.
11 June 2026
Marc Jansen
Beste Marc,
Wederom met vriendelijke hulp en goed advies van onze collega's bij ons geslaagd voor jullie nieuwe bank. Gefeliciteerd met deze nieuwste aankoop en bedankt voor opnieuw jullie vertrouwen in Montèl!
Twan Swart - Montèl
Monteurs waren zeer bekwaam en wisten onmiddelijk wat er aan de hand was en hoe het te repareren.
Erwin van der Meijden
Beste Erwin,
Heel goed om te zien dat onze vakkundige monteurs jou zo uitstekend met de reparatie hebben kunnen helpen. Ook hiermee zorgen we graag voor jouw woongeluk!
Twan de Groot - Woonexpress
Paul
Beste Paul,
Dat zijn een paar hele mooie complimenten voor onze service en ons assortiment, hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Swart - Montèl
Wordt goed geholpen en klant vriendelijk.
Thea
Vleuten
Beste Thea,
Op die manier helpen we onze klanten altijd graag bij Montèl. Bedankt voor het plaatsen van jullie review!
Twan Swart - Montèl
Zowel de bank als de stoel zitten comfortabel en voldoen aan onze verwachtingen. We zijn uitstekend begeleid tijdens het zoekproces in de winkel.
20 May 2026
Hans
Beste Hans,
Uiterst tevreden over onze begeleiding in de winkel, over de levering en belangrijker nog, over het zitcomfort van de bank en stoel. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor, dank je wel voor jullie beoordeling!
Twan Swart - Montèl
Ons bezoek was min of meer spontaan, omdat wij ons bankstel willen vervangen. Wij waren gewoon oriënterend binnen gelopen. Eigenlijk direct zagen wij een bank die ons beviel. Wij kregen alle tijd om rustig en vrij rond te kijken. Na onze keus te hebben gemaakt is deze met Laura helemaal naar onze wens aangepast. Haar was niets teveel om uit- of toe te lichten en om ons het verschil te laten voelen van de zittingvullingen.
10 May 2026
John
Beste John,
In onze winkel zitten we altijd graag klaar om je te helpen je eigen Montèl te creëren, helemaal naar jou wens. En dat is met de hulp van onze collega Laura helemaal gelukt zo te zien! Gefeliciteerd met jullie aankoop.
9 May 2026
Trudy
Ede
Beste Trudy,
Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geslaagd bij Montèl. We doen ons best om altijd eerlijk en goed advies te geven, dus het is top dat je dit zo hebt ervaren. Super dat je aankoop geslaagd is en we wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubels!
Nicole Ruiters - Montèl
Alles netjes geregeld, gratis nieuw pootje voor de bank wat heel netjes is en aan de telefoon werd ik heel netjes te woord gestaan. Toen bleek dat de levering langer op zich zou laten wachten werd ik daar ook netjes over terug gebeld om mij te informeren.
8 May 2026
Corine
Janssen
Beste Corine,
Heel erg fijn om te horen dat we je met het nieuwe pootje en met onze nette communicatie naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Dank je wel voor deze feed back!
Twan Swart - Montèl
We kwamen voor in ieder geval een eettafel en stoelen, nu alles op elkaar afgestemd met een mooi kleurenpalet. Heel blij mee.
21 April 2026
Jeanette
Wijdemeren
Beste Jeannette,
Hele blije klanten, daar doen we het allemaal graag voor! Bedankt voor jullie mooie woorden in deze fantastische review.
Twan Swart - Montèl
Geef Ben maar die promotie; wat een mooi mens. Een verkoper puur sang. en het belangrijkste is dat we met twee Montèl Chic Fauteuils naar huis gaan.
17 April 2026
ed ej
tiel
Betste Ed,
Fijn dat mijn collega jou naar wens heeft geadviseerd en jij nu met twee Montèl Chic Fauteuils naar huis bent gegaan.
Dank voor de mooie waardering die je geeft.
Thea van Bavel - Montèl
Bestelling is rond periode gearriveerd zoals afgesproken. Aflevering op de juiste datum en aangegeven tijd. Bank netjes geïnstalleerd
8 March 2026
Loeky
Beste Loeky,
Wat fijn om te horen dat alles precies volgens afspraak is verlopen! We doen ons uiterste best om onze planning zo nauwkeurig mogelijk na te komen, en het is goed om te lezen dat dit bij u perfect is gelukt. We wensen u heel veel zitcomfort en plezier met uw nieuwe bank!
Nicole Ruiters - Montèl
Bij het uitkiezen van een nieuwe bank werden wij zeer vakkundig en vriendelijk geholpen door iemand van het personeel. De keuze aan mogelijkheden om de bank naar onze wensen aan te passen was zeer ruim. Door de kortingen was het geheel goed betaalbaar. Werden online op de hoogte gehouden over datum en tijd van levering. Bezorgdienst werkte efficiënt en was geheel op de afgesproken tijd aanwezig. Top
5 March 2026
Albert
Ammerstol
Beste Albert,
Een top ervaring vanaf de vakkundige hulp in de winkel bij het uitzoeken van de bank, tot en met de de efficiënte en punctuele bezorging ervan. Hartelijk bedankt voor het delen van al deze positieve ervaringen!
positief . aanrader
4 March 2026
Ton
Maarssen
Beste Ton,
Een maximale positieve beoordeling met daarbij een aanbeveling. Daar zijn we heel blij mee!
Twan Swart - Montèl
Er werd tijd genomen, heb stalen mee mogen nemen naar huis om de kleur goed te kunnen bepalen. Daarna alles netjes afgerond, zonder gepush. Nu wachten op het eind resultaat!
22 February 2026
J
Groenekan
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je de tijd hebt kunnen nemen om met de stalen thuis de juiste keuze te maken. We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel beslist, zonder haast. Nu op naar het eindresultaat, we hopen dat het prachtig wordt!
Nicole Ruiters - Montèl
Zeer vriendelijk geholpen door verkoopster Lucy. Zij dacht goed mee en gaf zeer goede adviezen
10 February 2026
Marina
Wijk bij Duurstede
Beste Marina,
Mooie woorden voor de goede en vriendelijke hulp van onze collega en voor ons assortiment! Dank je wel hiervoor, zo maken we er bij Montèl graag een feestje voor jezelf van.
Twan Swart - Montèl
Precies gevonden wat we zochten, goede kwaliteit, mooie bekledingsstoffen, vriendelijk en adequaat geholpen.
14 January 2026
Mathieu Wechseler
Beste Mathieu,
Dat is fantastisch om te horen. In onze winkel zitten we dan ook ook graag klaar om je te helpen jouw eigen Montèl te creëren, helemaal naar jouw wens!
Twan Swart - Montèl
De keuze is reuze bij Montel. Kwamen afspraken op de week nauwkeurig na wat de levering betreft. Prijzen zijn alleszins redelijk. Kortom wij kunnen wat ons betreft de zaak aan iedereen aanbevelen.
11 January 2026
Ac
Beste heer/mevrouw,
Dank jullie wel voor de aanbeveling en voor het delen van jullie positieve ervaringen in onze winkel bij de levering!
Twan Swart - Montèl
Bij Montèl Utrecht vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.
✓ Snel leverbaar
✓ Persoonlijk advies
✓ Meer dan 30 jaar ervaring
✓ 5 jaar garantie
Woonwinkel Montèl Utrecht biedt een zeer uitgebreid assortiment aan verrassende design meubels. Naast een eigen Dutch Design collectie en een grote collectie artikelen die direct leverbaar zijn, biedt Montèl je méér. Je kunt namelijk zelf het meubel van jouw keuze naar jouw eigen persoonlijke stijl en smaak samenstellen. Zo weet je zeker dat je écht een speciaal meubel in huis haalt! Kom gerust inspiratie opdoen in onze compleet ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl, en vind jouw ideale meubel. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar voor al jouw vragen op interieurgebied.
Hollantlaan 8
3526AM Utrecht