Klantvriendelijk en kennis van zaken

Wij heben een fauteuil gekocht Hulp bij uitkiezen en daarbij de mogelijkheden aangeven was prima . Daardoor hebben wij een fauteuil gekocht waar wij erg blij mee zijn

Zeer tevreden klant

Ik ben fan van dit bedrijf. De banken zijn top en de service is net zo goed. Er is ook nazorg geleverd om te zorgen dat de bank er perfect bij staat. Ik beveel Montel aan iedereen aan.

Goed product, goede service.

In alle stadia van het aankoopproces ben ik goed geholpen. Duidelijke communicatie. Alles was goed geregeld. De bank is prachtig en zit goed. Levertijd was lang, maar verder zeer tevreden.

Fijn geholpen en tevreden over de bezorging

Perfect!

Had niet beter kunnen verwachten!

Wat een vriendelijke en deskundige verkoper

Positief, vriendelijk, ruim gesorteerd

Prima ontvangst, goed geadviseerd, niet opdringerig

snelle en nette levering. Vakkundig personeel.

Fijn bedrijf, denken met je mee. Levering 3 weken later, maar gezien de omstandigheden nog mooi op tijd. De tijd is er op dit moment niet naar om alles zeer strak en 100% geregeld te hebben / krijgen. Vriendelijk en nette verkoper en bezorging was ook goed.

Mooie bank, goede zit, deskundige bezorging en plaatsing.

Alhoewel het even wachten was tot de bank werd geleverd (vooraf juist en goed over geïnformeerd) , hebben we een prima bank. De bezorging was mooi op afgesproken tijd, belde vooraf, en heeft de bank ook geplaatst. Daarbij meedenkend over de indeling van de kamer. Alles na afloop netjes opgeruimd. Helemaal top.

Op tijd bezorgd en verpakking netjes opgeruimd en meegenomen

Bezorgers belden 10 minuten vooraf, bezorgden mooi op tijd, brachten de meubels binnen, verwijderden de verpakking, voorzagen de poten van viltjes en ruimden de verpakking netjes op en namen deze mee. Prima !

Heel vriendelijk en vakkundig behandeld.

Zeer vriendelijke verkoper.

Deskundig en sympathiek

Rustige winkel, ruime opzet, mooi assortiment. Sympathieke benadering door personeel, verkoper gunde ruim de tijd, ook als we onderling iets wilden overleggen. Ook advies over de afmeting van de bank ivm de logistieke beperkingen van de levering hebben we erg op prijs gesteld. Goed gefaseerd gesprek gehad over welke bank, hoe groot, materiaalkeuze en kleur. Wij zijn erg tevreden over deze winkel.

Netjes geholpen met uitleg en advies.

Netjes en waar nodig heeft de verkoopster ons geadviseerd en uitleg gegeven w.b. mogelijkheden bij de koop van twee fauteuils.

Professioneel en vakkundig geholpen

Montel was de laatste winkel die we bezochten. We waren verrast door het assortiment. Niet meer oubollig als vroeger;-) Maar modern en strak. Verkopers laten je met rust wanneer je door de winkel loopt en geen overdreven gedag zeggen.

Blij met mijn aankoop en de service!

Blij met mijn nieuwe bank en kleed. Een prima aanbod en de service is prima. Geen opdringerige verkoper, maar op de juiste manier behulpzaam. Prettige ervaring! Als ik nog een meubelstuk nodig heb, kom ik zeker terug!

Vriendelijke mensen en heel goed geholpen

Zeer goed geholpen door aardige mensen die weten wat ze verkopen.

wederom uitstekende service

het gehele traject wordt keurig nagelopen

Veel modellem daarom kopen wij

Verkoopster uiterlijk vriendelijk. Keuze in materialen en soorten misschien en beetje te veel maar was voor ons de doorslag om te open. Echter wel een maar: extreem lange levertijd. Pas in 3 week september. Wij wonen op Curaçao en zullen daardoor pas de bank in begin novenber ontvangen. Echter alles wat mooibis neemt een tijd om te maken. Ben benieuwd hoe dit staat bij ons thuis. Groeten Hans Vermaas

Erg positieve ervaring, vriendelijke, hulpvaardige en kundige verkoopster.

Fijne zaak, heel fijn en goed geholpen, zelfs korting gekregen die die middag al was verlopen. Al met al een aanrader om deze zaak te bezoeken!

Klantvriendelijk.

Een van de meubels heeft een beschadiging, ik denk bij het uitpakken gebeurd. Daar komt een monteur voor, hoop dat het goed opgelost wordt.

Super service en heerlijke bank

Van begin tot het einde netjes op de hoogte gebracht van de vorderingen van de bestelling. Vriendelijke service van de medewerkers en bezorgers. Hebben alles netjes uitgelegd en afgeleverd. Zeer tevreden over de bank. Super blij.

vriendelijke verkoper aandacht voor de persoon

Bijzonder prettig

Was dus een bijzonder prettige ervaring! Ze nam de tijd voor ons en hadden een goed gevoel bij het verlaten vd. zaak

Zeer goed geholpen door al het personeel.

Zeer goed geholpen door al het personeel.

Prima verzorgt

Keurig netjes afgeleverd, en vriendelijk personeel zeer tevreden.

Watermanweg 7

3067GA Rotterdam

Over Montèl Rotterdam

Bij Montèl Rotterdam vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Rotterdam vind je een ruime collectie meubels in onze meubelwinkel in Rotterdam. Ontdek de nieuwste trends op woongebied en laat je inspireren in onze showroom. Bij Montèl kun je terecht voor alles op het gebied van meubels en interieur. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een (relax)fauteuil of vloerkleed, je vindt het allemaal in onze meubelzaak. Je kunt hier ook terecht voor een complete eetkamerset, verlichting of stijlvolle decoratie. Liever zelf jouw ideale meubel samenstellen? Bij Montèl Rotterdam kun je meubels volledig naar jouw eigen wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.