Deskundig geholpen

Top verkoopster

Super bedankt

Goede service van de winkel en van het bedrijf .De mensen die het bankstel hebben gebracht waren super goed .

Mooie collectie meubelen en prettig geholpen.

Leuke ontvangst, mooie zaak met prachtige meubels. Heel fijn geholpen.

Prima geholpen

Namen alle tijd voor mij

Prettig winkelen. Goede hulp.

Goed verkoop traject, meedenkend. Alleen veel te lange levertijden. Maar daar kan Montel Rotterdam niets aan doen

Vriendelijk, niet opdringerig

De verkoper was geduldig, had verstand van zaken en de meubels hebben kwaliteit.

Ik kon goed uitleggen wat ik wilde en waarom. De verkoper kon me goed begeleiden in de keuzes die ik had. Mijn vorige bankstel had ik ook van montel. Deze ging 15 jaar mee.

Vriendelijk geholpen, de levering was goed gecommuniceerd en netjes

Netjes, aardig, vriendelijk.

Warm welkom

Goed advies van ervaren medewerkster

Verkoopmedewerkster Jacqueline nam tijd voor ons en had veel vakkennis. Niet opdringerig en goed luisterend naar onze wensen.

Alle tijd, goed advies én een prachtige bank

Wij zijn heel goed geholpen, goed advies over mogelijk passende banken, kleurstellingen, hoogte en materialen. Onze bank is inmiddels geleverd en het is een prachtbank. Een stralend middelpunt die ook nog eens heerlijk zit.

Ons probleem is adequaat opgelost

We hadden een probleem met verkeerd geleverde zitkussens voor onze hoekbank. Dit werd beaamd en binnen een redelijke termijn netjes opgelost. Wij ervaarden het ook als zeer prettig dat we nog nagebeld zijn of alles naar tevredenheid was opgelost.

was zeer goed

prachtige winkelen de verkoopster heeft ons uitstekend geholpen was goed op de hoogte en maakt het ons gemakelijk om onze keuze te maken

Zeer fijn geholpen

We waren op zoek naar een bankstel. De professionele en ongedwongen hulp was zeer goed. Koffie en toastje op de zondag droegen bij aan goede sfeer in de winkel. Wij vinden het een aanrader.

Prima, deskundige hulp en goede afhandeling.

Verstand van zaken

Hele goede ervaring, rustige verkoopster die echt goed luisterde naar onze wensen

Op Een ontspannen rustige vriendelijke manier geholpen.

Mijn ervaring was positief

Vriendelijk geholpen, mooi assortiment, correcte levering.

Ik kan Montel aanbevelen. Ruime keuze. Goede medewerkers. Correcte levering (makkelijk plannen en keurige bezorging).

Geweldig geholpen

Zeer fijn

Tijdig en perfect geleverd.

De vriendelijke bezorgers waren er precies op tijd en hebben het bankstel netjes gemonteerd en alles netjes achtergelaten.

Goed geholpen en advies gegeven

Van aankoop tot levering alles netjes gecommuniceerd. Aflevering van de bank aan huis door goed en vriendelijk personeel àlles geregeld en uitleg gekregen.

Nette service en vriendelijke medewerkers

In de winkel zijn we fijn geholpen, de aflevering ging in goed overleg en werd zeer correct uitgevoerd

Prettig winkelbezoek

Fijn geholpen door zowel Hen als Arif. Deskundige medewerkers met kennis van zaken, goed advies, en met een mooie bank de deur uit. Top ervaring

Super Service

Super Service

Watermanweg 7

3067GA Rotterdam

Over Montèl Rotterdam

Bij Montèl Rotterdam vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Rotterdam vind je een ruime collectie meubels in onze meubelwinkel in Rotterdam. Ontdek de nieuwste trends op woongebied en laat je inspireren in onze showroom. Bij Montèl kun je terecht voor alles op het gebied van meubels en interieur. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een (relax)fauteuil of vloerkleed, je vindt het allemaal in onze meubelzaak. Je kunt hier ook terecht voor een complete eetkamerset, verlichting of stijlvolle decoratie. Liever zelf jouw ideale meubel samenstellen? Bij Montèl Rotterdam kun je meubels volledig naar jouw eigen wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.