Prettige samenwerking, duidelijke uitleg over de mogelijkheden bij de aankoop van de bank.

Zie bovenstaande. We werden geholpen door een verkoper, die naast deze baan een studie volgt. Hij heeft ons op een prettige manier op de opties gewezen die mogelijk zijn qua , kleur, structuur ed van de bank.

fijne winkel en personeel

Nemen alle tijd voor jou, laten zien waar je interesse in hebt en helpen jou om een goede keuze te maken

Se klant was koning

Wij kwamen voor een specifieke bank. We konden zoveel stalen als we wilden meenemen om thuis een paar dagen te kijken welke kleur het beste zou passen. s' Avonds besloten om ook de fauteuils te vervangen in dezelfde kleur als de bank. Omdat een fauteuil kiezen erg persoonlijk is (zitcomfort) werd tijd nog moeite bespaard om uiteindelijk de juiste keus te kunnen maken. We zijn door 2 personen geholpen. Het was aangenaam, constructief en we hebben het gevoel de juiste keus te hebben gemaakt, Daarbij viel de prijs alleszins mee. We zijn dus erg tevreden!

Goed kleuradvies & mooie bank

Erg blij met onze nieuwe bank. Model totzi. Ik kon de goede kleur nog niet helemaal vinden tot een medewerker te hulp schoot. Die pakte de perfecte kleur eruit. Na 3 maanden wachten is de bank gisteren geleverd en ben erg blij met het model en de kleur. De bank zit heerlijk!

Ben tevreden Zou graag een meter stof als proefstaal willen zien bij het kopen omdat kleur bepalen met heel klein stukje stof nauwelijks mogelijk is

Super service

Na probleem met onze nieuwe bank, contact gehad met klantenservice, probleem snel en correct verholpen

Ontzettende goede service

Wij kregen onze nieuwe bank en helaas was er een verkeerde vulling in de zitting geleverd. Het was helemaal geen probleem en de bank wordt nu omgeruild met de goede zitting. Heel erg coulant van Montel. Heel erg tevreden met de benadering naar ons. Nog bedankt voor de goede service.

Vanaf aankoop tot levering uitstekende service! Goede hulp gehad met het uitzoeken van de stof voor mijn bank. De levertijd was volgens afspraak. De levering zelf ging ook volgens planning, ondanks het winterweer.

Heel klantvriendelijk en meedenkend personeel!

Heel fijn geholpen, door omstandigheden duurde het langer voordat we een keuze konden maken maar geen enkel probleem.

Goede producten en goede service!

Fantastische medewerkers en ontzettend goede producten!

Fijne persoonlijke aandacht, rustig de tijd nemend voor uitleg.

Patrick, de verkoper sprak ons precies op het juiste moment aan, zonder op te dringen. Hij nam de tijd om alles uit te leggen, een geintje tussendoor, prettig!

geweldige

Mencey in het filiaal in Nijmegen (Dukenburg) was heel aardig om allerlei dingen over de bank/ stoelen uit te leggen. Nam ook echt de tijd voor je. Heel erg bedankt.

Fijn geholpen en verstand van zaken

Prettig!

Goed geholpen bij het maken van een keuze voor een bank. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Nadat wij op zaterdag middag de bestelling hebben gedaan, op zondag terug voor een wijziging. Dit was geen enkel probleem

Zeer goed, tot nu toe ;-)

Onze bestelling is alleen nog maar geplaatst en dat verloopt soepel. Als de levering en de producten ook zou goed loopt dan wordt de beoordeling nog beter!

heel fijn geholpen

vanaf de ontvangst met koffie en iets lekkers tot en met het afscheid heb ik alles als zeer prettig ervaren. De medewerkers zijn informeel en persoonlijk, het geboden assortiment fantastisch en de prijzen alleszins redelijk,

Prima meegedacht

Na wat online voorwerk naar de winkel gegaan en binnen een uur de gewenste nieuwe bank gekocht en aanbetaling gedaan. Er is prima meegedacht over (on)mogelijkheden.

Deskundige en zeer vriendelijke verkoper.

Zeer prettig bezoek aan uw winkel. Verkoper was erg vriendelijk en behulpzaam en gaf zeer duidelijk uitleg over de mogelijkheden die er waren bij de keuze van het bankstel. Toppertje.

We zitten heerlijk dankzij goede service

Goed geholpen in de winkel. Rond afgesproken periode is de ban netjes bezorgd en in elkaar gezet. Er miste een fopje van een pootje. Die is heel netjes binnen een week bezorgd.

Deskundig geadviseerd

Prima ervaring tijdens het uitzoeken van een bank, er werd alle tijd genomen en de kleuren werden zorgvuldig bij onze stalen betreffende het interieur gezocht. Prima gedaan

Snelle meedenkende gastvrouw. Correcte opvatting van verkoop

Te beginnen was de koffie met snoepjes lekker en uitnodigend. De deskundigheid en het meedenken van de verkoopster was opvallend prettig. Het was een fijne hulptocht door de mogelijkheden die we konden kiezen.

Prima opgelost! Goed advies!

Prettige sfeer en mooie meubels!

Goed verzorgd en prima afgeleverd.

De bezorgers waren beleefd en hebben alles prima in elkaar gezet en geplaatst. En alle afval mee genomen. Ik ben erg tevreden.

een fijn bedrijf met prachtige producten en super service op ieder vlak

idem

Fijne winkel, vriendelijke verkopers, top bezorging en een TOPbank

We zijn goed geholpen, er werd ruim voldoende tijd genomen voor advies bij een lekkere kop koffie. Heldere afspraken die goed zijn nagekomen, behulpzame bezorgers en inmiddels genieten we van een TOPbank. Wij zijn blij! Klein aandachtspunt: de schriftelijke bevestiging na het contact was afwijkend van wat werd verteld (de bank zou misschien niet compleet zijn) maar gelukkig was de bank bij levering compleet.

Wijchenseweg 164

6538SX Nijmegen

Over Montèl Nijmegen

Montèl Nijmegen, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Woonwinkel Montèl Nijmegen biedt een zeer uitgebreid assortiment aan verrassende en eigentijdse meubels. Naast een eigen Dutch Design collectie en meerdere artikelen die direct leverbaar zijn, biedt Montèl je nog méér. Je kunt namelijk het meubel van jouw keuze naar jouw eigen persoonlijke stijl en smaak samenstellen. Zo weet je zeker dat je écht een speciaal meubel in huis haalt! Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar om je informeren over de mogelijkheden en al jouw vragen op interieurgebied.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.