Erg goede service

Onze verkoper / adviseur Soefian had goede tips over de kleur en stoffering van de bank en nam alle tijd voor ons. Enige nadeel is dat de levertijd lang is, want we zijn heel benieuwd hoe het straks uitpakt. We kregen wel meteen een leuk cadeau mee (tafeltje voor op de bank) en dat is al in gebruik!

Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, lekkere koffie

Zeer vriendelijk geholpen door Anja. Goede uitleg over de mogelijkheden. Meegedacht met de opstelling

Uitstekende hulp en expertise gekregen door Claudia

Wij hebben de zaak 3x bezocht en telkens een fantastische service gekregen. Bij het derde bezoek hebben we de sofa, fauteuil en voetsteun dan ook besteld. Zeker een aanrader! Niet te drukkend, pushend. Ze gaf ons alle tijd en ruimte + was er wanneer we vragen hadden. Zeer professioneel en toch eigen. Ze voelt aan wat voor klanten er voor haar staan en past zich perfect aan in die sfeer merkten we op. Sales adviseur Claudia verdient alle complimenten als je het ons vraagt! Jullie mogen blij zijn met zo een werkkracht in jullie team.

Een hele goede begeleiding en keuzes maken.

Prima, geholpen en vriendelijk personeel. Top!

Hartelijke omgang en alle tijd!

Wij hebben ons bezoek en aankoop van onze bank als zeer prettig ervaren. Hartelijke omgang en alle tijd. Er wordt mee gedacht en dat is fijn.

Goed geholpen!

Fijne mensen, denken goed mee. En mooie meubelen, ook wel fijn. ;) Vorige bank ook hier gekocht, lang plezier van gehad.

Het ging prima , helaas was de levertijd langer maar keurig op de hoogte gehouden

Fantastische ervaring

Zeer goed bijgestaan en uitleg gekregen van de juffrouw in de winkel.

De hulp in de winkel heeft het kiezen van de stoel die ik zocht erg geholpen.

Snelle, vriendelijke, duidelijke en deskundige communicatie en reparatie!

Na het losspringen van een spiraalveer in onze negen jaar oude tweeënhalf zitsbank, is dit - na een prettige en snelle communicatie met de klantenservice hierover - prima hersteld door een prettige en deskundige monteur. Met dank!

Geweldig geholpen

Voor de tweede keer door zelfde medewerkster geholpen, goed advies, veel geduld (door twijfel van ons voor kleur) fijn personeel, ondanks verbouwing in zaak Den Bosch toch daar gekozen voor onze nieuwe bank door medewerkster!

Heel goed.verkoopster neemt goed de tijd en adviseerd goed

Professioneel Er werd tijdens de 10 daagse dagelijks een bank gratis weggegeven. Is dat ook daadwerkelijk gebeurd. Wij kunnen dat niet controleren

Fijne ervaring

Altijd een fijne verkoper die goed luistert naar je wensen. We komen hier al meerdere jaren. Zelfs als er iets fout gaat lossen ze het goed op. Ook deze keer weer een fijne ervaring met de aankoop van een sta-op stoel voor mijn vader.

Correct en vriendelijk

Medewerksters waren behulpzaam en dachten op een prettige manier mee.

Goed en betrokken

Plezierig en bekwaam. Tevens de nodige know/how. En met een aangename korting.

Prettige winkel

Goede voorlichting, vriendelijk personeel .

super

tot nu toe ,super

Heel goed

Correct en afspraak is afspraak

Aangekochte stoel in 2021 is al 3 keer terug geweest voor reparatie. na klacht en voorstel om stoel om te ruilen voor een nieuwe is positief beoordeeld. Nieuwe stoel is gebracht en ja weer een fijne stoel. Ook in deze communicatie alles correct en afspraak is afspraak. Jammer is nu dat de nieuwe stoel ook weer een service bezoek moet hebben omdat er een onderdeel niet doet wat deze moet doen. Jammer maar is niet anders. Ik ben er van overtuigd dat ook dit goed komt alleen het is jammer dat je weer in zo'n situatie zit.

Aandacht voor de klant! Top!

Vriendelijke en vakkundige medewerkers! Aandacht voor de klant!

Correct,vakkundig en vriendelijk geholpen

Positief en een prima prijs

Uitstekend geslaagd bij aanschaf bankstel.

Prima verkoper, straalde rust uit, gaf gevraagd en ongevraagd relevante informatie. Niet goedkoop, wel kwaliteit.

Vriendelijk en goed geholpen

Zeer vriendelijk personeel. Erg relaxed en kundig geholpen door Pieter. Alle tijd, al onze vragen in rust beantwoord. Met erg goed gevoel de deur uit gegaan én een mooie bank gekocht.

Deskundig, ervaren, vriendelijk, behulpzaam

Zie hierboven

Balkweg 25

5232BT s-Hertogenbosch

Over Montèl Den Bosch

Montèl Den Bosch, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie In het gezellige Den Bosch vind je Montèl ‘s Hertogenbosch, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Onze meubelwinkel is gelegen aan de woonboulevard en uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod van direct leverbare artikelen, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan onze showroom en laat je inspireren!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.