Laden reviews...
43 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent vriendelijk personeel dat de tijd neemt om te luisteren en advies te geven. De winkel is overzichtelijk en niet opdringerig, waardoor opties vergelijken gemakkelijk is. Levering en montage zijn betrouwbaar en vakkundig uitgevoerd. Al met al ervaren klanten een positieve beleving met goede prijs/kwaliteit en een vlotte service.
Er wordt de tijd genomen om je advies te geven en wat de vele mogelijkheden zijn
16 August 2026
Jan
mijdrecht
Beste Jan,
In onze winkel zitten we altijd graag voor je klaar om je te helpen je eigen Montèl te creëren. En dat is goed gelukt zo te zien, dank je wel voor jouw review!
Twan Swart - Montèl
Zeer goed geholpen door Maud. Eetkamerstoelen gekocht.
20 July 2026
Marie-Louise
Haarlem
Beste Marie-Louise,
Fijn dat Maud je naar wens heeft kunnen helpen. Dank voor de mooie beoordeling.
Thea van Bavel - Montèl
Geholpen door Maud, een hele vriendelijke dame die alle tijd voor je neemt.
11 July 2026
Henny
Heemstede
Beste Henny,
Wat een ontzettend fijn bericht! Super om te horen dat Maud je zo vriendelijk heeft geholpen en alle tijd heeft genomen om je goed te adviseren. Dat persoonlijke contact maakt het uitzoeken van iets nieuws toch net even leuker. Bedankt voor deze mooie waardering!
Nicole Ruiters - Montèl
Prima product. Ik ben hier al 25jaren tevreden over. Ik was toe aan een nieuwe bank omdat ik de oude een beetje zat was. Niet omdat ie niet goed meer was. Ik ben heel tevreden over de producten van Montell mijn vorige bank was een leren bank die totaal geen slijtage vertoonde. Daarom ook deze keer weer een leren bank gekocht.
7 July 2026
M
Zandvoort
Beste heer, mevrouw,
Heel erg fijn te zien dat we jou als tevreden klant wederom hebben kunnen helpen bij de aankoop van jouw nieuwe Montèl bank!
Twan Swart - Montèl
Kort samengevat , Bank gekocht , spijt van opstelling , klantenservice mail gestuurd , binnen een week antwoord , daarna maanden niks na versturen van meerdere mails , na laatste poging klantenservice , telefoontje van Montel Cruqius en deze hebben mij zeer goed geholpen , Montel Cruqius helemaal top ! Klantenservice niet best
Beveelt niet aan
6 July 2026
Peter
Uithoorn
Beste Peter,
Dank je wel voor het delen van alle ervaringen met Montèl. Fijn om te horen dat we je alsnog zeer goed hebben kunnen helpen. Jouw feedback over onze klantenservice gaan we absoluut met hen opnemen en bespreken, dank je wel hiervoor.
Twan Swart - Montèl
Stoelen gekocht. Door goede uitleg de goede stoelen voor ons interieur geadviseerd.
1 July 2026
Bert
Noordwijk
Beste Bert,
Gefeliciteerd met de aankoop van jouw mooie nieuwe stoelen, fijn dat we je hierin zo goed hebben kunnen adviseren!
Twan Swart - Montèl
Klantenservice vriendelijk geholpen en de bezorgers waren ook hulpvaardig en vriendelijk
13 June 2026
J
Noordwijkerhout
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat zowel de klantenservice als de bezorgers je zo vriendelijk en hulpvaardig hebben geholpen. Veel plezier met je aankoop!
Nicole Ruiters - Montèl
We zijn door het team in de vestiging in Cruquius zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De levering verliep vlot en soepel. De bank zelf ziet er fantastisch uit. Al met al was het een hele prettige ervaring om bij Montel te winkelen.
9 June 2026
Marco
Bennebroek
Beste Marco,
Heel erg leuk om te vernemen dat jullie vanaf het professionele advies in onze winkel tot en met de vlotte levering als heel prettig hebben ervaren. Bedankt voor deze uitstekende review en geniet lekker van jullie schitterende nieuwe bank!
Goede ervaringen!
29 May 2026
Mary Hohage
Beste Mary,
Kort maar krachtig en vooral heel positief! Dank je wel hiervoor.
Top!
29 May 2026
Bob
Beste Bob,
Een top review voor onze service tijdens de garantie en voor onze communicatie. Daar zijn we heel blij mee, dank je wel!
Twan Swart - Montèl
Zeer goed geholpen door enthousiaste Jaimi!
12 May 2026
Yvonne
haarlem
Beste Yvonne,
Dank je wel voor deze super beoordeling over de hulp van onze collega! Deze gaan we zeker doorgeven aan Jaimi.
Twan Swart - Montèl
Zeer lieve dame die ons uitstekend heeft geholpen. Jaimy heeft de tijd genomen, ons koffie gebracht en ons met rust gelaten omdat we de juiste keuze wilden maken. Af en toe kwam ze even kijken hoe het ging en of we nog vragen hadden. Prachtige Stoel gekocht. Fijne rustige winkel. Al met al een aangename ervaring, vooral dankzij de twee lieve dames.
16 April 2026
Inge
Beste Inge,
In onze winkel zitten we altijd graag klaar om je te helpen jullie eigen Montèl te creëren. Heel fijn om te zien dat dit ook bij jullie op zo'n fijne aangename manier is gegaan. Dank jullie wel voor het delen van deze uitstekende ervaringen en gefeliciteerd met de nieuwe stoel!
Twan Swart - Montèl
Dit is de eerste keer dat ik daar kwam,en was prettig.
10 April 2026
Wil grobbe
Lisse
Beste Wil,
Voor dat gevoel zorgen we graag bij dé zitspecialist van Nederland! Dank je wel voor deze review en graag tot ziens.
Twan Swart - Montèl
Goed geholpen in de winkel. En ook fijn dat je zelf kunt bepalen wanneer de bezorger komt. De bezorgers waren zeer vriendelijk en keurig op de afgesproken tijd.
31 March 2026
Marielle
Vogelenzang
Beste Marielle,
Dank je wel voor jouw prima beoordeling over onze winkel en over de planning van de bezorging. Zo maken we er bij Montèl graag een feestje voor jezelf van!
Twan Swart - Montèl
De winkel is niet zo groot maar efficiënt en overzichtelijk ingericht. Wij zijn erg goed geholpen door de floormanager, die alle tijd voor ons nam en goede adviezen had.
12 March 2026
Herman
Vogelenzang
Beste Herman,
Erg leuk te zien dat je zo'n prettig gevoel hebt over onze winkel zelf en over het goede advies van onze collega. Bedankt voor het delen hiervan!
Twan Swart - Montèl
We waren eerst bij een andere Montel vestiging waar de verkoper erg opdringerig was. Bij Cruqius troffen we een zeer goeie verkoopster! Rustig, niet opdringerig, verstand van zaken. We zijn heel goed geholpen door haar.
6 March 2026
Kees en Edith
Castricum
Beste Kees en Edith,
Onze collega's zitten in de winkel graag voor je klaar om te helpen om je eigen Montèl te creëren. Fijn dat dit in ons filiaal helemaal naar tevredenheid is verlopen!
Twan Swart - Montèl
Heel prettig ontvangen en geholpen.
6 March 2026
Elly Geenevasen
Vijfhuizen
Beste Elly,
Dank je wel voor deze uitstekende review over onze prettige ontvangst en hulp in de winkel!
Twan Swart - Montèl
De medewerkster nam ruim de tijd voor ons en dacht goed met ons mee. Lekkere koffie!
19 February 2026
Leo
Beste Leo,
Een mooie positieve beoordeling met goede ervaringen tijdens het prettige gesprek met onze vakkundige collega en met onze koffie ;). Dank je wel hiervoor!
Twan Swart - Montèl
Mooie collectie, aardig en geduldig personeel en goed advies
10 February 2026
Marion
Beste Marion,
Wat een fijn compliment! We zijn blij om te horen dat onze collectie je aanspreekt, maar vooral dat je de tijd en het advies van ons team zo hebt gewaardeerd. Geduld is voor ons een belangrijk onderdeel van een goed advies. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer!
Nicole Ruiters - Montèl
4 eetkamer stoelen besteld. De suggestie wordt gewekt dat ze met da 2 weken geleverd worden. Later krijg ik een bevestiging dat het ca week 13 wordt!
8 February 2026
Carla Sonder
Badhoevedorp
Beste Carla,
Gefeliciteerd met de aankoop van de vier nieuwe stoelen! Spijtig om te vernemen dat de levertijd niet is zoals verwacht. Mochten jullie over een toelichting hierop nog geen contact hebben gehad met onze klantenservice en dit nog wensen, dan vernemen we dat alsnog graag.
Afspraken volledig nagekomen. Goede bezorgservice
6 February 2026
Wim
Roelofarendsveen
Beste Wim,
Een mooie positieve review over onze bezorgservice en het nakomen van de afspraken, dank je wel hiervoor!
Twan Swart - Montèl
Mooie stoelen ontvangen. Levering duurde wel 3 mnd maar was bij aankoop vermeld. Had wel te doen met de bezorger, was die dag alleen en had het erg druk.
23 January 2026
Milly
Beste Milly,
Dank je voor het delen van jouw ervaring en feedback. Fijn dat ondanks de wat latere levering deze naar tevredenheid is voltooid.
Thea van Bavel - Montèl
De 2 vrouwelijke medewerkers waren ontzettend vriendelijk, legden geen druk op ons, geen vervelende verkooppraatjes. We kregen koffie, alle tijd om onze keuze te bepalen. Ze hebben kennis van de artikelen waar ze mee bezig zijn.
15 January 2026
Anneke Bakkelo
Santpoort-Noord
Beste Anneke,
Heel fijn om te zien dat onze collega's jullie zo vriendelijk, vakkundig, met aandacht en gastvrij hebben kunnen adviseren! Zo is een bezoek aan Montèl altijd een feestje voor jezelf.
Twan Swart - Montèl
Goede kwaliteit en vormgeving.
7 January 2026
D.A. van Maenen
Almere
Beste heer, mevrouw Van Maenen,
Wederom goed geslaagd bij ons. Dank je wel voor het vertrouwen en de complimenten!
Twan Swart - Montèl
De bank werd eerder geleverd dan aanvankelijk gedacht. Dit kwam voor ons super uit. De bank ziet er prachtig uit. De bezorgers waren vriendelijk en stonden al vroeg voor de deur.
2 January 2026
Hannah
Heemstede
Beste Hannah,
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat ontzettend fijn dat de bank er al eerder was dan verwacht en dat dit voor jullie zo goed uitkwam. We zijn blij om te horen dat je de bank prachtig vindt en dat onze bezorgers je dag met een glimlach (en lekker vroeg!) zijn begonnen. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!
Nicole Ruiters - Montèl
Bij Montèl Cruquius vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.
✓ Snel leverbaar
✓ Persoonlijk advies
✓ Meer dan 30 jaar ervaring
✓ 5 jaar garantie
Bij Montèl Cruquius kunnen echte interieur liefhebbers hun hart ophalen. In onze woonwinkel van maar liefst 1522m² vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte meubel match! Montèl Cruquius is gelegen aan de woonboulevard en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
Cruquiusplein 24
2142EV Cruquius