Prettig en goed geholpen

Goed geholpen door de interieurstyliste in opleiding en Rob Broeders die mee hebben gedacht met onze wensen.

Een prima ervaring

De servicemonteur was precies op tijd aanwezig. Hij deed zijn werk precies en efficiënt. Wij waren heel tevreden en het relexgedeelte werkt weer prima. Wij zijn er heel erg blij mee!

Montèl staat voor kwaliteit en klantgerichtheid!

Zoals reeds eerder aangegeven (bij beoordeling na het sluiten van de order) ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en klantgerichtheid van Montèl (verkoper Dennis is een fijne eerlijke vent die meedacht met mij en mijn vrouw bij het uitzoeken van de perfecte hoekbank). Inmiddels is de hoekbank geleverd + in gebruik genomen en daarbij is onze tevredenheid alleen maar groter geworden. Echt een topbank die perfect in ons interieur past’

Kennis en ervaring van het personeel.

De desbetreffende personen van de winkel waren niet opdringerig, hadden een luisterend oor en speelde daar op in, wat de mogelijkheden waren. Wij hebben de winkel driemaal bezocht, daar wij ook nog een andere bank in een ander filiaal op het oog hadden. Wat er ook gezegd werd, de keuze lag bij ons.

Zoveel mogelijkheden met prettige begeleiding

Zoveel keuze, omdat bijna alles mogelijk is, qua bekleding, afmeting, leuningen. Fijne begeleiding. Ruim opgezet, zodat je écht een goed beeld krijgt van wat je gaat kopen.

Ontzettend goed geholpen

Het ontvangst was super. Een hele aardige en behulpzame verkoper. Buiten gewoon goede service.

Deskundig en juiste aanpak

Verkoper speelde goed in op onze wensen was niet opdringerig en name ons mee in het verhaal van Montel en het nieuwe ontwerp van Ger Nijman waar meer dan een jaar aan gewerkt was. Ook de behulpzaamheid bij stoffenkeuze, garantie en onderhoud was professioneel. Kennelijk waren we de eersten die dit meubel gekocht hadden.

Leuke winkel met zeer vriendelijk personeel.

Je wordt in de winkel in Breda zeer goed verder geholpen. Ze maken nog echt tijd voor je vrij en helpen met al je vragen. Het enige jammere was dat de levertijd meer dan 2 maanden was voor onze meubelen maar hier waren we op voorhand wel zeer correct van ingelicht.

Heel fijne ervaring met jullie enthousiaste verkoper.

Jullie hebben net dat wat andere winkels niet hebben. Je voelt je echt welkom in jullie winkel en wordt geholpen wanneer dit nodig is. En de koffie smaakt heerlijk.

Vriendelijk en vanbekwaam

Gekochte meubelen werden op tijd bezorgd door vriendelijk bezorgers. Stoelen werden in vrachtwagen gemonteerd en daarna op de juiste plaats in de woonkamer gezet. Daarna werd uitleg gegeven over het juiste onderhoud, eventuele toekomstige onvolkomenheden en eventuele klachten. Vriendelijke vakbekwame bezorgers

Fijn dat we 7 jarige aankoop een vervolg konden krijgen

Fijne verkoper

goed geaviseerd

Vriendelijk kundig goed advies kennis van de producten

Zie boven

Uitstekende service

Geweldig geholpen in Breda. Een zeer vriendelijke en kundige verkoopster.

Deskundig, geduldig en klantgericht

Deskundig, neeent tijd in advies, sluit aan bij de vraag en gaf ons tijd na te denken

Wij zijn prima geholpen

De mensen denken met je mee

Alle tijd goede uitleg fijn contact met verkoper

Warme ontvangst en super service

Ik werd heel goed ontvangen en alle opties werden zorgvuldig doorgesproken. Ik raad Montel zeker aan!

Fijn geholpen

Goede voorlichting gekregen met aandacht voor onze wensen. Zeer vriendelijk zonder nare verkooppraatjes.

Zeer prettig en vakkundig geholpen.

Wij waren al lang op zoek naar een mooie relaxbank in U-vorm. Dit was de eerste zaak waar wij op een niet-opdringende manier geholpen werden en waar super werd meegedacht over de mogelijke configuratie van de bank. Wij waren namelijk gebonden aan exacte afmetingen. Blij dat we hier geslaagd zijn en enorm blij met de bank die wij hebben uitgezocht!

Vriendelijk en deskundig

goed geholpen

Netjes geholpen om een mooie bank en stoelen uit te zoeken

Professioneel!

Alles perfect verlopen, goede informatie en advies gekregen. Bezorging ook uistekend

top

alles loopt zoals ik graag heb. duidelijk en accurate info. Geen onnodige verkoopspraatjes. Wel praktische info en kleur advies

Kruisvoort 36

4814RZ Breda

Over Montèl Breda

Montèl Breda, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Breda vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, vloerkleden en meer. In onze meubelwinkel in Breda staat ons team graag voor je klaar. Onze winkel in Breda is tevens goed bereikbaar vanuit België en parkeren kan in een van de vele gratis parkeerplekken voor de deur. Kom gerust langs en laat je inspireren door de 1001 mogelijkheden bij Montèl.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.