Laden reviews...
64 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel gezien prezen klanten het personeel vanwege vriendelijkheid en hulpvaardigheid. De beoordelingen benadrukken duidelijk advies, nette levering en goede productkwaliteit. Veel reacties geven aan dat de algehele ervaring positief was en dat bestellingen zorgvuldig worden afgehandeld. De feedback suggereert dat de winkel consequent aan de verwachtingen voldoet met betrouwbare service.
Hadden al een goede ervaring, de adviezen en verdere moeite die men deed waren tot volle tevredenheid.
22 August 2026
Eric
Beste Eric,
Heel erg fijn dat we jullie na de eerdere goede ervaringen, wederom naar tevredenheid hebben kunnen helpen!
Twan Swart - Montèl
We zijn super goed geholpen, niets was teveel en heel erg vriendelijk personeel
15 August 2026
T
Zevenbergen
Beste heer, mevrouw,
Dank je wel deze super beoordeling voor de hulp van onze vriendelijke collega's!
Twan Swart - Montèl
Na meerdere winkels bezocht te hebben bij Montel uitgekomen. We werden daar fantastisch geholpen door de verkoper die doorzag wat we graag wilden.
6 August 2026
Jan
Beste Jan,
Wat ontzettend fijn dat jullie na de zoektocht bij Montèl precies hebben gevonden wat jullie zochten! Geweldig om te lezen dat onze verkoper zo goed meedacht en jullie wensen meteen begreep. Bedankt voor deze mooie woorden en heel veel plezier met de nieuwe aankoop!
Zie hierboven
24 July 2026
Sjaak Huigh
Tilburg
Beste Sjaak,
Dat horen we graag over onze winkel en onze collega! Dank je wel.
Twan Swart - Montèl
In de winkel tot met de bezorging van de bank was iedereen heel klantvriendelijk en netjes en zijn alle afspraken nagekomen.
18 July 2026
Kristian
Beste Kristian,
Van aankoop tot en met levering tevreden, dat is altijd goed om te horen. Geniet van jouw Montèl!
Van aankoop tot levering , tot plaatsing TOP
14 July 2026
Piet Keijsers
Beste Piet,
Wat een top review voor het hele traject vanaf de aankoop tot en met de levering. Daar zijn we heel blij mee!
Twan Swart - Montèl
Goede verkoopster die ons goed heeft opgevolgd daar we bij ons eerste bezoek niet konden beslissen,veel moeite gedaan.Waren in februari bij Montel in Morres Hulst geweest,verkoper had niet veel zin en maakte zelfs geen officiële offerte
8 July 2026
Patrick
Kapellen
Beste Patrick,
Goed om jullie positieve ervaringen in onze winkel te vernemen, zo maken we het bij Montèl graag een feestje voor jezelf!
Twan Swart - Montèl
Bezorging was perfect ondanks he feit dat door weg werkzaamheden de mannen een stukje om moesten lopen. Werd met een glimlach gedaan de banken stonden no time op hun plek en alle rotzooi werd opgeruimd. Perfect.
8 July 2026
Ed
Halsteren
Beste Ed,
Een perfecte service van onze bezorgers ondanks de werkzaamheden, fijn om dat de horen. Daar worden we heel erg van bij Montèl!
Twan Swart - Montèl
Vrolijk verwelkomd en werd goed gehandeld naar de vragen die we hadden . Kwamen spontaan langs maar gingen wel met een nieuwe bank de deur uit. De verkoopster was relaxed , lief en dacht mee met onze wensen. Zeker een reden om weer terug te gaan .
7 July 2026
Lydia
Beste Lydia,
Hartelijk bedankt voor de mooie complimenten voor het advies en de hulp van onze geweldige collega, dat horen we heel erg graag natuurlijk. Gefeliciteerd met jullie mooie nieuwe bank, heel veel zitplezier gewenst!
Zeer prettige ervaring,
5 July 2026
Eric
Hopstaken
Beste Eric,
Wat een topcompliment, bedankt! We vinden een prettige en deskundige hulp heel belangrijk, dus we zijn blij dat je dit zo hebt ervaren. Geniet van je aankoop!
Thea van Bavel - Montèl
Een hele fijne winkel om rustig meubels te bekijken. Je wordt niet meteen besprongen maar kan even een rondje doen waarna men op een prettige manier wordt benaderd. Verkoper dacht echt mee, wilde onze plattegrond zien, kwam zelf met goede ideeën op een fijne manier Andere stoelen werden erbij gehaald, stofstalen vergeleken en een kopje koffie geserveerd. Eerlijke antwoorden op onze vragen en toen wij een week later terugkwamen om echt te bestellen werden we meteen herkend en was de ontvangst wederom prettig.
26 June 2026
Nathalie
Beste Nathalie,
Dat klinkt als een prettige ervaring die je bij ons hebt opgedaan. Fijn dat mijn collega jullie naar wens heeft kunnen adviseren en dank voor de mooie beoordeling.
Thea van Bavel - Montèl
Goed geadviseerd en vertrouwen in de verkoper in een ontspannen sfeer.
11 June 2026
Hans
Beste Hans,
Zo zorgen we zo graag voor ieder zijn Montèl. Dank je wel voor het delen van jouw mooie ervaringen met en tijdens het advies van onze collega!
Twan Swart - Montèl
Uiteindelijk opgelost. Lang moeten wachten op onderdeel dat voor de zekerheid was besteld maar keurig verder alles geregeld. Afspraken goed nagekomen en controle telefoontje nadat monteur was geweest of alles was opgelost. Super
27 May 2026
Xandra
Beste Xandra,
Wat fijn om te horen dat je zo super tevreden bent over het nakomen van onze afspraken, onze service en de oplossing. Ook dat doen we graag en goed bij dé zitspecialist van Nederland!
Twan Swart - Montèl
20 minuten voordat ze kwamen hebben ze even gebeld met de melding dat ik ze over 20 minuten er zouden zijn. Het waren twee keurige jongen mannen en kwamen eerst even kijken hoe en wat en gingen toen aan de slag. Heel voorzichtig allemaal en heel netjes met beleid. Na afloop hebben ze gevraagd of alles naar wens was. Ik ben uiterst tevreden, mijn complimenten.
19 May 2026
Jacqueline
Terheijden
Beste Jacqueline,
Uiterste tevredenheid over onze onze bezorgers en hun werkwijze bij de levering en plaatsing van jouw nieuwe Montèl. Dank je wel voor het plaatsen van deze beoordeling met de mooie complimenten.
Twan Swart - Montèl
Prettig,fijne verkoopster, leuk gesprek en ongedwongen
15 May 2026
Sontag
Lelystad
Beste Sontag,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je je bezoek aan Montèl als zo prettig en ongedwongen hebt ervaren. Een leuke verkoopster en een fijn gesprek maken het uitzoeken van een nieuw meubelstuk natuurlijk écht compleet. Veel plezier met je aankoop!
Nicole Ruiters - Montèl
Prachtig bankstel gekocht, bijzonder fijn geholpen bij Montèl Breda. Afhaalservice voor levering op gewenst tijdstip. Banken waar nodig gemonteerd, aardige, nette mensen die de banken kwamen leveren. Alle afval werd direct weer meegenomen. Heel blij met alles.
13 May 2026
Hanneke
Beste Hanneke,
Wat leuk dat wij je nieuwe bank mochten verzorgen, dat wordt nu lekker genieten! Dank je voor deze positieve 5 sterren review.
Inge van Driel - Montèl
Hadden on line datum gepland. Keurig bevestigd, tussen 14.00-17.00 zijn we er. Om 15.00 uur aanwezig. Banken uitgepakt en pootjes gemonteerd en voorzien van viltjes i.v.m. houten vloer. Alle verpakkingen meegenomen. Per pin betaald en 2 blikjes drank voor de mannen meegegeven. Alles toppie geregeld.
6 May 2026
Anton Hendriks
Zevenbergen
Beste Anton,
Ook voor een tijdige, correcte bezorging en plaatsing van jouw banken ben je bij Montèl aan het juiste adres. Bedankt voor jouw top beoordeling hierover!
Twan Swart - Montèl
Super mooie bank, snelle en professionele levering. Fijn!
5 May 2026
Els
Beste Els,
Dank je wel voor deze top review over onze snelle en professionele bezorging! Geniet lekker van jouw mooie nieuwe bank.
Twan Swart - Montèl
Hebben alles goed geleverd. De mannen waren zeer behulpzaam en vriendelijk.
29 April 2026
Mati Kole
Middelburg
Beste Mati,
Dat is een mooie beschrijving van jouw goede ervaringen met de levering van onze behulpzame en vriendelijke bezorgers! Dank je wel hiervoor.
Twan Swart - Montèl
Zeer goed ontvangen in de winkel. Meteen een pracht van een zetel gevonden, die zal geleverd en geplaatst worden! Heel gemakkelijk! Winkelervaring was heel gezellig.
17 April 2026
Emily
Brussel
Beste Emily,
Bedankt voor deze mooie review! Wat heerlijk om te horen dat de winkelervaring zo gezellig was en dat je meteen je droomzetel hebt gevonden. We gaan ervoor zorgen dat de levering en plaatsing net zo gemakkelijk verlopen. Alvast heel veel plezier met je nieuwe aanwinst!
Nicole Ruiters - Montèl
Klantvriendelijk deskundig personeel in bijzonder medewerkster Marjolein.
13 April 2026
Jan
Made
Beste Jan,
Een top beoordeling over onze deskundige en klantvriendelijke collega's, vooral Marjolein. Mede namens haar heel hartelijk bedankt voor deze mooie woorden!
Twan Swart - Montèl
In de winkel en bij de levering geholpen door zeer vriendelijk personeel. De bank is prachtig en zit comfortabel.
10 April 2026
Hannie
Oosterhout
Beste Hannie,
En dat is Montèl, een feestje voor jezelf. Heel erg fijn om te horen dat we jou zeer goed hebben kunnen helpen in de winkel en met de levering. En nog fijner; dat de bank prachtig is en lekker zit!
Twan Swart - Montèl
Eerste dag rondgekeken. Geen opdringerigheid, wel vriendelijke aanwezigheid. Tweede dag gericht voor 3 opties gekomen. Rob heeft ons goed begeleid, de opties goed toegelicht in mogelijkheden en ook suggesties gedaan. Ons de ruimte gegeven om te voelen wat het beste paste en daarmee ook een juiste keuze kunnen maken. Een fijne, prettige ervaring.
3 April 2026
Ivo van Egmond
Beste Ivo,
Helemaal tevreden over de begeleiding van onze collega bij het maken van jullie keuzes. Dank je wel voor de complimenten voor onze collega Rob, die gaan we zeker aan hem overbrengen!
1 April 2026
laus
prinsenbeek
Beste heer/mevrouw Laus,
Kort, krachtig en heel positief. Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling!
Twan Swart - Montèl
Goed geholpen door de interieurstyliste in opleiding en Rob Broeders die mee hebben gedacht met onze wensen.
31 March 2026
Bas
Beste Bas,
In onze winkel zitten we graag klaar om je te helpen je eigen Montèl te creëren. En dat is onze collega's helemaal gelukt zo te zien!
Twan Swart - Montèl
Montèl Breda, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.
✓ Snel leverbaar
✓ Persoonlijk advies
✓ Meer dan 30 jaar ervaring
✓ 5 jaar garantie
Bij Montèl Breda vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, vloerkleden en meer. In onze meubelwinkel in Breda staat ons team graag voor je klaar. Onze winkel in Breda is tevens goed bereikbaar vanuit België en parkeren kan in een van de vele gratis parkeerplekken voor de deur. Kom gerust langs en laat je inspireren door de 1001 mogelijkheden bij Montèl.
Kruisvoort 36
4814RZ Breda