Binnen no-time een prachtige relaxfauteuil

Na een tip van mijn dochter gingen mijn vrouw en ik op zaterdagmorgen naar Montel in Beverwijk. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen door Mw. Paola Cozzula, zij gaf ons informatie over de aanschaf van een relaxstoel. Na wat wikken en wegen verlieten wij de zaak met een mooie relaxfauteuil. Inmiddels gebruiken wij de stoel al twee weken en hij bevalt prima!

Goed advies gekregen

Prettig en professioneel geholpen. Geen gedram. Productie en levering ook keurig volgens afspraak en je krijgt een tijdslot voor de bezorging van een paar uur. Ook prettig.

Goed geholpen

We zijn erg goed geholpen

Gehele bedrijf keurig!

Zowel in de winkel goed geholpen, met goede tips en aandacht voor de klant. Snelle bezorging en keurige aflevering.

PRIMA GEHOLPEN

HET WAS EEN RUSTIG MOMENT IN DE WINKEL, DUS DE VERKOOPSTER HAD ALLE TIJD VOOR ONS. VERDER PRIMA DOOR HAAR GEHOLPEN

Klantgericht

Fijne, ontspannen en vooral niet opdringerige adviezen verkoper

Prima.

Heel vriendelijk en meel kennis van zaken geholpen.

gezellig en heel prima

goed geholpen was plezierig en niet opdringerig

Zeer klantvriendelijk en leuke omgang!!

Klantvriendelijk, deskundig en goede sfeer.

Fijne ervaring

Prachtige producten in een mooie showroom. Er is duidelijk zorg besteed aan de producten en de aankleding van het geheel. Volop mogelijkheden om de producten aan te passen. Heel fijne verkoper, die goed de tijd nam.

goed geregeld en op tijd

Alles netjes en goed afgeleverd, top hoor.

Professioneel en zeer vriendelijk geholpen

Zeer zeker een winkel om een stoel of bank(stel) te kopen. Bekwaam en vriendelijk personeel

Prima winkel

Fijn personeel met goede uitleg. Kuirige winkel.

Prettige verkopers, ruime keuze en alles aanpasbaar

Bijzonder prettig

Bijzonder prettig

Super goed geholpen op onze vragen

We zijn super fijn geholpen, alles is ons duidelijk uitgelegd. Er werd goed met ons mee gedacht en advies gegeven wat ons heeft geholpen met het kiezen en aanschaffen van de bank.

Vriendelijk en goede uitleg product

Goede uitleg Niet opdringen Erg vriendelijk

Goede nazorg

Bank was wat doorgezakt. Dit kwam doordat het koudschuim is en na verloop van tijd zakt het zitvlak iets. De servicemonteur heeft aan de onderzijde wat opgevuld en nu zit de bank weer beter.

Zeer goede verkoper

Ik ging heen om alleen te kijken maar we gingen naar huis met een prachtige bank. Goede grote kleurstalen, enthousiaste verkopers die verstand van zaken hebben.

Zeer professionele uitleg over het aangekochte. Met aandacht en geduld naar klant.

Goede service, snelle levering, mooie bank

Goed geholpen in de winkels, vervolgens aanschaft met goed informatie systeem om je order te volgen. Prima winkel om je bank aan te schaffen.

Een mooie showroom met kundig personeel

Een klantgerichte benadering door een vakkundige verkoper die de goede balans had tussen zelf laten rondkijken en klaarstaan om vragen te beantwoorden.

Alles prima geregeld

Prettige sfeer

Prettig en kundig geholpen.

Doen wat ze beloven op een prettige manier

Bank en stoelen uitgezocht. Prettig en professioneel geholpen. Levering volgens afspraak, snel en deskundig.

Parallelweg 23

1948NM Barendrecht

Over Montèl Beverwijk

Bij Montèl vind je de nieuwste trends op het gebied van wonen en interieur. Laat je inspireren door de compleet ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Onze bankstellen, (relax)fauteuils en eetkamersets zijn eigen ontwerp en zijn aan te passen naar jouw smaak. Voor karpetten, verlichting en decoratie kun je ook bij ons terecht. Ons enthousiaste verkoopteam neemt je graag mee in de mogelijkheden voor jouw Montèl meubel. Onze service gaat ook door na een aankoop. Mocht u een positieve ervaring met ons hebben dan stellen we het op prijs als u deze wilt delen in een beoordeling, review of recensie. Een minder goede ervaring of klacht vernemen we ook graag waarbij we er alles aan zullen doen om dit op te lossen. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Bij Montèl Beverwijk bieden we een ruim assortiment meubels voor iedere stijl. In onze woonwinkel gelegen aan de woonboulevard in Beverwijk vind je een verrassende collectie meubels en de nieuwste trends op het gebied van interieur. Alle Montèl designs zijn eigen ontwerp en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard. Bovendien kun je zelf jouw eigen Montèl meubel samenstellen met de 1001 mogelijkheden van Montèl. Nieuwsgierig geworden? Ons enthousiaste team voorziet je graag van deskundig advies.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.