Laden reviews...
39 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen Montel om het vriendelijke, deskundige personeel en het meedenken bij de aankoop. Het advies is duidelijk, er wordt ruim tijd genomen en er wordt rekening gehouden met wensen. Levering, installatie en de afhandeling worden als betrouwbaar en verzorgd ervaren. De winkel laat een positieve indruk achter wat betreft kwaliteit en aanbod.
Na lang zoeken hebben we hier kwaliteit eetkamerstoelen kopen die uitstekend voor ons zitten en tegen een zeer acceptabele prijs - kwaliteit verhouding. Daarbij op een plezierige niet opdringerige manier professioneel geholpen! Chapeau !!
11 August 2026
Henk en Ineke
Krimpen aan den IJssel
Beste Henk en Ineke,
Wat een prachtige review voor de hulp van onze collega's bij het uitzoeken van jullie nieuwe eetkamerstoelen. Dank je wel hiervoor en veel zitplezier gewenst!
Twan Swart - Montèl
Prima geholpen bij aanschaf nieuwe bank!!
3 July 2026
JHE van den Meiracker
Rhoon
Beste heer, mevrouw Van den Meiracker,
Zo doen we dat bij Montèl heel erg graag. Gefeliciteerd met de nieuwe bank!
Klantvriendelijk en behulpzaam
26 June 2026
Annita de lege
Hendrik-Ido-Ambacht
Beste Anita,
Wat een mooie complimenten, dankjewel!
Thea van Bavel - Montèl
We zijn goed geadviseerd door Annemiek en naar volle tevredenheid geholpen.
18 June 2026
Adrie
Dordrecht
Beste Adrie,
Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed en naar volle tevredenheid bent geholpen. Ik ga dit compliment direct doorgeven aan Annemiek, dat zal ze geweldig vinden om te horen!
Thea van Bavel - Montèl
Vakkundige verkoopster in Barendrecht. Liet ons op het gemak rond kijken en luisterde goed naar onze wensen.
8 June 2026
Daniell
Beste Daniell,
Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te horen dat de verkoopster van Montèl zo vakkundig te werk ging. Dat jullie op je gemak rond konden kijken en er echt goed naar jullie wensen werd geluisterd, is precies de service die we willen bieden. Veel plezier met jullie aankoop!
Ruime keuze
2 June 2026
Miep
Hendrik Ido ambacht
Beste Miep,
En hele mooie beknopte en positieve beoordeling voor ons goede advies en ruime assortiment, heel hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Swart - Montèl
Het personeel nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden. Kwamen met oplossingen waar we zelf aan voorbij waren gegaan.
21 May 2026
Sophie
Beste Sophie,
Wat een prachtige complimenten voor onze collega's, in onze winkel zitten we inderdaad altijd graag voor je klaar om je te helpen je eigen Montèl te creëren, helemaal naar jouw wens. En dat is gelukt zo te zien!
Twan Swart - Montèl
Uitstekend geholpen door Leonore. Vriendelijk, deskundig en meedenkend. Wat wil je nog meer.
16 May 2026
Jelle
Hellevoetsluis
Beste Jelle,
Bedankt voor je mooie review! Wat fantastisch om te horen dat je zo uitstekend bent geholpen door Leonore. Vriendelijk, deskundig en meedenkend; dat zijn precies de kwaliteiten waarmee we onze klanten zo goed mogelijk willen helpen. We geven dit mooie compliment met veel plezier aan haar door!
Nicole Ruiters - Montèl
Wij werden goed geholpen in de winkel. Er werd rustig de tijd genomen om onze wensen te bespreken en daar het best passende model bank bij te zoeken. Ook voor het uitzoeken van de details was voldoende tijd en hulp. Inmiddels is de bank geleverd en we zijn er heel blij mee. Hij is netjes gemaakt, keurig geleverd en neergezet en hij zit lekker. Nu maar hopen dat hij lang mooi blijft.
13 May 2026
Sandra
Delft
Beste Sandra,
Wij wensen je veel plezier van je nieuw woonbeleving. Dank je voor deze mooie complimenten en ontzettend leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de door ons geboden service.
Inge van Driel - Montèl
Bank en tafel werden netjes inrijd en keurig afgeleverd en op zijn plaats gezet
22 April 2026
Rob
Beste Rob,
Helemaal tevreden over onze nette en vlotte levering van jouw nieuwe bank en tafel. Dank je wel voor jouw beoordeling hierover en veel woonplezier gewenst!
Twan Swart - Montèl
Vriendelijk personeel en naar je eisen geluisterd
10 April 2026
Eduard
Barendrecht
Beste Eduard,
Bedankt voor je compliment! Wat fijn om te horen dat ons personeel de tijd nam om echt naar je wensen te luisteren. Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop!
Nicole Ruiters - Montèl
Super geholpen in de winkel . Hele fijne en rustige verkoopster
Martin
Beste Martin,
Dank je wel voor deze top beoordeling over de het advies van onze collega! Daar zijn we heel blij mee.
Twan Swart - Montèl
Betrouwbaar, behulpzaam en klantvriendelijk Over het algemeen zijn alle banken in Muntel van hoge kwaliteit.
MR Bagheri
Beste heer, mevrouw Bagheri,
Mooie woorden voor onze banken en voor onze betrouwbaarheid, behulpzaamheid en klantvriendelijkheid. Bedankt voor jouw top review hierover!
Twan Swart - Montèl
Een prima winkel ,met deskundig en vriendelijke medewerkers. Een prima product met de goede prijs. Wij voelen ons daar zeer welkom. 1 minpuntje is dat ik niet zelf mijn aankoop af kan halen in de winkel. Ik woon vlak in de buurt en nu kost mij dat 59 euro voor bezorgen. Misschien een puntje om over na te denken.
Aad
Barendrecht
Beste Aad,
Dank je wel voor jouw feedback over het afhalen, daar gaan we zeker over nadenken. Daarnaast wel volledig tevreden over onze onze winkel, onze producten en onze dekundige, vriendelijke collega's. Goed om dat te vernemen!
Twan Swart - Montèl
Vind wel de levering lang duren
Ton
Rhoon
Beste Ton,
Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen in onze fijne winkel en je ondanks de levertijd heel tevreden bent over Montèl.
Twan Swart - Montèl
Mooie winkel, die rust uitstraalt. Leonore heeft ons geholpen, goede uitleg, meedenken met alles, goed advies, neemt de tijd en het was ook heel gezellig!
24 March 2026
Lia
Beste Lia,
In onze mooie winkel zitten we graag voor je klaar om jullie te helpen je eigen Montèl te creëren. Fijn om te horen dat dit helemaal naar tevreden is verlopen met onze collega Leonore, dank je wel voor jullie positieve review!
Twan Swart - Montèl
Montel is een geweldige zaak met een uitstekende service
19 March 2026
Anneke
VLAARDINGEN
Beste Anneke,
Wat ontzettend fijn om te horen dat je Montèl een geweldige zaak vindt.
We doen ons best om elke klant een uitstekende service te bieden, dus dit compliment doet ons goed.
Koen de Man - Montèl
Montel in Barendrecht geweest, ( ik belde voor het maken van een afspraak) en verkoopster Leonore had ik aan de telefoon ze klonk heel spontaan en vriendelijk, en heb ik daarom de afspraak bij haar gemaakt...geholpen door verkoopster Leonore, alhoewel Leonore snel ( vlot) praat....ben ik goed geadviseerd en heeft ze prijsbewust meegedacht! Mijn ervaring in Barendrecht is ....niet gehaast en rustig de tijd genomen voor advies en uiteraard heb ik daarom meteen mijn samengestelde bank en fauteuils gekocht! Tevens een zeer mooi bijzet tafel kado, ( dank u wel Montel!)met keramiek tafelblad, erg mooi kwaliteit en heb ik daarom een extra bijzet tafel gekocht! Als u een ander meubelstof kiest, is de keuze reuze, mijn advies is, kijk naar productetiket daarop staat alles over type meubelstof, soms is de kleur mooi maar slijtagegevoelig/ pluizen. Ik keek eerder naar minder slijtagegevoelig meubelstof en daarna de kleur gekozen.
12 March 2026
Romana
Beste Romana,
Heel hartelijk bedankt voor deze prachtige beschrijving van jouw goede gevoel en ervaringen met het advies en de hulp van onze collega Leonore, dit gaan we graag ook aan haar doorgeven. Jouw mooie tip om goed te kijken naar alle eigenschappen van een meubelstof is ook een hele goede! Gefeliciteerd met de mooie aankopen en alvast veel plezier ervan!
Twan Swart - Montèl
Goede inleving in wensen klant. Deskundig en er werd ruim tijd voor genomen. Na het gesprek de volgende dag besloten tot aankoop. Ook toen weer een positief afrondend gesprek. Gaf een goed gevoel.
14 February 2026
Rien van den berg
Beste Rien,
Fijn dat je naar tevredenheid bent geadviseerd en dat je daarom het besluit hebt genomen om jouw aankoop bij Montèl te doen. Dank je voor de waardering
Thea van Bavel - Montèl
Op een fijne en ouderwets nette manier te woord gestaan en geholpen door Esther. Wat mede heeft geleid tot onze aankoop
10 February 2026
Martin
Beste Martin,
Gefeliciteerd met jullie mooie aankoop en bedankt voor deze positieve review hierover! In onze winkel staan we graag op deze fijne en nette manier voor je klaar.
Twan Swart - Montèl
Niks aan te merken. Tot in de puntjes verzorgd
5 February 2026
Sylvester Rijkeboer
Beste Sylvester,
Alles helemaal tot in de puntjes verzorgd en niks aan te merken. Een groter compliment kun je ons niet geven, hartelijk dank hiervoor!
zie hierboven
26 January 2026
aad
barendrecht
Beste Aad,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring, wat fijn om te lezen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn!
Inge van Driel - Montél
Goede bank en netjes geplaatst,wat bij vele bedrijven niet meer mogelijk is zodat ik dan in mijn geval nog mensen had moeten inschakelen om de bank boven te krijgen.
25 January 2026
Rene
Dordrecht
Beste Rene,
Dank je voor je aanbeveling en wat fijn dat je nu lekker kunt genieten van jouw nieuwe Montél bank!
Inge van Driel - Montél
niks opdringerig en een spontane mevrouw
18 January 2026
coby w prins
Oud-Beijerland
BesteCoby,
Dat horen wij graag, dank voor de mooie waardering.
Thea van Bavel - Montèl
Levering kwam op de afgesproken datum en tijd ondanks de slechte weersomstandigheden ,alles keurig netjes verpakt en uitgepakt,geplaatst en verpakking mee genomenp
10 January 2026
J
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn dat de levering ondanks het slechte weer precies volgens afspraak is verlopen. We vinden het belangrijk om alles netjes achter te laten, dus goed om te horen dat de plaatsing en het meenemen van het verpakkingsmateriaal naar wens was. Veel plezier met uw aankoop!
Nicole Ruiters - Montèl
Bij Montèl Barendrecht vind je alles voor jouw ideale interieur. In onze woonwinkel vind je alles op het gebied van interieur, meubels en de laatste trends op woongebied. Doe inspiratie op in onze volledig ingerichte woonkamers, bekijk onze banktoppers of stel jouw Montèl meubel helemaal zelf samen. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte match! Montèl heeft service hoog in het vaandel staan en wij helpen je graag, of je nu een vraag, wens of klacht hebt. Om jou en ook andere klanten de beste service te kunnen bieden stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en een recensie, review of positieve beoordeling wilt plaatsen. Hiermee help je ons met het verbeteren van onze processen en potentiële klanten met informatie over ons.
✓ Snel leverbaar
✓ Persoonlijk advies
✓ Meer dan 30 jaar ervaring
✓ 5 jaar garantie
In woonwinkel Montèl Barendrecht vind je alles wat je nodig hebt voor jouw interieur. Bekijk de nieuwste trends op woongebied in onze showroom in Barendrecht. Welk meubel je ook zoekt, je vindt het bij Montèl! We bieden een ruim aanbod aan banken, fauteuils, eetkamerstoelen, karpetten,decoratie, verlichting en nog veel meer. Bovendien zijn veel van onze meubels te customizen naar jouw eigen smaak. Ben jij ook al zo enthousiast geworden over onze mooie meubels? Ons team heet je graag welkom in de Montèl meubelzaak in Barendrecht!
Escudostraat 23
2991XV Barendrecht