Heeft een totaal van 209 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment91%
Klanten prijzen het vriendelijke personeel en de hulp bij keuzes. Levering en installatie verlopen over het algemeen volgens afspraak met duidelijke informatie. De meubels worden gezien als kwalitatief en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De algehele ervaring blijft positief en gericht op klanttevredenheid.
Sterke punten
Vriendelijk personeel en klantgerichte service
Duidelijke communicatie en tijdige levering
Goede kwaliteit en prijs/kwaliteit verhouding
Gebaseerd op 34 reviews
Keurige aflevering
Keurig op tijd. Stonden even in de verkeerde straat, kan gebeuren, maar dat was snel opgelost. Netjes in elkaar gezet en keurig afgeleverd. Vriendelijk en beleefd.
10 July 2026
Hanneke de Frel
Zoetermeer
Beste Hanneke,
Wat fijn om te horen dat je ondanks de kleine vergissing helemaal tevreden bent over onze nette bezorging, montage en levering! Dank je wel hiervoor.
Twan Swart - Montèl
Duidelijke afspraak, snelle service, goed werk, coulant
Afspraak wordt nagekomen en coulante garantieregeling. Goede service
18 June 2026
Rob
Beste Rob,
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met onze service en garantieregeling.
Thea van Bavel - Montèl
Mooi assortiment en een prettig verkoopteamin een mooie en representatieve winkelomgeving
Montel biedt mooie meubelen voor het gehele interieur. Een prima prijs-/kwaliteit en een servicegericht verkoopteam
20 May 2026
E
Naarden
Beste heer, mevrouw,
Heel fijn om te zien dat je zo positief bent over onze meubelen, onze prijs-kwaliteit verhouding en over ons prettige verkoopteam! Dank je wel voor deze mooie woorden, daar zijn we heel blij mee.
Twan Swart - Montèl
Fijn geholpen, mooie hoekbank gekocht
Had een hoekbank gezien op internet, deze stond in de showroom. Zit heerlijk en helemaal naar mijn zin. Mooie deal met 10% korting, goed geholpen door een hele leuke dame..
18 May 2026
Jessica
PUTTEN
Beste Jessica,
Heel erg leuk dat de bank die je online hebt gezien uiteindelijk jouw nieuwe aankoop is geworden. Gefeliciteerd hiermee en bedankt voor de complimenten voor onze collega!
Topservice
Goede communicatie over de bezorging. Attente bezorgers. Op tijd bezorgd. En belangrijkste: prachtige bank
9 May 2026
Bob Niessen
Bussum
Beste Bob,
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe bank. We doen er alles aan om de bezorging soepel te laten verlopen, dus het is top dat onze bezorgers op tijd waren en dat de communicatie vooraf duidelijk was. Geniet van je prachtige bank bij Montèl en veel ontspanning gewenst!
Nicole Ruiters - Montèl
Uitstekend maar.......
Bij aflevering geconstateerd dat er een stoelpoot krom is{de stoel wiebelde}
Vreemd dat het bij de eindcontrole niet opgemerkt is.
Maar uitstekend opgelost.
Uiterst tevreden met de mooie bank en stoelen.
1 May 2026
Helma
Bunschoten
Beste Helma,
Heel fijn om te horen dat we het probleem met de wiebelende stoelpoot uitstekend hebben kunnen oplossen. Dat doen we graag, nu lekker genieten van jouw nieuwe bank en stoelen!
Twan Swart - Montèl
Vanaf het bezoek in de winkel tot en met de levering alles prima verlopen
1 April 2026
Cees
Harderwijk
Beste Cees,
Dank je voor deze mooie positieve review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Inge van Driel - Montèl
Alle expertise en klantvriendelijkheid op 1 plek
Wat een geweldige ervaring bij Montèl! Vanaf het eerste moment voel je je echt gehoord en begrepen. Vooral Roanne en Thomas maken hier het verschil: hun expertise is indrukwekkend en ze denken oprecht met je mee. Geen standaardadvies, maar echt maatwerk dat perfect aansluit bij je wensen en stijl.
Ze nemen de tijd, stellen de juiste vragen en komen met verrassende, creatieve oplossingen waar je zelf niet eens aan had gedacht. Dankzij hun klantgerichte aanpak voelt het hele proces ontspannen en inspirerend.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, vakkennis en persoonlijke service!
1 April 2026
Ruben Verkaart
Zeewolde
Beste Ruben,
In onze winkel zitten we graag voor je klaar om je te helpen je eigen Montèl te creëren, helemaal naar jouw wens. En gezien alle mooie woorden voor de expertise en klantvriendelijkheid van het advies van onze collega's is dat helemaal waar gemaakt. Heel hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling en de aanbeveling!
Veel keus
Het deed mij denken aan de RAI, maar dan zonder duizenden mensen.
12 March 2026
Martijn
Beste Martijn,
Dank je wel voor het plaatsen van jouw positieve beoordeling voor Montèl!
Deskundig en vriendelijk
Over het geheel prima.
27 February 2026
Janny
Beste Janny,
Mooie comlimenten en helemaal tevreden over het geheel, dat horen we graag!
Geweldig volgens afspraken
Het tijdslot voor levering is zeer kort, weinig tijd kwijt aan wachten.
Alles gaat volgens afspraak: leveringstijd, redelijke datum van levering en tenslotte de levering zelf. Duidelijke informatie over alle stappen.
26 February 2026
Christien
Beste Chistien,
Geweldig om te zien dat je zo tevreden bent over het hele leveringsproces, met name de informatie hierover en het nakomen van de afspraken van levering zelf. Dank je wel voor het delen van deze ervaringen!
Twan Swart - Montèl
Goede ervaring, maar niet geheel volgens verwachting.
Montel gekozen vanwege actie bepaalde modellen binnen 2 weken leverbaar. Werd bij aankoop al direct 5 weken en uiteindelijk 7 weken voor 1e levering. Levering fout! Gespiegelde hoekbank geleverd. Wel voor tijdelijk gebruik opgebouwd. Een week later (2e levermoment) wel de juiste hoekbank geleverd.
Wel goede en vriendelijke klantenservice. Foute levering ook relatief snel hersteld.
Al met al was de reclame aanbieding van "binnen 2 weken leverbaar" niet meer dan een lokkertje en hadden we de bank pas na 7 weken - en de juiste bank na 8 weken - in huis.
De beloofde levertijd van 2 weken was overigens wel de reden om bij Montel "aan te kloppen" voor een nieuwe hoekbank.
Na overleg met de verkoper zou ik afgelopen week nog worden teruggebeld, hetgeen tot heden niet is gebeurd.
Dit was onze 3e achtereenvolgende aankoop bij Piet Klerckx Amersfoort en de 2e bij Montel. Kwaliteit / prijsverhouding evenwel reden voor mijn aanbeveling (ja).
22 February 2026
Roy
Harderwijj
Beste Roy,
Hartelijk dank voor je eerlijke en uitgebreide feedback. Allereerst onze excuses voor het feit dat de beloofde levertijd van twee weken niet is waargemaakt en dat de eerste levering niet correct was. Wij begrijpen dat dit, juist omdat de snelle levering voor je de doorslag gaf, erg teleurstellend is geweest. Het doet ons goed te horen dat onze klantenservice het voortvarend heeft opgepakt en dat je, ondanks de vertraging, tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. Dankjewel dat je voor de derde keer op rij voor ons heeft gekozen, waarderen wij enorm. Bedankt voor je geduld en uw loyaliteit!
Nicole Ruiters - Montèl
Vriendelijk
Vriendelijk ontvangen en goed geholpen
2 February 2026
Gert
Beste Gert,
Mooie woorden voor onze ontvangst en hulp in de winkel, zo doen we dat graag voor je bij Montèl!
Wij zijn heel professioneel,vlot (berekeningen) geholpen door Wendy. Spontaan, vrolijk, meedenkend,verstand van zaken in voor een grapje en nam alle tijd. Feitelijk was echt niks te veel.. We voelde ons gewoon fijn ook t andere personeel allemaal even vriendelijk en werden in de watten gelegd! Iets wat je niet altijd meer tegenkomt helaas als je ergens binnenkomt in een winkel.. Uiteindelijk is t niet alleen bij een bank gebleven maar een hele nieuwe zithoek met kleed.. Alleen maar positief!
12 January 2026
Jet Elling
Beste Jet,
Wat een mooie positieve beschrijving van al jullie ervaringen bij ons en met name van alle hulp van onze collega bij het uitzoeken van jullie nieuwe bank én zithoek met kleed. Van harte gefeliciteerd met deze aankopen en heel hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling met complimenten!
Correcte levering
Levertijd was tussen 7 -10, 6.45 uur stonden ze voor de deur, vonden we wel erg vroeg!
14 December 2025
Johan Doornekamp
Hilversum
Beste Johan,
Dank je wel voor de feedback en mooie beoordleing. Wij begrijpen dat het vroeg is en soms komen we inderdaad een beetje vroeger of later omdat dit afhankelijk is van de drukte op de weg.
Thea van Bavel - Montèl
Helemaal goed, op een dingetje na.
Zie eerder commentaar
4 December 2025
Leonie van Diemen
LAREN NH
Beste Leonie,
Hartelijk bedankt voor het delen van al uw ervaringen met Montèl. Mochten we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn op dit moment laat ons dit dan zeker weten svp.
zeer goed advies
Zeer goed advies en levering goed geregeld.
Plaatsen ging goed snel en netjes verzorgd.
30 November 2025
besselsen rj
Putten
Beste heer, mevrouw Besselsen,
Helemaal tevreden over Montèl vanaf het advies tot en met de levering en plaatsing. Zo doen we dat graag voor je!
Warme ontvangst
Fijne sfeer
Naast goed advies , kreeg bij de cappuccino zelf warme appeltaart aanbevolen.
Ik was al een keer eerder geweest, en bij ijerkamp zelfde stoeltjes gekocht die ze beiden verkochten maar vanwege de prettige en ongedwongen sfeer uiteindelijk hier gekocht.
Niks geen gladde verkopers.
28 November 2025
Joke Noorlander
Barneveld
Beste Joke,
Onder het genot van een lekker appeltaartje jouw aankoop bij ons gedaan, dat horen wij heel graag. Dank dat je naar Montèl bent gekomen en wij jou mochten adviseren.
Thea van Bavel - Montèl
Warm welkom en goede informatie
Vriendelijk personeel gastvrij en kundig.
24 November 2025
Els
Beste Els,
Zo helpen we je graag bij Montèl en zorgen we graag voor jouw zitplezier!
Geweldig en prettig
Alle vrijheid en indien nodig deskundige ondersteuning, meedenkend.
22 November 2025
Christien
Beste Christien,
Dank je wel voor het delen van deze prachtige en positieve ervaringen met onze ondersteuning in de winkel!
Twan Swart - Montèl
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen
22 November 2025
Hugo
Soest
Beste Hugo,
Dat horen we allemaal graag bij dé zitspecialist van Nederland! Hartelijk bedankt.
Twan Swart - Montèl
We zijn buitengewoon goed geslaagd
Vriendelijke verkoopster met kennis van zaken
29 October 2025
Moon
Culemborg
Beste Moon,
Dank je voor de complimenten en fijn dat je jouw Montèl bij ons hebt gevonden.
Kwaliteit
Waarom hebben we niet eerder een bank van Montel aangeschaft
21 September 2025
Paul
Baarn
Beste Paul,
Een goede kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Fijn om te vernemen dat jij dat ook zo hebt ervaren en nu ook een echte Montèl hebt gekocht. Dank je voor de waardering.
Top zoals altijd
Snelle levering en vriendelijke chauffeurs.
17 September 2025
Chris
Almere
Beste Chris,
Onze bezorgers gaan jouw complimenten zeker op prijs stellen, dank je wel.
Bank werd keurig afgeleverd
De door ons bestelde bank werd netjes en vakkundig in elkaar gezet
14 August 2025
Henk
Harderwijk
Beste Henk,
Mooie complimenten voor onze bezorging en montage, dank je wel! Ook daarvoor ben je bij Montèl aan het juiste adres.
Review overzicht
Positief sentiment91%
Heeft een totaal van 209 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over Montèl Amersfoort
Montèl Amersfoort | Vind jouw perfecte meubel
✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie
In het bruisende Amersfoort biedt woonwinkel Montèl Amersfoort een eigentijds en verrassend assortiment meubelen. Hier vind je de nieuwste trends op woongebied en kun je volop mixen en matchen met onze uitgebreide collectie. In onze volledig ingerichte woonkamers, ingericht door de designers van Montèl, vind je de nieuwste modellen uit de collectie. Bij Montèl heb je de mogelijkheid om zelf jouw eigen bank, (relax)fauteuil of eetkamerstoel samen te stellen dus je kunt jouw Montèl helemaal aanpassen naar jouw wensen. Kies jouw favoriete stof, kleur, armleuning, meubelpoot en meer en creëer jouw ideale meubel. Kom gerust langs en laat je inspireren!