Ruime keus

Je voelt je gastvrij ontvangen en dat is zeer aangenaam

Heel fijn personeel!

Wij hadden een afspraak gemaakt om op zoek te gaan naar een bank. We troffen een hele fijne verkoopster met veel kennis over de producten. Ze dacht heel goed mee en kwam met goede ideeën. De winkel is verzorgd en overzichtelijk.

Een mooie winkel , een hele fijne ontvangst

Op zoek naar een bank, winkel spontaan binnengelopen verrast door de zeer mooie producten en de ruime keuze. Ontvangst en voorlichting van de medewerker was prima.Daardoor een goede keuze kunnen maken.

Correct alles

Heel prettig!

Vriendelijk. Deskundig

We hebben een ontzettend mooie bank gekocht! We zijn zo geholpen om precies de juiste maat, kleur, vorm etc te vinden. Zonder deze adviezen was het ons echt niet gelukt om deze bank te vinden. We gingen buiten onze comfort zone en waagden de sprong. Hij staat er nu en zo ontzettend mooi! De jongens die hem kwamen afleveren waren ook zeer professioneel en vriendelijk. Erg gezellig en toch efficiënt. Mijn man wilde helpen, maar daar was absoluut geen sprake van! U heeft er toch voor betaald! Erg fijn allemaal.

We zijn heel goed ontvangen en geholpen

We zijn heel goed geholpen en het personeel gaf ook goede tips aan ons

Mijn bank is prima bezorgd door de mannen

Goede klantvriendelijkheid en communicatie over de levering en aflevering

Heel fijn geholpen

Super fijn geholpen bij het uitzoeken en bestellen van onze hoekbank, de verkoopster van Montel nam ruimschoots de tijd. Een minpuntje is: dat er geen klein staaltje stof beschikbaar was.

Goed en vriendelijk geholpeb

Blij mef de nieuwe bank

Goede voorlichting

Goede voorlichting en vriendelijk personeel

Zeer professioneel

De verkoopster was erg vriendelijk en zeer professioneel. Heel veel goede uitleg over de verschillende modellen en stoffen. Hierdoor hebben we een goede keuze voor onze nieuwe bank kunnen maken.

ruim voldoende

Bij aankoop ook nog twee leuke kussens meegekregen. Het zou heel fijn zijn als de bezorging op de Waddeneilanden ook door Montel gedaan zouden worden.

Goede klantenservice

Vanaf de aankoop tot aan bezorging vriendelijk geholpen.

Prima!

Zeer tevreden!

zeer kundig en ze kon zeer goed meedenken en advies geven

zeer prettige verkoopster en heel geduldig

Duidelijke communicatie, vriendelijke bezorgers, komen afspraken na en een mooie bank

Goed en vooral prettig geholpen

Perfecte aandacht.

Uiterst vriendelijke verkoop. Relaxed en keurig verzorgd.

Meedenken in mogelijjkheden

Na de bank te hebben uitgezocht gingen we over tot het uitzoeken van de kleur en daarbij werd gedacht in mogelijkheden op basis van onze wens.

Was gewoon goed

Zowel in de winkel als bij de bezorging was alles gewoon zoals het hoort

Leuk gesprek en advies gehad

We hebben een erg leuke gesprek en advies gehad betreft keuze voor onze nieuwe bank. Er is goed naar onze wensen geluisterd. We waren er snel uit. We zijn benieuwd hoe de bank in t echt gaat bevallen bij ons thuis.

Professioneel!

We hebben een zeer goede ervaring met de bestelling en levering van onze bank en vloerkleed. In de winkel zeer goed, vriendelijk en professioneel geholpen. Met 30 min stonden we met een goed gevoel buiten. De levering kwam eerder dan verwacht wat ook erg fijn is. Voor levering werden we keurig gebeld. De mannen waren erg kundig in het plaatsen en installeren, met tussendoor tijd voor een praatje en uitleg. Bedankt voor de goede zorgen. Ons volgende meubelstuk zal weer bij jullie vandaan komen!

Goed advies

Wij zijn deskundig en vriendelijk geholpen.

Noorderstraat 9

1823CS Alkmaar

Over Montèl Alkmaar

Montèl Alkmaar, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓ Snel leverbaar ✓ Persoonlijk advies ✓ Meer dan 30 jaar ervaring ✓ 5 jaar garantie Meubels kopen in Alkmaar? Dan kom je natuurlijk als eerste langs in de meubelwinkel van Montèl. In onze woonwinkel in Alkmaar vind je de mooiste collecties om jouw interieur in te richten. Wij hebben een groot assortiment banken, fauteuils en complete eetkamer sets. Ook voor verlichting, vloerkleden en decoratie kun je bij ons terecht. Onze Dutch Design collectie bevat veel artikelen die direct leverbaar zijn. Wil je liever jouw meubel personaliseren? Ook dat kan, want je kunt jouw eigen Montèl meubel helemaal naar jouw wens samenstellen. Kies eenvoudig jouw favoriete stof, kleur, en model en creëer jouw unieke Montèl meubel. Ons team staat graag voor je klaar voor jouw vragen en interieuradvies op maat. Wij heten je van harte welkom bij Montèl Alkmaar.

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.