Alleen maar positief

Alleen maar positief. Netjes gewerkt conform afspraak en ook administratief goed afgewerkt.

Top-service, hulp en communicatie

Quint Vleeshouwers van Comfort-Isolatie, vestiging Heemskerk heeft bij ons de mogelijkheden duidelijk uitgelegd. Daarna direct afspraak gemaakt voor vloerisolatie. Dag ná vloerisolatie conform afspraak ons supergoed begeleidt bij aanvragen subsidie. Zowel bij Gemeente als bij RVO. Inmiddels is geld Gemeente al binnen en heeft RVO ook betaling goedgekeurd. Dus: Top-service, hulp en communicatie !!!

Keurig gedaan, goed geholpen.

Ik ben erg tevreden over comfort isolatie. Quint heeft mij goed advies gegeven en vriendelijk en professioneel geholpen. Ik raad het zeker aan!

Ik ben erg goed geholpen door de medewerker genaamd Stan. Het was een prettige ervaring.

Super!

Wij hebben de vloer laten isoleren en zijn erg tevreden. Alex dankjewel voor het advies!

Comfort Isolatie heeft netjes geholpen met de aanvraag, komt afspraken na.

Comfort Isolatie heeft netjes geholpen met de aanvraag, komt afspraken na.

Afspraken zijn afspraken

Vriendelijke benadering aan de deur over de mogelijkheden. Afspraken die gemaakt zijn, worden ook netjes nagekomen. We zijn ook blij met het uiteindelijke resultaat.

positief, goede service

Eerste kennismaking is prettig verlopen, duidelijke afspraken die ze ook echt nakomen. De werkzaamheden worden vlot en netjes afgehandeld. Hulp bij het indienen van de subsidie aanvragen verliep erg goed. Kortom klantvriendelijk en behulpzaam personeel.

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, deskundigheid en de totale afhandeling van hoe Comfort Isolatie te werk is gegaan bij de isolatie van mijn kruipruimte. Ik zou hen zeker aanbevelen.

Wij zijn heel tevreden over Sem wat betreft de afhandeling van de subsidie.

Wij zijn heel tevreden over Sem wat betreft de afhandeling van de subsidie.

Uitstekend!

Stan heeft mij prima geïnformeerd en door het gehele proces perfect geholpen.

Helemaal goed!

Comfort isolatie heeft mijn bodemisolatie uitgevoerd en dit is allemaal goed gebeurd. Wat vooral erg prettig is, is de nazorg met betrekking tot het afhandelen van de subsidies. Zelfs de indiening van mijn reeds uitgevoerde glas vervanging door een andere partij heeft Samuel voor mij in orde gemaakt. Erg goede service die net wat verder gaat.

Vloerisolatie van Comfort Isolatie

Wij zijn erg tevreden over Jürgen en Comfort Isolatie. Het contact was duidelijk, eerlijk en professioneel. Jürgen nam de tijd om alles goed uit te leggen en dacht echt met ons mee. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en we merken direct verschil in comfort in huis. Daarnaast hebben we ook alle beloofde subsidies ontvangen. Zeker een aanrader!

Goed geadviseerd door Morris

Ik ben geholpen door adviseur Morris van der Heiden. Hij heeft een inspectie gedaan bij mij thuis omtrent het isoleren van het dak met PIF. Hij heeft me geholpen van begin tot eind en dus ook het aanvragen van de subsidies! Super tevreden over zijn houding en werkwijze!

Prima ervaring met Comfort Isolatie B.V.

In april is er bij ons bodemisolatie en dakisolatie aangebracht door Comfort Isolatie B.V. In januari de offerte getekend waarbij Samuel een goede toelichting gaf. De nazorg voor ondersteuning voor de aanvraag van subsidie was ook goed geregeld.

Erg fijn en kundig geholpen

Erg fijn geholpen door Alex. Hij wist waar hij over praatte en kon mij erg goed uitleggen hoe alles werkte. Heel tevreden

Goed bedrijf

Goed bedrijf, prijs kwaliteit perfect. Jesse is een vriendelijke adviseur. Ook heeft hij geholpen met de subsidie aanvraag wat het allemaal een stuk makkelijker maakt. Keurig netjes!

Sem absolute topper. Goede service, goed contact vriendelijk en behulpzaam

Sem absolute topper. Goede service, goed contact vriendelijk en behulpzaam

fijne partij

Fijne partij, Bowie gaf goed advies en kwam alles wat er gezegd was ook na.

bedankt bowie

Erg bedankt Bowie, goede informatie gegeven, hij heeft ook geholpen met het aanvragen van de subsidie. erg duidelijk.

Vloerisolatie door Chris en Alex

Super leuke relaxte gasten, zeer vriendelijk en goed werk afgeleverd!! Ook alles weer netjes achtergelaten.

Prima werk uitgevoerd

Fijn geholpen door Chris en Alex

Glas goed uitgevoerd

Netjes uitgevoerd en goed in de communicatie en samenwerking. Glas ziet er heel goed uit en is zeer goed afgekit en verder afgewerkt.

Zeer tevreden over de isolatiewerken. Adviseur Rink gaf duidelijk een advies, en de uitvoering verliep snel en netjes. We merken meer comfort in huis. Zeker een aanrader!

Optijd snel netjes beleefd

Mijn titel zegt alles al. Deze heren zijn echte aanraders.

De Trompet 1100

1967 DA Heemskerk

Over Comfort-Isolatie

Comfort-Isolatie biedt u maatwerkoplossingen op gebied van isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vloer, spouwmuur en dak isolatie. Onze duurzame producten zorgen voor een hoger wooncomfort, een beter milieu en voorkomen hoge stookkosten.