Top gasten heel fijn gewerkt netjes achtergelaten
Super met de afwerking en keurig netjes gedaan leuke jongens
Beste Salome, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel comfort van uw verduurzaamde woning! Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
De communicatie vanuit planning, nieuwe offerte, extra offerte is slecht. Vaak moeten nabellen of geen antwoord gekregen op e-mail. Daar valt nog wat te halen. Qua uitvoering zeer tevreden, netjes gewerkt, mooi schoon en zit er strak in.
Beste K. Arends, Bedankt voor uw feedback. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitvoering van ons werk en het eindresultaat. Tegelijkertijd nemen we uw opmerkingen over onze communicatie heel serieus. We gaan ermee aan de slag om dit te verbeteren, dank dat u dit met ons deelt! Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Fijne monteur Finn, Goede uitleg super netjes gewerkt Absolute aanrader
Beste Rob, Dank u wel voor uw mooie compliment over onze collega Finn. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitleg en de nette uitvoering van het werk. Wij geven dit uiteraard graag aan hem door. Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Zeer aardig en harde werkers keurig gewerkt aanrader
Beste Vendel, Dank u wel voor uw mooie feedback. Wat fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en netjes heeft ervaren. Uw aanbeveling waarderen wij enorm. Met vriendelijke goet, Team Comfort-isolatie
Prima, netjes, aardig
Beste Manon, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
De heren die aan de deur kwamen, waren aardig en hebben ons ook mede door hun mooie praatjes de offerte laten tekenen . Er werd nog naar kantoor gebeld voor korting voor die aardige mensen(ik en mijn man)dat zou 345 euro schelen,, die heb ik uiteindelijk Niet gekregen . Ik denk dat dat telefoontje misschien ook wel een foefje is om de mensen over de streep te trekken.. Voor vloerisolatie en voor de beneden verdieping hr++glas. En de belofte dat er een plankje bij het raam aan de voorkant vervangen zou worden ,wat kapot was. (Waar ik heel blij mee was,)maar uiteindelijk is dat Niet gebeurd. Tevreden over de vloerisolatie het ging voorspoedig en nette jongens . Of het goed zit ,weet ik niet we zijn niet onder de vloer gaan kijken. De ramen is een ander verhaal. Een paar keer een afspraak gemaakt,toen de heren eindelijk kwamen hadden ze er duidelijk helemaal geen zin in ,, ze hebben schade aangericht aan hout werk en mijn aanrechtblad en uit eindelijk maar vier raampjes geplaats, van de tien het zat, scheef,, het kit zat overal waar het niet hoorde en de oude beschadigde glaslatten geplaatst,enz vreselijk echt maar dan ook echt PRUTS werk. Gelukkig kregen we toen andere jongens Die de rotzooi van de andere in orde moesten maken. MATHEUS EN DAMIAN (VAK LUI). Ik hoop dan ook voor comfort isolatie dat ze deze jongens houden die kunnen netjes werken en zijn gewoon goed. misschien kunnen de andere les krijgen van deze twee. Er zijn voor het bedrijf nog wel wat verbeter puntjes . Hou je aan de afspraken. Plankje vervangen doe het dan ook. Kom kijken als er klachten zijn . Jammer dat je niets meer hoort over b.v mijn aanrechtblad maar het is natuurlijk niet te bewijzen dat dat er al niet zat.(maar neem van mij maar aan dat het er niet zat) We hebben een hoop stress gehad van dit alles. En we hebben uiteindelijk te veel betaald. Maar heb geen zin meer in comfort isolatie
Beste José, Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw uitgebreide ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat niet alles naar wens is verlopen en dat u teleurstellingen heeft ervaren. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is geweest en dat u stress heeft ondervonden. Wij waarderen het dat u ook de positieve punten benoemt, zoals de nette uitvoering van de vloerisolatie en het vakmanschap van onze collega’s Matheus en Damian. Uw opmerkingen over de verbeterpunten nemen wij serieus en gebruiken wij om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Nogmaals onze excuses dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen heeft voldaan. Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
De werklui hebben alles binnen de tijd netjes afgewerkt en zeer tevreden afwerking.
Beste Bernadet, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Vloeriso zal goed zijn, zie ik niks van terug ;) Zolder is keurig en snel afgewerkt. Blij met de nette afwerking en de mannen hebben fijn meegedacht. Zelfs alles meegenomen qua afval. Toppers!
Beste Marianne, Wat een mooie woorden, bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u tevreden bent met de nette afwerking en onze mannen. We geven het compliment zeker door aan het team! Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Dit bedrijf heeft bij mij een nieuwe voorruit geplaatst. Ik had vooraf afgesproken dat het bedrijf mijn zonwering zou verwijderen en daarna weer terug aan zou brengen. Helaas waren de drie heren die het werk hebben uitgevoerd hier niet van op de hoogte. Maar flexibel als ze waren hebben ze het alsnog gedaan. Ook een redelijk verrot kozijn was geen probleem voor de heren. Het nieuwe raam zit er strak in en alle rommel is netjes opgeruimd. Ik ben tevreden
Beste Daniel, Dank u wel voor uw bericht. Mooi om te horen dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd en dat onze medewerkers flexibel hebben meegedacht om alles netjes af te ronden. Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Super werk afgeleverd voor de dakafwerking!
Beste Marisol, Bedankt voor de mooie waardering, wij wensen u veel plezier van uw verduurzaamde woning. Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Aanrader vak mensen
Beste Piet, Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel comfort met uw verduurzaamde woning! Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Door de jongens van het uitvoer team ben ik uitstekend me genomen in het proces. Voor dat de jongens arriveren heb ik een SMS ontvangen dat ze onderweg waren ideaal als ik nog even snel naar de supermarkt moest. Brent heeft voor en na de uitvoer contact met mij gehad over het glas, hij had goed contact met de adviseur die bij mij langs de deur was gekomen.
Dank voor uw feedback. Fijn dat Brent u zowel voor als na de werkzaamheden goed heeft begeleid en dat de samenwerking met onze adviseur naar wens is verlopen. Wij vinden het belangrijk dat er altijd duidelijke communicatie is en dat u zich volledig ontzorgd voelt. Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze en het nakomen van de afspraken. Super service van Giorgio en Sanches.
Beste Mieke, Bedankt voor de mooie waardering. Wij wensen u veel plezier van uw verduurzaamde woning. Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Na even een wat mindere ervaring, konden wij met Max tot een fijne oplossing komen en is ons huis uiteindelijk netjes geïsoleerd en afgewerkt. De lijntjes waren kort met hem en dat was prettig. De afwerking is door de broers Joost en Rogier opgepakt, twee handige en ook nog gezellige timmermannen. Zij hebben op verzoek zelfs nog wat andere klussen uitgevoerd voor ons in huis. Bedankt mannen!
Beste Mark & Marian, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw open feedback. Wij hechten veel waarde aan het zorgvuldig oppakken van feedback en streven ernaar onze dienstverlening continu te verbeteren. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de isolatie en afwerking en dat Joost en Rogier u hierbij goed hebben kunnen helpen. Wij waarderen het vertrouwen dat u ons heeft gegeven en wensen u veel plezier van uw goed geïsoleerde woning. Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Via Comfort-Isolatie hebben wij onze zolder, muren en vloer laten isoleren. De communicatie verliep vanaf het begin slecht: afspraken werden niet nagekomen, monteurs kwamen niet opdagen of waren onvoldoende op de hoogte van de werkzaamheden. Het eerste team bleek niet in staat de Velux-ramen te plaatsen. Na een dag prutsen waren zowel de ramen als onze (nieuwe) kozijnen zwaar beschadigd. Uiteindelijk moest een ander team met vervangende ramen de schade proberen te herstellen. Tijdens de werkzaamheden is bovendien onze trap flink beschadigd en zijn dakpannen niet teruggeplaatst, wat heeft geleid tot een grote lekkage en waterschade aan het plafond van de onderliggende slaapkamer. Sindsdien hebben wij Comfort-Isolatie meerdere keren benaderd met foto’s, uitleg en herstelverzoeken. Comfort-Isolatie zelf reageert niet, noch inhoudelijk, noch oplossingsgericht. De enige reactie die we hebben gekregen is een verwijzing naar hun onderaannemer - waar wij geen contract mee hebben en dus ook niet kunnen verhalen. Na zes weken zonder resultaat hebben wij een officiële ingebrekestelling gestuurd, zowel per e-mail als aangetekend. Ook daarop is geen enkele reactie ontvangen. Inmiddels hebben wij melding gedaan bij ConsuWijzer en bereiden we de correcte juridische stappen voor. De isolatie is op onderdelen naar behoren uitgevoerd, maar de werkwijze, schadeafhandeling en totale afwezigheid van verantwoordelijkheid en communicatie maken dat wij dit bedrijf absoluut niet kunnen aanbevelen. De kans dat er iets fout gaat is groot en daarna geven ze geen thuis.
Onze ervaring is geweldig. Jonge hardwerkende mensen, beleefd, de vloer goed en snel geïsoleerd en geholpen met de afhandeling. Top.
Beste Marga, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het werk en de service van ons team. We geven uw compliment graag door aan onze collega's. Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Wat een bedrijf, doe geen zaken met dit bedrijf! Begon met een afspraak die 15 min voor de afspraak werd afgebeld! Kon dezelfde dag niet en toen ik zei laat maar zitten , later op de dag weer wel?! Afgezegd en toch uiteindelijk kwam er iemand langs( Kevin op 08-07-2025) Super aardig en alles opgeschreven te hebben kwamen we op 0 euro uit, wat wie dan ervoor kwijt waren!! Gezegd dat we het niet van te voren gingen betalen en begon het gedonder, ze moesten overleggen en hij zou er dan op terug komen: WANT HIJ HAD EEN HEEL GOED GEVOEL bij mij?!!!! Tot op de dag van vandaag( 22-07) niets gehoord, ook niet na het sturen van appjes! Dus gouden bergen beloofd door dit bedrijf en niets gehoord!!!
I.v.m. bezoek aan andere (buurt) bewoners, ongevraagde en ongeplande actie "langs de deur". De naam van de "inspecteur" is nergens vastgelegd op de offerte. Helaas is het gesprek door mij niet opgenomen, maar er is wél verzekerd dat alles - dus inclusief subsidieaanvraag zou worden geregeld. Achteraf blijkt dat onjuiste mededeling te zijn. Rijkssubsidie kan via backoffice geregeld worden, maar wél tegen betaling van €75,-. Dus hoezo geregeld? Gemeentelijke subsidie mag men helemaal zelf regelen. Echter is in mijn gemeente de restrictie opgenomen dat alleen subsidie wordt verstrekt voor woningen met een energielabel minder dan C. En het pand is voorzien van A, dus ook hier een zeer onvolledig en volstrekt onjuist advies. Kans op die gemeentelijke subsidie blijkt derhalve achteraf nul komma nul tot de derde macht. De werkzaamheden zijn volgens planning gedaan. Helaas is de kwaliteit door mij niet te controleren, dus zullen we aannemen dat dit goed is gedaan. Het betreft bodemisolatie Uni parels 20 cm.
Het stond dit jaar nog niet op de planning om te isoleren, maar toch alvast laten adviseren door Bas. Gesprek was zeer positief en vooral kundig. Dit en in combinatie met de huidige subsidies toch besloten om de vloer en spouw te laten isoleren. Dezelfde dag nog contact met de planning en binnen 4 weken was alles geregeld. De uitvoering was vlot, kundig en vriendelijk, alles netjes achtergelaten. Naderhand samen met Bas de subsidie aanvraag gedaan en dit verliep ook heel soepel. Al met al een hele positieve ervaring met Comfortisolatie en vooral dank aan Bas.
Beste Stefan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat het advies van Bas, de uitvoering en de subsidieaanvraag naar wens zijn verlopen. Wij geven uw compliment graag door en staan in de toekomst weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Zeer slordig de dakisolatie aangebracht, alles zat onder, over een rookmelder heen gespoten, opbergluik dicht gespoten waardoor we het niet meer kunnen openen en alles zit onder. Aftimmer werkzaamheden zouden zelfde dag gedaan worden maar was niet ingepland hierdoor al een week onze slaapkamer niet kunnen gebruiken. Ze zouden vandaag tussen 9 en 10 uur komen maar zijn er (nog) niet. Bij de bodemisolatie trokken ze de waterleiding los. Dagelijks contact met kantoor en dan krijg je de belofte dat de collega’s die ons kunnen helpen met spoed contact opnemen maar daar moet je ook weer achteraan bellen en het duurde 4 dagen totdat ik iemand van service aan de lijn had. Vandaag zouden ze komen aftimmeren en ze zijn er (nog) niet maar iemand aan de lijn krijgen die überhaupt kan zeggen of ze nog komen lukt wederom niet. We slapen nu al een week op een matras op de grond bij onze dochter en de ander op de bank. Dramatisch bedrijf, zeer slechte service en komt afspraken niet na.
Wij hebben Comfort Isolatie ingeschakeld voor vloerisolatie, maar zijn achteraf behoorlijk teleurgesteld over hoe alles is verlopen. Bij het eerste bezoek waren de medewerkers – onder wie Bas – erg vriendelijk. Er werd toen ook verteld dat het graven van een gat in de kruipruimte €400 zou kosten. Omdat het op dat moment ingewikkeld en technisch klonk, gingen we akkoord. Achteraf blijkt dat het om een eenvoudig te graven gat in zand ging. Geen obstakels, geen beton. Als we dat toen hadden geweten, hadden we die kosten zeker ter discussie gesteld. Toen ik hierover later belde, kreeg ik te horen dat Comfort Isolatie met één standaardtarief werkt “omdat elk huis anders is”. Begrijpelijk, maar in ons geval voelt het totaal niet in verhouding tot de geleverde inspanning. Het wekt de indruk dat er niet naar de werkelijke situatie wordt gekeken, maar vooral naar het gemak voor henzelf. Ook is ons bij de intake toegezegd dat we geholpen zouden worden bij de subsidieaanvraag. Uiteindelijk heb ik dat helemaal zelf moeten uitzoeken en indienen. Geen ondersteuning, geen begeleiding – terwijl dat voor ons juist een doorslaggevende factor was om met hen in zee te gaan. Misschien is het technische werk in de kruipruimte netjes gedaan — dat kunnen wij als klant natuurlijk moeilijk controleren. Maar op het gebied van klantenservice, communicatie en transparantie laat Comfort Isolatie wat ons betreft ernstig te wensen over. Wij zouden dit bedrijf op basis van onze ervaring niet aanbevelen.
Beste Marjolein, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over het verloop van de werkzaamheden en de communicatie daaromheen. We streven ernaar om klanten vooraf zo goed mogelijk te informeren, en vinden het jammer dat dit in uw geval als onduidelijk is ervaren. Ook vinden we het belangrijk dat onze beloften worden nagekomen, en het spijt ons te horen dat dit bij u niet zo is overgekomen. We nemen uw opmerkingen serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren. Fijn dat u de vriendelijkheid van onze medewerkers benoemt, dat waarderen we. Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Ik heb door Comfort Isolatie n.a.v. de beschikbare subsidie mijn bodem laten isoleren. Zowel isolatie als aanvragen van subsidie waren snel geregeld. Fijne en vriendelijke service, denken met je mee en doen niks wat niet nodig is.
Beste Sacha, Bedankt voor de mooie waardering! Fijn dat onze collega's u goed hebben kunnen ondersteunen bij de subsidieaanvraag. Wij wensen u veel plezier van uw verduurzaamde woning! Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Onze adviseur Tom heeft goed advies gegeven over de verschillende soorten isolatie en te ontvangen subsidies. Ook heeft hij uitleg gegeven hoe alles in zijn werk ging. Altijd een snelle terugkoppeling bij vragen en als fantastische service de dag nadat de bodem-, vloer- en dakisolatie aangebracht was direct voor ons alle subsidies aangevraagd. Dat noem ik nou eens ontzorgen!
Beste Peter & Anneke, Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het advies en de service van onze adviseur Tom. Ontzorgen is precies wat we willen doen en we zijn blij dat u dat zo ervaren heeft! Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
Comfort-Isolatie heeft onze bodem isolatie en de HR++ glas isolatie verzorgd. De voorlichting en begeleiding waren, vóor tijdens en na de installaties, compleet en stelde ons gerust. Ook de uitvoering was in beide gevallen vlekkeloos. Wij bevelen deze firma met vertrouwen aan. Ron Cohen Mir Schouten Groet (NH)
Beste Ron, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de isolatiewerkzaamheden als onze begeleiding. Wij waarderen uw vertrouwen en aanbeveling enorm. Met vriendelijke groet, Team Comfort-isolatie
De Trompet 1754
1967 DB Heemskerk
Comfort-Isolatie biedt u maatwerkoplossingen op gebied van isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vloer, spouwmuur en dak isolatie. Onze duurzame producten zorgen voor een hoger wooncomfort, een beter milieu en voorkomen hoge stookkosten.