Laden reviews...
497 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken structureel duidelijk advies, vakbekwame medewerkers en betrouwbare uitvoering. Subsidieafhandeling komt meerdere keren naar voren als pluspunt. Klanten waarderen de professionele aanpak en de prettige omgang gedurende het hele proces.
goed bedrijf met leuke interne uitvoer. Bowie gaf me goed advies & dat werd ook allemaal nageleefd door de uitvoer.
31 July 2026
niels
amsterdam
Allancis heeft ons goed geholpen en alles goed en duidelijk uitgelegd. Afspraken werden gemaakt en nagekomen. We zijn erg tevreden met het resultaat. Wij raden iedereen comfort isolatie aan
M
Hoorn
Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en de jongens waren beleefd en ruimde netjes op. Zowel op zolder als met de kruipruimte isolatie. Achteraf ook goed geholpen met de subsidies aanvragen.
Marco
Breda
Goed geholpen met de isolatie werkzaamheden. Advies aan huis en subsidie aanvraag ook geregeld. Prima service!
A
Alphen aan den rijn
Ik was totaal niet bezig om mijn huis te isoleren. Totdat Comfort isolatie voor de deur stond. Mijn vooroordeel van verkooppraatjes was snel verdwenen. Rustig en duidelijk uitleg en zeker niet opdringend. Er werd alle tijd genomen om alles uit te leggen en onze vragen te beantwoorden. Met een duidelijke offerte voorstel om ook het financiële plaatje duidelijk te maken inclusief het subsidie gedeelte. Ook bij vragen achteraf was deze aardige man voor mij direct bereikbaar en ook om weer thuis langs te komen voor toelichting. Een prettige ervaring en samenwerking. Ik zie uitvoering van isolatie met vertrouwen tegemoet.
Jan
Alphen ad Rijn
Ik ben heel goed geholpen door Allancis K. Geduldig, fijn meegedacht, ik mocht zo vaak bellen als nodig, hij hielp om de papieren op orde te maken en is zelfs een keer extra langsgekomen. Heel prettig en betrouwbaar!
Sunay Bagdadi
Haarlem
Goede ervaring en afhandeling van alles.
Joke Blijleven
BENTHUIZEN
Super attente jongens die me door het traject heen hielpen!
Gonny
Ochten
Brent is bij mij geweest en heeft advies gegeven over het isoleren van het dak. Ik ben bij met de samenwerking en vlotte uitvoering.
Tariq Hroub
vianen
Tobias heeft mij geholpen en daar ben ik zeer tevreden over en hij is klant vriendelijk. Als ik hem een cijfer mag geven krijgt hij een 10
28 July 2026
Allard
Beverwijk
Afspraak gemaakt met Justin. Binnen een half uur stond hij voor de deur en heeft het hele proces uitgelegd. Heeft ons, en meerdere buren, geholpen met het aanvragen van de subsidie. 2 weken later hebben de collega's van Justin snel en netjes de vloerisolatie gedaan. Bedankt!
28 July 2026
Frank Mateman
Varsseveld
De adviseur heeft de tijd voor ons genomen, afspraken na gekomen en alles vlot geregeld.
27 July 2026
Boogaard
Alphen aan den Rijn
Geweldig goede service! En de klantvriendelijkheid van Vincent was perfect
27 July 2026
Eva
Akersloot
Onze ervaring voor wat betreft het reinigen en impregneren van de buitenmuren zijn zeer slecht. Wij, 3 buren waren aan het oriënteren om onze muren te laten reinigen en impregneren. Toevallig had een adviseur van Comfort Isolatie aangebeld bij onze buren, die waren geïnteresseerd in vloerisolatie en hoorde dat wij ook op zoek waren naar een bedrijf voor onze buiten muren. Deze adviseur had een goed verhaal en vertelde heel enthousiast hoe het in zijn werk zou gaan en dat zij goedkoper waren dan andere bedrijven. Verteld dat wij de muren gereinigd wilde hebben, er zaten ( en zit er dus nog steeds ) zwarte vlekken in. Was allemaal geen probleem. Het zou worden gereinigd en geïmpregneerd, volgens de offerte. Uiteindelijk begonnen ze bij ons eerst, er kwam 1 jongeman met een laddertje ( onze voorkant is ruim 7 meter hoog ) deze spoot de muren alleen maar nat. Ruim een week later werd er geïmpregneerd. De muren zijn er niet schoner op geworden. De 2 andere buren zagen het resultaat en hebben het niet laten uitvoeren. Wij voelen ons behoorlijk besodemietert. Voor wat betreft reinigen en impregneren van muren zal ik ze zeker niet aanbevelen.
Beveelt niet aan
26 July 2026
anna
oude wetering
goed begeleid door het hele proces door adviseur jip. Netjes uitgevoerd en ben zeer tevreden.
24 July 2026
Coby
Assen
Goed geholpen door Comfort isolatie bedrijf is zeker aan te raden
24 July 2026
Ron Vermeer
Europoort Rotterdam
Het gesprek over de isolatie was zeer duidelijk en informatief. 1 afspraak voor een gat graven, afspraak voor de isolatie en hulp bij aanvragen van de subsidie. Kortom meer dan tevreden.
Elles
Reeuwijk
Goed geholpen
Jannie
Assen
Goed bedrijf, werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en vervolgens zijn ze terug gekomen om te helpen met de subsidie aanvraag! Wij raden dit bedrijf aan als je je woning wilt isoleren, super betrouwbaar.
Ingrid
Hoogmade
Snelle en professionele service
Carlos Da luz
Spijkenisse
Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en ze waren heel netjes en beleefd. Achteraf netjes geholpen met de subsidies indienen. Zeker een aanrader!
22 July 2026
Patricia
Breda
wij zijn erg tevreden met de uitvoering het helpen bij de aanvraag, wel als feedback voor het bedrijf dat de communicatie op sommige vlakken beter kan.
ingrid
drachten
Duidelijk advies gekregen over vloerisolatie. Alles is netjes uitgevoerd zeker een aanrader!
Eric
Doesburg
Goed geholpen met advies op maat. binnen een week de isolatie uitgevoerd en geholpen met subsidie. Top geregeld
Erna
Alphen aan de rijn
tevreden
Loek
Steenwijk
Comfort-Isolatie biedt u maatwerkoplossingen op gebied van isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vloer, spouwmuur en dak isolatie. Onze duurzame producten zorgen voor een hoger wooncomfort, een beter milieu en voorkomen hoge stookkosten.
De Trompet 1100
1967 DA Heemskerk