Laden reviews...
405 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken structureel duidelijk advies, vakbekwame medewerkers en betrouwbare uitvoering. Subsidieafhandeling komt meerdere keren naar voren als pluspunt. Klanten waarderen de professionele aanpak en de prettige omgang gedurende het hele proces.
Spijkenisse Juni 2026 Half Juni kreeg in een bezoekje van de Firma Comfort_instalatie BV de werd vertegenwoordig door Xandro Aronson . Hij heeft op een prettige manier uitgelegd over de voordelen van het verduurzamen van de woning. op een zeer professionele manier zorgen druk of dwang is hij met ons door hetgeen wat aangeboden was. Xandro heeft een heerlijke wijze om alles uit te leggen en onder het genot van een kopje koffie ging alles zoals het hoort. Wij hebben al zeer veel aan de woning verbeterd ,dak /spouw / vloer insultatie was al gebeurd het enige wat voor ons van belang was is de parels de in de kruip ruimte onder het hele huis te laten doen. En dat is op 29 Mei 2026 zeer netjes door de jongens van Comfort gedaan geen rommel geen ongemak. Xandr heeft ons door het beleid van Comfort_Installatie BV verteld dat zij een subsidie garantie geven wat het al aantrekkelijk maakt en als er problemen waren met de aanvraag daarvoor is hij bereid om daar een helpende hand toe te geven. Wij zijn met de subsidie aan de gang gegaan maar kwamen niet door de aanvraag heen hij bleef maar hangen op de laatste 3 vragen en wilde de aangeboden foto's niet accepteren. Er werd door hem aangeboden om ons daar eventueel mee te helpen en daar hebben wij gebruik van gemaakt. Na een afgesproken data is Xandro bij ons langs gekomen in de eerste keer ging alles niet helemaal lekker maar samen zijn we er uit gekomen om de aanvraag geheel in te vullen en werden de foto's wel aanvaard . Al om al door Xandro's hulp is alles perfect gegaan en zijn wij erg tevreden over Comfort -Installatie BV en over Xandro over de geboden hulp . Wij zullen deze positieve behandeling en service graag door geven aan familie,kenissen en vrienden om deze ervaring ook te mogen beleven. Vriendelijke groet Marcus en Nel Visser
27 June 2026
Marcus' Visser
Spijkenisse
Conform afspraak is de bodem isolatie geplaatst, daarna hebben medewerkers geholpen met het aanvragen van de subsidie. Dat was fijn omdat zij daar ervaring mee hadden.
26 June 2026
Elvera
Leiden
De isolatie is nog niet uitgevoerd. Dus kan ik daar niets over zeggen. Tot nu toe ben ik tevreden.
26 June 2026
Carla
Doetinchem
I had a great experience with Lars for my roof insulation project. He clearly explained the entire process, including the government subsidy options, and was always honest and transparent in his communication. The roof insulation was completed neatly using PIF bio-based material, and the quality of the work was excellent. Lars also helped me with the subsidy application, which made everything much easier. He is friendly, professional, and highly committed to his work. I would definitely recommend him and his company to anyone looking for reliable insulation services.
Kiran
Breda
Geholpen met subsidie en isolatie alles goed verlopen, super blij mee!
Maarten
Strijbosch
Quint heeft goed ze werk gedaan, goed advies gegeven en geholpen met de subsidie. De jongens die zijn geweest om te isoleren hebben het netjes gedaan.
Adri
Reeuwijk
Kwam langs de deur afspraak gemaakt voor wanneer mijn man er op was, alles duidelijk uitgelegd, en geholpen met subsidie aanvragen. Het uitvoeren ging snel en netjes!
Afke
Doetinchem
Wij hebben het dak laten isoleren, Alex bedankt voor het advies en de subsidie aanvraag!
Wiebe
Drachten
Heel tevreden en goede en vriendelijke werkzaamheden.
Annelies
Aalsmeer
Ze zijn eerst bij mijn zoon geweest en daarna ook bij ons en onze buren. Zeer goede samenwerking en we zijn erg tevreden over de afhandeling. Voornamelijk de hulp met het regelen van de subsidies achteraf. Dank u
Wilma van aalst
Doetinchem
Vanaf het het begin een heel prettige indruk. Quino wist mij heel goed te overtuigen en ik ben zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Ook het uitvoerend personeel verdient een dikke pluim. Bedankt Comfort
rony
brakel
Comfort isolatie heeft bij mij de bodem in de kruipruimte geisoleerd, werkzaamheden zijn soepel verlopen en goede ondersteuning bij de subsidies.
Saskia Swartz
Oegstgeest
Super geregeld, en subsidies hebben ze ook voor me geregeld, ik raad dit bedrijf zeker aan!
Antonius Petrus
Oude wetering
Hele duidelijke uitleg over vloerisolatie. Alle werkzaamheden zijn netjes en vakkundig uitgevoerd!
Suzanne Gies
Doetinchem
Alex is prettig in het contact, niet opdringerig, luistert goed naar je wensen en geeft duidelijk advies. Doet wat hij belooft. Zijn collega's maken vervolgens waar wat hij vertelde in het adviesgesprek.
21 June 2026
Mirjam
Hardenberg
Goed geregeld. advies op maat. isolatie goed aangebracht . Daarna nog geholpen met de subsidie aanvraag
20 June 2026
Theo
spijkenisse
Uitleg goed en duidelijk. Alles is netjes uitgevoerd em achteraf geholpen met subsidie aanvragen!
Halis
Gaanderen
Ik ben op bijzonder duidelijke wijze voorgelicht door Obed. Mij werd verteld wat zinnig was om te doen en wat niet. Een korte inspectie, geholpen met het papierwerk en de subsidieaanvraag. Bijzonder behulpzaam, duidelijk in z'n uitleg en vriendelijk bovendien!
Lars
Doetinchem
Door een isolatie gesprek aan de deur, toch overtuigd om een bodemisolatie te nemen. Afspraken zijn na gekomen en subsidie is aangevraagd. Top bedrijf!
Miki
Uithoorn
subsidies goed hulp bij gekregen en de werkzaamheden verliepen vlekkeloos
Remco van Bentem
Oegstgeest
uitstekend gegaan, goede service, op tijd gearriveerd
Mark
Oegstgeest
easy as promised. Good help with subsidies
jason
oegstgeest
Super geholpen en geadviseerd door sam van comfort isolatie Werkzaamheden perfect uitgevoerd en snel Super geholpen met de isolatie aanvraag door sam echt een aanrader voor iedereen
Lydia Van diesen
Breda
Julius van confort isolatie heeft ons perfect geholpen en heeft ons goed over alles geinformeerd.
18 June 2026
D.k.
Assen
Wij zijn geholpen door een zeer deskundige vlotte behulpzame adviseur. Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en wij kunnen deze adviseur bij een ieder aanbevelen.
18 June 2026
Jaap
Driebruggen
Comfort-Isolatie biedt u maatwerkoplossingen op gebied van isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vloer, spouwmuur en dak isolatie. Onze duurzame producten zorgen voor een hoger wooncomfort, een beter milieu en voorkomen hoge stookkosten.
De Trompet 1100
1967 DA Heemskerk