Laden reviews...
477 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken structureel duidelijk advies, vakbekwame medewerkers en betrouwbare uitvoering. Subsidieafhandeling komt meerdere keren naar voren als pluspunt. Klanten waarderen de professionele aanpak en de prettige omgang gedurende het hele proces.
Brent is bij mij geweest en daardoor hebben we nu de vloer en de bodem geisoleerd. Ik ben tevreden met het resultaat, maar vooral met de service. Ik kon voor elke vraag bij Brent terecht en hij heeft ook alle subsidies voor me geregeld.
17 July 2026
van Rijsingen
Dreumel
Offerte door Edwin super snel opgemaakt en duidelijk, ook goed geïnformeerd over de subsidieregeling. Dat heeft hij ter plekke ook geregeld voor ons. Uiteindelijk heldere uitleg gekregen waarom het voor ons beter was om bodemisolatie te doen inplaats van vloerisolatie. Al met al erg tevreden over Edwin en de mannen van Comfort-Isolatie.
17 July 2026
Tim Vuurpijl
Doesburg
Zeer tevreden met de werkzaamheden. Sanches heeft ons het gehele proces goed geholpen en kwam zelfs een dag eerder dan afgesproken om de subsidie te regelen.
Bachiren
Alphen ad rijn
Alles was gewoon goed geregeld en uitgevoerd!
J
Kudelstaart
Comfort-Isolatie B.V. (KvK 85058599, Heemskerk) ingehuurd voor PIF Biobased ROOF 35 isolatiefolie op 36 m2 schuin dak in mijn woning in Maarssen. Werk uitgevoerd op 15 mei 2026, factuur EUR 2.700 (2026/9051) met een betalingstermijn van 5 dagen. Kwaliteit van het werk: slecht - De isolatiefolie hing los in plaats van strak tegen de MDF-platen bevestigd te zijn met isolatieschijven, zoals vereist volgens de installatierichtlijnen van de fabrikant. Er was een perfect vlak, stevig MDF-oppervlak om op te bevestigen, en toch is het niet goed gedaan. Op meerdere plekken ontbrak de isolatie volledig, aan de buitenzijden reikte het niet tot de vloer, en rondom drie Velux-dakramen was het ongelijk en onjuist afgewerkt. Dit is mijn dagelijkse thuiswerkplek, dus de impact was direct en constant. Schade aan eigendommen - De monteurs hebben een tafelblad bekrast en een vloertegel beschadigd. In hun bevestigingsmail staat een disclaimer over "bevuiling", maar fysieke beschadiging van meubilair en vloer is geen bevuiling. Dat onderscheid is relevant onder het consumentenrecht. Communicatie en klachtafhandeling: belabberd - Gebreken op 17 mei gemeld met foto's, recht op opschorting ingeroepen (Art. 6:52 BW). Elf dagen lang weigerde het backoffice mijn klacht door te sturen. Pas op 29 mei stelde een servicemedewerker een bezoek voor op 8 juni. Op die dag kwam niemand opdagen, ondanks SMS-bevestigingen. Geen telefoontje, geen bericht, geen annulering. Afleidingsmanoeuvres - Ze betoogden dat een stofzuigersysteem op zolder de toegang had beperkt. Dit was in tegenspraak met hun eigen bevestigingsmail, waarin staat dat volledig leegruimen niet nodig is. De monteurs zeiden niets over toegankelijkheid tijdens het werk. Ik was in de kamer ernaast. Afloop - Na ingebrekestelling en verwijzing naar Art. 6:87 BW zijn ze teruggekomen om de isolatie te herstellen. Schade aan tafel en vloer is nooit vergoed. De ISDE-subsidiesituatie dwong mij de volledige factuur onder protest te betalen. Eigendo
Beveelt niet aan
Yuri
Maarssen
Dick
Alphen aan den Rijn
Good service, everything was done nicely and afterwards good help with the subsidie.
Robert
Aalst
Heel goed geholpen door Sahal. Keurig optijd, duidelijke uitleg en neemt alle tijd. Zeer tevreden!
Carla
Haarlem
Wij hebben via Comfort Isolatie een totaalpakket laten uitvoeren (dak, vloer en glas). Wat ons vooral aansprak was hun gestructureerde aanpak en focus op resultaat. Hoofdinspecteur Joey hebben vooraf een duidelijke berekening gemaakt van de potentiële energiebesparing en dit komt verrassend goed overeen met de praktijk. Dit voelt echt als een partner in verduurzaming in plaats van alleen een uitvoerder!
Anja
Van Dijk
Goed gehandeld, leuk gesprek en goed advies gegeven!
P.
Leiden
Geïsoleerd en ook geholpen met subsidies aanvragen, super leuk!
Bennie
Silvolde
Bij een klacht reageert het bedrijf niet, pas als je dreigt met de rechter gebeurd er iets. Onderaannemer voor glas sloopt liever dan hij wat maakt. Had nog voor hij begonnen was ruzie met de buren.
Beveelt niet aan
14 July 2026
Bella
Beverwijk
We hebben advies gekregen om onze vloer te isoleren en alle kosten werden gedekt door subsidies. Brent heeft ons geholpen met de subsidieaanvraag dus we hebben verder geen zorgen gehad. Fijne service!
14 July 2026
Lambertus Matheus Johannes Maria Lamers
Dreumel
Hardwerkende jongens verdienen een pluim, goed geholpen van begin tot eind!
13 July 2026
Arie
Heenvliet
Fijn geregeld van begin tot aan de subsidie aanvraag aan toe. Prettig verlopen
13 July 2026
Esther Van der Laarse
Bodegraven
Ben heel tevreden over de benadering en over het werk wat verricht is. Hele nette jongens en Quino kwam langs voor de subsidie aanvraag, top.
lily liverpool
Breda
geweldig bedrijf komt afspraken na
HANNY JH GOUW
Breda
Vloer en spouwmuur geïsoleerd, subsidie prima geregeld door Sam Slijkhuis
M.C.
Berkel en Rodenrij
De adviseur heeft een dikke tien verdient. Helemaan ontzorgt, vriendelijk en behulpzaam. En de isolatie is vakkundig aangebracht.
Yolanda
Reeuwijk
Wij hebben het dak laten isoleren! Alex bedankt voor de subsidie-aanvraag!
maarten
Dedemsvaart
Thom heeft netjes de subsidie achteraf voor me aangevraagd.
Benjamin
Dedemsvaart
Goede ervaring met inspectie en hulp met subsidie aanvragen.
Sander
Mijdrecht
Fijn gesprek met de adviseur, subsidie aangevraagd, alles snel en soepel verlopen, helemaal top!
Bep Kooyman
Linschoten
Goed, nette beleefde jongens. Erg fijn ook geholpen met de subsidieaanvraag, super.
Susanna
Leiden
Advies gehad van Edwin om ons huis te isoleren.. Doortastend en behulpzaam . Veel aandacht voor onze situatie. Wij zijn erg tevreden.
8 July 2026
Foke
Doetinchem
Comfort-Isolatie biedt u maatwerkoplossingen op gebied van isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vloer, spouwmuur en dak isolatie. Onze duurzame producten zorgen voor een hoger wooncomfort, een beter milieu en voorkomen hoge stookkosten.
De Trompet 1100
1967 DA Heemskerk