Uitstekend geholpen!

Auto had een onderhoudsbeurt nodig. Kon er op wachten en ben verder uitstekend geholpen.

Uitstekend!

Prima persoonlijke en snelle service

Correct

Snel en goede/fijne service

Kon mijn auto zelfde dag nog ophalen. Ik kreeg een grotere leenauto mee voor dezelfde prijs. Geen onnodige extra kosten en ook nog door de wasstraat gehaald. Kom hier zeker weer terug voor het een en ander!

Eerlijk en een goed resultaat

Fijne klantenservice die doelgericht probleemoplossend werkt. En de kosten voor de klant zo laag mogelijk probeert te houden. Eerlijk en een goed resultaat Keep up the Good Work!

Goede service, transparante rekening

Goed geholpen. Transparante rekening door het service rapport wat je vooraf krijgt en zelf kunt kiezen wat je wel en niet wil laten doen. Terugslagklep van de brandstof tank bleek na de beurt vast te zitten, dit werd binnen een dag weer verholpen.

prima.

Klantvriendelijk en goede planning

Helder

De mannen achter de balie zijn heel behulpzaam.

Prima service! Gewoon niets op te merken.

Goede service en bij ophalen goede overdracht wat er tijdens het onderhoud is vervangen. En super dat de leenfiets gratis te reserveren/gebruiken was.

prima meegedacht in vervangend vervoer

Prima onderhoud gedaan. Jammer dat niet alle onderdelen er waren zodat ik nog een keer mijn auto kwijt ben.

Correct en vakkundig

Jammer van de update

Bij de grote beurt enkele maanden geleden was de navigatie-update nog net niet beschikbaar. Tijdens deze bandenwissel zou ik voor de update hebben moeten betalen. Jammer, en dat voor een Peugeot private lease car.

Uitstekend, alles uitgevoerd conform afspraak.

prestatie: 9

Goed..snel en betrouwbaar geholpen.

Zeer goed. Attent personeel.

ga zo door!

Snelle afhandeling, en auto gewassen en schoongemaakt.

Zeer vriendelijk en vakkundig bedrijf.

Snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Prettig en correct, met koffie binnen

Goede en bijzonder correcte service.

Super Goed bereikbaar Goede service Goed contact tussen de garage

Gewoon altijd goed!

Nette ontvangst, auto op tijd klaar!

Zeer prettig

Vlot afgehandeld.

Excellent

Er wordt mee gedacht. Gede en vriendelijk personeel

Prima service, verwachtingen zijn helder en communicatie is duidelijk.

zie hier boven

Jammer

Jammer dat de APK keuring ondanks de reparatie van rond de € 700 wel in rekening is gebracht, waar in de Peugeot nieuw gekocht heb (wassink) is de APK geheel gratis.

Lekker vlot en netjes geholpen.

Ik kon voor mijn jaarlijkse beurt op mijn auto wachten, alles vlot, schoon en coronaproof.

Goed onderhoud!

Jaarlijkse onderhoudsbeurt weer prima uitgevoerd.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht