Afspraak is keurig nagekomen.

Afspraak op tijd en prima uitgevoerd! Was snel weer op weg!

Goede service door monteur die meedenkt

Top service

Altijd een warm bad! Een groot bedrijf met een dorps karakter! Altijd een eerlijk advies en niet veel duurder dan een universeel bedrijf!

perfect

goede service, auto na servicebeurt ook gewassen terug gekregen en een extra interieur spuitbus gekregen. Tip voor Nefkens is wel om de onderdelen duidelijker op de website te plaatsen die niet inbegrepen zijn bij de aangevraagde servicebeurt zoals de basis onderhoudsbeurt €239. voor mijn 2008 eerste 53000 Km beurt kwam ik totaal op €615, geen probleem natuurlijk. maar bij de receptie kwam de prijs gelijk al op €530 uit met advies wat het beste was om te vervangen voor de 2008. verder goede service, vriendelijke personeelsleden

Bandenwissel en onderhoud naar wens en punctueel afgehandeld

Vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie en goede naleving van de corona regels.

geen problemen heldere verwachtingen

Hulpvaardigheid

Omdat jullie het onderdeel niet in Bunnik hadden konden we zo door naar de garage in Utrecht waar we snel zijn geholpen. En dat terwijl we geen afspraak in Utrecht hadden.

Klantvriendelijk en duidelijk

Ik liep eerst de werkplaats, maar er werd me vriendelijk vertelt dat ik daar niet moest zijn en me gewezen waar ik moest zijn. Degene bij de desk was vriendelijk en vertelde me duidelijk wat ik kon verwachten. Prima dat er een mogelijkheid is om een fiets te len!

Was weer zeer positief

Reden van deze positiviteit is gewoon ook het meedenken en -handelen van de medewerkers. Ik had bv. een probleem met het niet inklappen van de buitenspiegels. De medewerker liep mee en had in een handomdraai het probleem hersteld. Ook de verdere werkwijze verliep prima.

goed.

Goede, vriendelijke service snel geholpen. Tot ziens.

Goed,vriendelijk

Bij het ophalen van de auto moest ik erg lang wachten

Toen ik mijn auto kwam ophalen, was voor mij iemand die behoorlijk lang van stof was. De medewerker wekte niet de indruk het gesprek snel te willen afronden en dus stond ik daar maar te wachten. Even een opmerking mijn kant op was prettig geweest.

Topservice!

Snel duidelijkheid mbt het probleem incl mooi rapport met toelichting incl video en prijsopgave. Daarna snelle afwikkeling en uiterst vriendelijk personeel. Topservice!

Zoals flexibel, kwaliteit en top personeel.

Recent plan ik op het vertrouwde adres aan de Meijewetering, Utrecht een wissel winter-zomerbanden, een gebruikelijke actie in maart en september. Tussen geplande datum en werk verschijnt er een storing op de display van de auto. Een storing in het motorcompartiment, olie of serieuzere actie. Contact gezocht met collega's in Bunnik, welke ook snel meedenken en adviseren direct na het weekend contact te zoeken met locatie Utrecht. De eerder genoemde wissel van de banden wordt snel voren gehaald, om risico's uit te sluiten. Analyse volgt, het blijkt te gaan om een defecte nokkenas sensor. De genoemde flexibiliteit speel een rol bij de planning. Direct reparatie i.c.m. de bandenwissel, begrip twee kwaliteit en top personeel blijkt uit de tekst. Bedankt!

Hoge onduidelijke (bijna niet te specificeren) onderhoudskosten.

Het laten doen van een service beurt geeft mij keer op keer een slecht gevoel. Wat wordt er nu uitgevoerd en waarom moet een Peugeot basisbeurt oW30 197,52 excl btw kosten. Wat doen jullie daar dan voor ? Hoeveel arbeid zit daar dan in. Waarom staat er op de bon ruitensproeiervloeistof terwijl dat reservoir volledig vol zat. Waarom moet er een brandstofreiniger van ruim 25 euro worden toegevoegd aan de benzinetank. Ik weet dat de verdiensten voor een dealer op de verkoop van een nieuwe auto niet enorm zijn, ik krijg t gevoel dat dit bij het in onderhoud geven volledig weer wordt goedgemaakt met onduidelijke niet gespecificeerde werkzaamheden.

wordt goed geholpen en bedankt voor het kaart

goede service.

Alles snel geregeld super !!

Ik had pech binnen het uur stonden de servicemedewerker bij mijn auto en geeft het probleem opgelost

Wederom uitstekend

Van het maken van de afspraak tot en met het afrekenen en ophalen van mijn auto: alles verliep vlot en de heren van de werkplaatsreceptie zijn altijd even vriendelijk en duidelijk in hun communicatie

Fijne snelle service

Vriendelijke receptie en snelle afhandeling van de werkzaamheden.

Weer prima in orde

Ook nog gewassen en schoon, dat is service

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk

Top service

Keurig de foto's via mail toppie

Altijd vriendelijke mensen en fijn om er te zijn.

Fijn ook dat er een krantje ligt op een ruime tafel en dat er lekkere koffie is. Spijtig dan weer dat de radio nogal hard staat. Mag uit, ik bepaal liever zelf of en waarnaar ik luister. Lijkt me ook heel treurig voor de receptioniste om daarin de gehele dag te moeten werken. Een eigen koptelefoontje aan de wachttafel zou beter zijn. Dan heb je de keuze zelf om te luisteren.

Snel weer klaar en gewassen... top

Prima service.. vriendelijk personeel

prima Pico, zoals Nefkens dat kan.

Ze helpen graag en zijn heel attent. Dus een fijne garage.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht