Uitstekende service.

Auto werd thuis opgehaald voor een servicebeurt en vrij vroeg in de middag weer netjes thuisgebracht. Klasse.

niet erg bevredigend

Helaas, voor een bandenwissel ruim 1,5 u wachten vind ik toch wel erg lang. M.vr.gr. N. Meuwissen

Prettig contact en goed voor elkaar

Van begin tot eind goed geregeld en pretige communicatie.

Uitstekende service en communicatie.

Prettige klantgerichte mensen. Top.

Top service!

Auto is in goede handen bij Nefkens, professioneel, gedreven en vriendelijk personeel.

Goed geholpen. Vriendelijk personeel.

Prompt service and communication

Prompt service and communication

• Would you recommend us? Yes

Wederom goed

Ik rijdt al 30 jaar Peugeot en nu sinds enige jaren klant van Nefkens Utrecht. Fijne en vriendelijke medewerkers aan de balie en heb goed contact met hun. Helaas ben ik wat minder tevreden over de kwaliteit van de auto ( veel motorische problemen gehad), maar goed, dat gezegd hebbende heeft de dealer mij bijzonder tegenmoet gekomen in een zeer dure reparatie, enige tijd terug, ( coulance) en oprecht met mij mee geleefd. Dat waardeer ik en daarom blijf ik ook klant bij Nefkens Utrecht.

Gewoon goed

Van alles gewoon goed op de hoogte gehouden Per sms en mail

Perfect geholpen

Er werd precies gedaan wat er werd afgesproken.

klantvriendelijk en efficiënt

Ik werd vriendelijk ontvangen, ze gingen grondig te werk, lekker kopje koffie en het was snel klaar.

Uiterst correcte en adequate dienstverlening.

Uitstekende dienstverlening.

top

Goede service ook in Corona-tijden

Goede service ook in Corona-tijden

Uw garage heeft gedaan wat de bedoeling was

Gewoon garagebezoek niks bijzonders. U deed wat ik had gevraagd en daar betaalde ik voor .

Zoals verwacht

Zoals verwacht. Verder extra service door het halen en brengen van de auto

De bandenwissel was binnen 45min gepiept, lekker snel.

De bandwissel was binnen 45 klaar. In de tussentijd prima wifi verbinding om te werken.

PRIMA, GA ZO VERDER.

idem

Ondanks drukte in werkplaats zonder afspraak geholpen aan probleem met band

Corona regels worden netjes nageleefd. Auto is ook nog gewassen terwijl ik voor bandenwissel kwam.

Heerlijk bedrijf in deze zware tijd

vriendelijke geholpen, klantgericht, denken in oplossingen. Ontzorgen in deze lastige tijd.

Prettige ervaring, fijne service

overspoeld met onderhoud

Ik kwam voor een terugroepactie en een 125000 km beurt. APK verliep in juli 21 maar op het idee van Nefkens heb ik ja gezegd. vervolgens kreeg ik een diagnose rapport met een omvang van 2500-3000 euro. de echt zware reparaties zoals distributie of EGR zitten er niet eens in. voor een auto van 5 jaar oud en een nieuwwaarde van 28 k vind ik het heel veel geld. Service en uitleg kan ik niet over klagen.

Zeer correct en snel geholpen. Hulpvaardig en fijn dat je auto ook nog gewassen wordt. Complimenten.

Fijn dat je een fiets mee kan krijgen maar ze zijn wel heel erg afgesteld op kleine mensen.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht