Heel prettig en klantgericht

De afspraak werd keurig op de mail gezet, We werden vriendelijk geholpen en gebeld toen ze klaar waren met de auto. Er werd een goed advies gegeven over onze stekkerdoos achter. Goed opgelost door de monteur

goede services

goed en snel geholpen en neem voor andere vragen zeker de tijd voor je,

Contact

Het contact over onderhoud zeer goed info over de prijs ,plus wanneer auto klaar is prijs geen verrassing. PRIMA

Top en deskundig geregeld

Vriendelijk personeel

gewoon normaal geholpen wat je mag verwachten

gewoon goed geholpen. klacht goed opgenomen. Oorzaak gevonden en hersteld. Auto was op tijd klaar.

Altijd een prettige ervaring

Duidelijke uitleg van het onderhoud en de kosten door een vriendelijke, professionele medewerker.

het is ok, niet meer en niet minder

Ik kom al jaren bij Nefkens, maar opvallend is dat de service steeds minder wordt. Nog niet zo lang geleden werd mijn auto bij een onderhoudsbeurt ook gewassen, nu niets van dit alles. Ook kreeg ik een rapport met bevindingen (ook de kleinste aandachtspuntjes), nu is blijkbaar niet eens opgevallen dat er een kleine beschadiging onder bij de deur van de rijder zit (mijn auto is één jaar oud). Ik vind dat wel een achteruitgang.

Top service

Al de klachten zijn verholpen. Zelfs een grote beurt die prima is. De reparatie van het stuurhuis volgt nog, deze was niet op voorraad. Alles ging zoals ik gewend ben top!!

Meer dan voldoende ervaring

De service is heel goed. Bij het bereiden van de auto hoorde ik na afloop een kleine trilling bij de deur en het bleek dat er een bodemplaat los was getrild. Hier kunnen jullie niets aan doen omdat de auto hiervoor niet in onderhoud was. Ik heb dit uiteindelijk zelf verholpen door een boutje vast te draaien.

vriendelijk en deskundig geholpen

Goede beurt

Duidelijk

Als goed bevonden.

Goede service zoals altijd.

Goede service zoals altijd.

Niet goed

Zeer enthousiast maar overduidelijk een rol, bij toenemende complexitieit neemt vriendelijkheid af, werd zelfs afgesnauwd. Als ik bij een arts kom geef ik in oppervlakkige zin aan wat er mankeert en niet in detail...... Dus niet intrinsiek maar een rol die vervult wordt. Verder geef ik aan ik van elders kom, men gaat er vanuit dat de ander de hele dag zit te wachten en vindt het lastig te begrijpen er mensen zijn die een drukke agenda hebben. Hierdoor moest ik twee keer (waarvan een keer tijdig gepland) om 6:30 op!!!

Keurig gedaan en de auto rijdt weer Top!

Netjes te woord gestaan en auto is weer in top conditie

Reëel en klantgericht

Goede duidelijke informatievoorziening, helder advies en geen onnodige reparaties voorgesteld

Altijd goed!

Altijd prima geregeld, fiets staat klaar en wordt altijd netjes gebeld als auto klaar is. Personeel is altijd vriendelijk.

Geweldige service en zeer nette medewerkers

Zeer duidelijke uitleg zodra ik mijn auto bracht.Je word als klant gewaardeerd.En dan de email die je ontvangt waarin eventuele aankomende reparaties staan vind ik geweldig.

Goed geholpen

Goed en snel geholpen terwijl ik wachtte

Prima geholpen

Problemen snel verholpen. Tevens de afspraak voor een beurt naar voren gehaald. Bedankt!

Service

Goede service. Duidelijke taal. Je wordt op tijd gebeld als er wat is. De koffie is lekker.

Alles goed geregeld

Service en bereikbaarheid waren top

Ik ben netjes geholpen

Alles is goed verlopen, dus prima. Jammer dat de auto niet gewassen wordt na een onderhoudsbeurt, dat ben ik van mijn vorige dealer wel gewend.

Prettig!

Hartelijk ontvangst en bejegening, snel klaar.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht