Very satisfied

pleasant, fast and effective communication

Perfecte service

Perfecte service, geen verborgen kosten. Vooraf krijg je te horen wat het kost en pas als je daarmee akkoord gaat wordt het uitgevoerd.

Niet klantvriendelijk

Elke keer weer een slechte ervaring met de werkplaats. Niet klantvriendelijk.

Fantastische garage met goed personeel

Hier word je ontzorgt van A tot Z

1,75 uur op een apk afspraak wachten vond ik nogal lang.

zie boven

Top service en vriendelijke medewerkers

Fijne snelle service!

Ik werd meteen geholpen, ondanks de drukte, maar puur voor mijn veiligheid. Zonder afspraak werd de auto nagekeken.

fijne en zeer vriendelijke afhandeling en tijd genomen voor uitleg

Er werd ruim tijd genomen, niet het gevoel gehad dat ik ' aan het zeuren' was. Hij nam duidelijk de tijd, heeft er ook voor gezorgd dat mijn auto ruim voor afgesproken tijd klaar was. Erg tevreden

De service was prima en duidelijke communicatie over de te verwachten kosten en het verdere proces.

Klantvriendelijk

Snel geholpen

Snel en efficiënt geholpen.

Kon super snel terecht. Vriendelijk geholpen ook.

Weer uitstekend behandeld!

Zoals altijd: prettige, goede en snelle service

Ik kreeg weer goed rijdende auto terug en ook weer glanzend

Zie boven

Goed duidelijk gastvrij

Vriendelijk en goed

Voorruit en dakruit netjes in 1 dag vervangen.

Super en fijne communicatie wat is gedaan.

Ik ben zeer tevreden over Nefkens.

Vriendelijk personeel. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de reparaties aan mijn auto.

Vakwerk

Positief : er is kritisch gekeken naar mijn winterbanden, die verwisseld werden. Scheurtjes, dus niet meer gebruiken was het advies. Heel goed, het was mij nog niet opgevallen. Tip : stuur de klant altijd het eindrapport op. Nu heb ik ervoor moeten bellen.

Fantastisch

De reparatie van mijn auto bleek onverwacht flink anders uit te pakken. De investering qua kosten a €2400 zou het niet waard zijn. Tot ik s’middags kwam om mijn “bijna” geschorste auto op te halen. Kevin Klunder kwam ineens op het idee om van een ander bedrijf waar Nefkens mee samenwerkt een versnellingsbak vandaan te halen. Deze wordt nu in mijn Peugeot gemonteerd. De kosten zijn nu de helft! Ik kan er zo hopelijk nog een paar jaar van genieten! Ik ben dus net als alle voorgaande keren zeer tevreden!

Prima informatie voorziening en reparatie

Prettig ervaring wat betreft de informatie voorziening nav een beurt en reparatie.

Altijd Top

Zeer tevreden over Nefkens. Hebben in no time mijn Camper gerepareerd zodat ik veilig op vakantie kon. Hulde aan team Nefkens

Vriendelijk en deskundig. Meedenkend.

Voel me er thuis als klant.

Prima!

Voelt altijd als thuiskomen.

Als altijd goede service!

Goede ontvangst en planning. Keurig ook weer binnen afgegeven tijd afgeleverd. Altijd fijn om zo ontvangen en behandeld te worden... Goed team!

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht