Prima service en deskundige adviezen

Zie boven

Goed, betrouwbaar en deskundig.

Ben erg tevreden. Had ik ook verwacht. Ben altijd Peugeot rijder geweest. Een aantal jaren VW. Klantvriendelijkheid is optimaal.

Klantvriendelijk

De onderhoudsbeurt en de APK keuring zijn goed uitgevoerd! Klantvriendelijk,

Goed en meedenkend

Vriendelijk en altijd bereid te helpen

Prima, service auto gewassen en schoon terug

top

Voor de eerste keer in contact net Nefkens Utrecht. Dit in verband met een verhuizing. Vanaf het eerste moment, een telefoontje over de melding, tot het laatste moment, ophalen van de voertuig ,was het contact uitermate prettig. Meedenkend, inspelen in mogelijkheden, vanuit de klant denkend ed. Het overtrof de stoutste verwachtingen van klanttevredenheid.

Prima geholpen!

Vriendelijke receptionist, auto netje voorgereden.

Kan beter en zorgvuldiger

Bij de eerste beurt aangegeven dat de auto veel olie verliest, werd mij verteld dat dat normaal is. Bij de tweede beurt toch een lekkage gevonden zo erg dat de bodem kap vervangen moest worden blijkt nu verholpen.wel 4 liter olie moeten kopen. Na een storing in de elektronische stoel, kwam er na het verhelpen hiervan na een paar dagen weer een nieuwe storing. Gordel spanners of airback storing, was een losse stekker onder de stoel…. Waarschijnlijk gebeurd na het verhelpen na de stoel storing. Wel weer een paar weken met een storing moeten rijden. Nieuwe auto met toch veel storing. Verder vind ik dat als je om 8 uur open gaat, dat niet betekent dat de computer nog moet worden opgestart enz.. ga dan om 8:15 open zodat klanten niet hoeven te wachten.

Vriendelijke, snelle en professionele service

Vriendelijke, snelle en professionele service

redelijk

Redelijk

Vriendelijk deskundig snel

Altijd goed en snel geholpen, geven prima advies en leggen goed uit

Prima communicatie met servicemedewerker en doen wat beloofd.

Enige minpunt is toch dat het niet goedkoop is…

Fantastiesche serves

Service vanaf huis en wee om.

Vriendelijk geholpen

Altijd snel en vriendelijk geholpen. Fijn dat ik later mijn sleutel kon ophalen bij de verkoop na 17 uur, zodat ik toch nog mijn auto kon ophalen na reparatie. Goed en handig IT systeem zodat ik online snel mijn reparatie kon goedkeuren.

De hulpverlening en reparatie van de auto zijn als zeer prettig evaren.

Het proces van de reparatie en het doorbij horende onderzoek is ons heel erg duidelijk uitgelegd en aan de hand van het onderzoek is netjes in overleg met ons bepaald wat er zou gaan gebeuren. De kosten zijn transparant geweest en we hebben het overall als zeer prettig ervaren.

Snelle heldere service

APK en onderhoudsbeurt werden supersnel uitgevoerd, ik kon er zelfs op wachten. Noodzakelijke en voorgestelde werkzaamheden werden eerst besproken alvorens de uitvoering.

Gewoon zoals t hoort, afspraak plannen, keurige ontvangst, topservice en auto keurig afgeleverd na de onderhoudsbeurt. Dank je wel!

Prima.

Prima.

Merkwaardig

Bracht mijn auto op afgesproken tijd langs voor vervanging van 2 koplampen. Niet alleen duurde dat een uur, maar bovendien werd ongevraagd/ zonder overleg olie en sproeivloeistof bijgevuld, waardoor de rekening ca 30 euro hoger uitviel. Op zich geen probleem, maar dat dit ongevraagd gebeurde vond ik erg vreemd.

Redelijk goede ervaring maar de prijs is wel aan de hoge kant

Servicebeurt gehad. Was goed uitgevoerd. Alleen stond op het eindrapport dat de auto gewassen en uitgezogen was. Dit was niet het geval helaas. Algemene opmerking. Als vaste klant krijg ik iedere keer de volledige rekening die qua prijzen aan de hoge kant is. Ik krijg alleen wat korting als ik erom vraag. Zou voor vaste klanten die men inmiddels persoonlijk kent ook proactief gedaan kunnen worden. Voelt toch een beetje armoedig om ok korting te moeten vragen. Dit doe ik wel omdat ik weet dat er een aanzienlijke marge op zit.

Uitstekende service

Heldere communicatie over de verbeterpunten; De service is super: ook in coronatijd auto haal- en breng service.

vriendelijke service

Mijjn auto heeft 43 punten gecheckt maar er was geen uitgebreide informatie welke punten ze gecheckt hebben.

Word altijd prima geholpen!

Prima garage met vriendelijke mensen.

prettig en vriendelijk

Het ging om de eerste controle, er was niks aan de hand. Kon snel terecht en het personeel is altijd erg vriendelijk.

Snelle service,top!

Snelle service, vriendelijk personeel