Klantvriendelijk

Jullie zijn heel klantvriendelijk. Enige wat ik minder vond is het volgende. Er was iets kapot van mn auto. Geef dat eerst door en overleg of het vervangen mag worden. Misschien een puntje om mee te nemen voor de volgende keer.

Vriendelijk, netjes en op tijd klaar

Vriendelijke bediening van de mensen bij Nefkes en auto was op tijd klaar en mooi schoon gemaakt. dank!

Top zoals altijd

Altijd een goede en snelle service. Ze kennen me als klant en ze kennen mijn auto. Top.

Medewerkers weten wie de klant is.

keurig en op tijd

bandenwissel en ze zagen dat remblokken versleten waren. meteen gefixt in dezelfde tijd.

zoals verwacht, stipt en keurig

zoals altijd, geweldige service, fijne wachtruimte, vriendelijke medewerkers

Prettig contact, snelle hulp, goede kwaliteit

Goede klantgerichte medewerkers. Er werd goed naar de klant geluisterd en er werden goede antwoorden gegeven.

Snelle afhandeling van storing aan de motor

Direct na melding van motor-management storing werd ik direct geholpen en direct een vervangende auto geregeld. De storing is vervolgens snel verholpen. Top!

Goed geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen, alleen jammer dat de haal-en brengservice maar tot 10km geldt en ik op 10,5 km afstand woon.

Afspraak is afspraak, geen gezeur.

Ondanks dat het best wel een grote deler is heb ik niet het gevoel als een nummer behandeld te worden.

Goede dienstverlening, vriendelijk

Kwam voor apk en beurt. Kreeg duidelijke uitleg en een mooi rapport met daarop de punten die behandeld moesten worden. Heel vriendelijk ontvangen

Ik werd zelfs nog bediend met een consumptie. De wachttijd was niet lang. Prima gedaan. De auto kan er weer tegen voor de wintermaanden.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk aan de balie.

Prima maar wel erg duur in onderhoudskosten

Niks op aan te merken

Contact goed Leen fiets goed Gebeld toen auto klaar was Auto was schoon van binnen

Geweldige service

Vriendelijk en altijd goed geholpen

Prettig

Prettig contact

Prima.

Prima.

Correct, snel en goed geholpen

Top service

Correcte behandeling en alles volgens afspraak. Goede service!!

Topclub

Al jaren heel blij met de service van Nefkens Utrecht. Ze zijn altijd informatief, beleefd en bereid om mee te denken. Zolang ik Peugeot rij ben ik klant voor het leven!

Gewoon weer goed!

Afspraak gepland via de Peugeot APP, maar die was niet doorgekomen bij de dealer. Auto toch gewoon kunnen achterlaten voor periodiek onderhoud en aan het eind van de dag stond de auto weer netjes gewassen klaar!!

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht