Alles verloopt soepel en prettig en je voelt je als klant echt koning

perfect service

The workers are polite and service is perfect.

• Would you recommend us? Yes

very good service

making appointment was easy and quick.

Uitstekend geholpen.

Gewoon goed.

Snel, vriendelijk en goed geholpen

Duidelijke communicatie, klantvriendelijke houding. Het onderdeel is ondanks wat tegenvallers aan hun kant snel gevonden en de auto doet het weer prima.

Zoals altijd erg klantvriendelijk en prima service!

te lange wacht tijd zie hier onder

goed en netjes niets op aan te merken alleen bij het maken van een afspraak zou het wel op zijn plaats zijn om te vermelden dat het updaten van het navigatie systeem 1.5 uur kan duren buiten de beurt om

Vriendelijk te woord gestaan. Auto grote beurt, APK, bandenwissel. Was snel klaar. Fijn dat de auto zelfs is gewassen.

Snel en klantvriendelijk geholpen

Snel en klantvriendelijk geholpen. Zonder afspraak langs gegaan voor het vervangen van koplamp

Prima ervaring

Ondanks ik het juiste cijfer bij het bandje indrukte voor de werkplaatsreceptie kreeg een telefoniste aan de lijn die me doorverbond met weer een andere telefoniste die me dan weer door verbond met de werkplaatsreceptie.

Voortreffelijk

Zeer behulpzaam en meedenkend

Zeer goede service.

Vriendelijk personeel een zeer goede service.

Uitstekende service, vriendelijke medewerkers.

Mijn ervaringen met Peugeot Nefkens zijn zeer positief. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en proberen hun werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Voel me welkom en geen verrassende prijzen

Standaard Super service

De service is standaard super. Alleen de koekjes bij de koffieautomaat zijn niet te eten!

wordt goed geholpen

alles wordt toch even goed naar gekeken super .kwam alleen voor banden verwisselen

Vlot geholpen (íétsje-)lekke band te dichten

Telefonisch kontakt liet (veel) te lang oo zich wachten (ruim 2 min.!) Daarna perfect:kon direct komen, prima 'wacht'verblijf. Binnen zeer redelijke tijd klaar en heel acceptabel geprijst ( net geen €30 ) Tevreden.

Efficiënt & vriendelijk

Mijn auto had zijn eerste beurt nodig, aangemeld via de website lekker vlot en makkelijk. Binnen auto inleveren en binnen 5 min zat ik al in mijn vervangende auto. Ophalen ging net zo vlot! Heerlijk deze service!

Heel goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

Servicegericht en meedenkend team

weer uitstekend geholpen qua advies en uitvoering

Zie mijn 1e zin.

Klantvriendelijk

Goede service netjes en altijd plastic over de bekleding zodat die niet vuil word ben zeer tevreden vandaar 5 sterren

Easy going

Jammer dat de thuisbrengservice niet meer is. Maar deze keer kon ik wachten. Ook prima.

Supersnel en goed geholpen met lege accu

Binnen een uur aan huis geholpen, door een vriendelijke werknemer

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht