Vriendelijk

Vriendelijk personeel

Goede onderhoudsbeurt

Vooraf duidelijk wat er gecontroleerd zou worden en direct inzicht in de koten.

Conform afspraken, heldere terugkoppeling aandachtspunten en meedenkend.

Alles top

Alles helemaal goeds geregeld

Mocht een nieuwe Peugeot 2008 ophalen.

Vriendelijk en duidelijk aan de balie Stoel netjes in plast

Hele fijne service!

Heel veel dank voor de fijne service en het oplossingsgericht zijn!

Heel slecht

Ik ga nooit meer na een peugeot dealer. Ik ging er na toe met 1 probleem en heb auto terug gekregen met een andere probleem. Ik heb zelf een garage maar was dom van mij om de peugeot dealer te vertrouwen.

Goed geholpen!

redelijk goed

Telefonische prijsafspraken worden soms niet duidelijk doorgegeven aan collega`s. dit geeft bij het afrekenen onnodig oponthoud.

Prima geholpen, zoals altijd.

Ik ben goed geholpen

Top service

De service van Nefkens was top! Ik kon gratis een fiets lenen en het was geen probleem om ivm de afstand deze een dag later terug te brengen. Ik werd netjes gebeld toen mijn auto klaar was. Vlotte en goede communicatie.

Top service!

Gratis leenauto meegekregen omdat leenfiets lekke band had.

Prima service en zeer klantvriendelijk

Prima service en zeer klantvriendelijk

gewoon top geregeld

je bent daar geen nummer, altijd welkom

Super tevreden, goed geholpen en snelle service

Sportief in oplossingen

De reparaties voor mijn oude autootje werden dermate kostbaar dat we de ingeplande werkzaamheden konden terugschroeven en slechts de analysekosten in rekening werden gebracht

prima geholpen

goed en snel geholpen

Top service

Duidelijke communicatie over de geadviseerde werkzaamheden, meedenken over de te verwachten kosten. APK was er door zonder aandachtspunten ! Pluim voor Kevin van de werkplaatsreceptie :-)

Alles volgens afspraak

Al 30 jaar klant bij Nefkens. Dat zegt genoeg denk ik.

Accuraat en snel

Accuraat en snel

Prima service en communicatie.

De servicebeurt liep iets uit (door ontbrekend onderdeel). Dit is netjes op tijd doorgebeld. Een dagje langer in het vervangend vervoer gereden. De auto was ook gewassen en gezogen. En dat stel ik altijd zeer op prijs.

altijd super........

ben altijd zeer tevreden. in alle opzichten

Top service

Weer vlot door de Apk heen

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht