Top serivce

Persoonlijk en fijne dealer!

Vriendelijk geholpen

Helaas is het probleem met het automatisch openen van de achterklep niet verholpen bij zware belading in de achterbak.

Ik hoefde gelukkig niet lang te wachten.

Goed geholpen.

Goede service!

Klantvriendelijk, heel behulpzaam

Uitmuntend

Prima en adequaat geholpen, erg vriendelijk

Prima en beleefde service.

Prima en beleefde service.

Jammer

Jammer , dat bij nieuwe banden geen reset heeft plaatsgevonden. Nu melding op de snelweg! Onnodig oponthoud.

goed geregeld.

geen zorgen

Goed & snel

Ondanks de feestdagen konden we snel terecht.

Duidelijke en snelle afspraak

Netje koffie ruimte, goede duidelijke en snelle afspraak

Goede service, aardige mensen.

Werken volgens afspraak en personeel is servicegericht.

Jaarlijks onderhoud!

Geweldige service en vriendelijk personeel.

De afspraak is helder en het vervangend vervoer staat klaar. Je hoort meteen wanneer de auto waarschijnlijk klaar is. Hij was eerder klaar. Het personeel is vriendelijk en deskundig. Je voelt je daar als klant echt een koning!

Netjes

Afspraak maken via de site was erg makkelijk. Zelf vind ik het leuk om te horen wat er gedaan is. Helaas werd er niets verteld over de beurt.

Advies en reparatie op maat

In een prettig telefoongesprek, waarin er goed naar onze wensen en behoeften geluisterd werd, is afgestemd welke reparaties uitgevoerd zouden worden. Wij voelen ons hierdoor serieus genomen

Vriendelijk en servicegericht!

Fijn contact, open in suggesties, meedenken in verschillende mogelijkheden. Ipv naar de sloop voor een velg/reservewiel (ook prima tip ipv kostbare nieuwe thuisbrenger) intern gezocht naar een andere mogelijkheid: voila met een overgebleven nieuwe band (met velg) tegen schappelijke prijs heel blij naar huis!

Top.

Heb er voor gekozen te wachten. Lekkere koffie, uitermate vriendelijke medewerkers. In de wachtruimte, onderdeel van de showroom, mis ik een kapstok. Als je er wat langer zit, stoort de te luide muziek (gewoon irritante radio) enorm. Kan dat uit of veel zachter? Weer heel leuk was de supermooi gerestaureerde Peugeot 201. Een feestje om naar te kijken, nostalgie puur!

Snelle en nette service

Je wordt snel geholpen, netjes te woord gestaan en geadviseerd als je daarom vraagt. Ik kreeg een goede leenfiets mee, dat vind ik ook altijd belangrijk, want het ligt niet echt in Utrecht stad.

Top Service!

Vriendelijke medewerkers en snelle, fijne service!

netjes geholpen

Ik werd netjes geholpen, de auto is schoon gemaakt, en voorbereiden bij ophalen. Ik kreeg een duidelijk rapport met wat er moest gebeuren. Helaas slecht te bereiken toen ik wilde overleggen maar t was gelukt. Er werd meegedacht wat heel fijn was.

Tegenvallend

Jammer dat ik mijn VIP abonnement niet kon voortzetten omdat ik geen onderhoudsbeurt wilde doen, waar we het beiden over eens waren gezien ik 3000 km had gereden afgelopen jaar. Dus geen verlening en ik ga op zoek naar een andere (wat dichterbij huis) dealer voor de APK en onderhoud. Verder, jarenlang prima service ervaren en vriendelijke mensen, daar ligt het niet aan!

Prima geholpen zoals altijd.

Prima geholpen.

Top service. Transparant en geen achteraf verassingen. Zelfs de auto wordt schoongemaakt als onderdeel van de service.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht