weer goeie ervaring

auto gebracht voor service en reparatie, goed geholpen en auto gerepareerd. Dus kan weer veilig de weg op. toppie weer.

Voor het blok gezet

X

Auto in ontvangst genomen, dat noem je nog eens persoonlijk! superleuk, auto was ingepakt, leuk!

Nieuwe auto in ontvangst genomen, netjes onder een doek, met naambordje erbij, dat noemen ze nou persoonlijk. Verkoper - adviseur Dion ook zeer goed, goed bereikbaar voor vragen en snelle reacties op vragen. Alles werd netjes uitgelegd. Al met al een zeer goede ervaring.

Goed en vriendelijk

Heel tevreden

Vriendelijke ontvangst. Mogelijkheid om te wachten met thee, koffie etc. Wachttijd goed ingeschat. Zeer goede service. Auto gewassen als extraatje.

Goed!

Goede en duidelijke communicatie, prettige service en tot op heden rijdt mijn auto nog zonder problemen ;-).

Auto netjes gehaald en gebracht. Na service beurt lekker schoon weer terug. .

Prima resultaat

Prima resultaat en service.

alles correct uitgevoerd

Vlg afspraak snel klaar en leen auto stond klaar. en goede communicatie via app en mail

Prima service.

Top bedrijf

Goed geregeld

Prima service, zoals altijd

Prima service, ben niet anders gewend van Nefkens. Bedankt weer.

Vriendelijk service.

Auto is weer veilig!

Fijn

Afspraak via internet ,bevestiging via internet , zo moet dat schijnbaar. Maar wanneer deze kille gegevens worden omgezet naar een prettige ontvangst, een warme gastvrijheid en vakkundig werk ,blijkt dat de mens bij Nefkens toch zeker niet is uitgezet. Prima zo !

Altijd optimaal

Mijne Dames/Heren, Ik heb de laatste keer eigenlijk voor mij onverwacht een reparatie gehad aan mijn auto,wat mij tegen viel na 65.500 km. U heeft mij netjes geholpen. Maar ik ben zo vrij geweest om de importeur te bellen en heb diverse malen Contact gehad met de heer van Kapellen, die kaatst de bal steeds terug naar de dealer, wat ik niet begrijp ik leg de klachten ,ook meegenomen de vervanging van aandrijfas bij de importeur neer omdat ik vind dat Peugeot Frankrijk wat voor mij moet .maar dat schijnt niet zo te werken. Hoogachting H.J. de Reuver

Prima service !

Ophaal service prima geregeld!

Prima, vlot geholpen.

Auto was ruim binnen de afgesproken tijd klaar.

Helemaal top

Van het begin tot het eind goed verlopen, dank hiervoor.

Geweldig geholpen

Ik ben prima geholpen alle lof voor Nefkens. Graag wil ik mijn e-mail adres wijzigen in [email protected] Met vriendelijke groet Paula Tink

Eerste kennismaking en helaas geen vetrouwen meer.

Dit was mijn eerste ervaring met deze Nefkens garage. Mijn auto is altijd in onderhoud geweest bij een officiële Peugeot en de laatste jaren bij officiële citroen dealer (Henri & Herman de Meern). De onderhoudshistorie van mijn vorige garage is gedeeld. Aanleiding: kleine beurt combineren met blik-schade zijkant auto (reparatie bij UAS) + Nefkens eens uitproberen. Positieve punten • Het maken van de combinatie-afspraak verliep soepel. • Het uitvoeren van de kleine beurt is zonder bijzonderheden verlopen. Verbeterpunten • Prijs: de prijs werd naar beneden bijgesteld, nadat ik contact opgenomen had met vragen over het verschil van de offerte en de onderhoudsprijzen op de peugeot website. • Het was voor mij niet duidelijk dat ik werkzaamheden via de email opgestuurd kreeg en dat ik die moest accorderen. Tevens stonden daar andere zaken op, waarvan het mij niet duidelijk was of dat dat noodzakelijk was of niet. • 12 dagen na de kleine beurt meldde de auto een motorstoring – spanner distributieriem. Offerte: ‘€ 130 eur voor onderzoek, mogelijk € 450+ voor de reparatie, maar met de mededeling dat dat net zo goed mee kunnen vallen.’. Daarbij aangegeven dat deze auto ruim een half jaar geleden bij een officiële dealer een grote beurt heeft gehad (o.a. distributieriem en spanner vervangen). Uiteindelijk is de helft van de onderzoekskosten in rekening gebracht en heb ik deze auto bij mijn voormalige garage (Henri & Herman) afgeleverd: eventuele schade mbt deze specifieke onderdelen valt onder de garantie van de grote beurt. Waarbij mij werd uitgelegd dat alle garages die onder de PSA groep vallen, dit onder garantie kunnen herstellen. Samengevat: op basis van deze ervaring heb ik het idee dat ik op mijn hoede moet zijn als ik wat bij Nefkens laat uitvoeren. En dat er niet in het belang van de klant wordt meegedacht, waardoor ik geen vertrouwen meer heb.

Weliswaar alleen APK. Afspraak en ontvangst prima gastvrij.

Goed, maar verwarring over activitieten

Volgens mij was ik juist naar de middag verschoven om en APK en kleine beurt te laten doen (telefonisch afgesproken), maar stond alleen APK geregistreerd en kon eigenlijk niet gewijzigd worden.

Ik ben zeer tevreden over de Service beurt

Goede klantgerichte service en de onderhoudsbeurt was snel uitgevoerd en kunnen we met een gerust hart met de auto op wintersport. Bedankt Nefkens!

Prima geregeld

Prima!

Prima op tijd en service.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht