omdat dat goed is

heel tevreden, zeer goed geholpen

zie boven

Duidelijke service

Vooraf duidelijkheid over verwachte kosten. Vervolgens helder rapport met optionele meerkosten en tijdige afhandeling

Alles volgens afspraak en de auto schoon in ontvangst genomen!

Prima!

Alle prima verlopen

Al 40 jaar klant van Nefkens, zakelijk en prive

Vriendelijk, komen afspraken na

KlantVriendelijk,

Zeer slechte service

Mijn vrouw kon haar auto niet ophalen onderhoud omdat ze na 17:00 uur tijd had en dan was de werkplaats gesloten. Ene meneer Jerry van de firma Nefkens zou haar voortijdig informeren maar ze stuurde de informatie niet naar haar maar iemand anders. Rond 17:20 belde mijn vrouw of ze de auto kon ophalen maar kreeg nul op rekest. Het gevolg is dat we die avond een taxi hebben moeten huren omdat we niet onze eigen auto mochten ophalen. Er kon niet eens een excuses af. Geen Nefkens meer voor ons.

Super alles.

Al jaren echt super geholpen en mannen werkplaats altijd vriendelijk althans je dollen en zo echt super.

prima service, klantvriendelijk

niets op aan te merken verder

Kwalitatief goed, organisatorisch chaotisch

Werken met een systheem wat veel te wensen overlaat. Je moet zrlf goed oppassen wat er wel en niet gedaan MOET worden.

Ik ben al jaren een heel tevreden klant van Nefkens Utrecht.

Snel geholpen

Kon zonder afspraak terecht en probleem werd snel verholpen

service goed en adequaat uitgevoerd

auto is snel en goed onderhouden

Prima communicatie

Gebeld, app en uitleg

Geweldige service, fijn bedrijf!

Het contact voor het maken van een afspraak verliep vlot. De werkplaats klantenservice nam snel contact met me op om de haal- en brengservice af te spreken. Op de dag zelf verliep alles vlot, duidelijke diagnose stelling en direct contact om te overleggen en te accorderen. Sneller dan verwacht de auto al weer terug, betalen aan de deur… perfect! Bedankt voor de goede zorgen weer Nefkens Utrecht, tot de volgende keer!

prima service

Vlotte service. Jammer dat de wasstraat het te druk had voor mijn auto - wat ik niet goed begreep. als klant verwacht ik dan toch dat het op een andere manier geregeld wordt.

Fijne ontvangst. Als minpuntje een niet schone leenauto. Ook de sticker van een volle tank terug zit deels los; geeft gelijk een (onnodige) rommelige uitstraling. Vind volle tank retour ook niet meer echt van deze tijd.

Auto heeft meer klachten na de service beurt

Auto moest voor zijn beurt naar de garage. Aangegeven dat er naar de remmen gekeken moest worden gezien deze soms piepte. Nu piepen ze continu????

Overleggen en vertrouwen is het sleutelwoord

Zie hierboven

gewoon goed.

gewoon geoed

Prima goede service

Positief, probleem met versnellingsbak goed opgelost

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht