Wederom uitstekend

Het begint haast normaal te worden maar dat is het natuurlijk niet. Opnieuw uitstekende service bij Nefkens!

Top geholpen

Winterbandenservice en meteen proefrit kunnen plannen, dat was chil.

Snel duidelijk en goede service

geen verder commentaar nodig

Uitstekende service

Altijd tevreden, oplossingsgericht en uitstekende service. Ik kon onlangs door omstandigheden de auto niet afhalen, maar dat werd opgelost, de auto werd gebracht. Dank!

....

Goede communicatie

Vriendelijke goede service

Persoonlijke benadering door de medewerker

Altijd een antwoord op mijn vragen

redelijk te vreden

Tijdens contact werd door Nefkens gevraagd de ruitensproeier reservoir te vullen, die zou leeg zijn. Ik heb gezegd dat ik nog 2 liter voorraad thuis heb staan en zelf zou gaan vullen. Thuis bleek het reservoir helemaal niet leeg te zijn, zelfs bijna vol. Er is niet lang geleden een nieuw pomp geplaatst, hoe kan dit?

Deskundig

prima service

auto was op tijd klaar en stond netjes klaar en auto was gewassen en uitgezogen

weer prima voor elkaar

De auto is weer top in orde.

Netjes geholpen

Pro actief meedenken valt altijd weer op.

Wanneer de auto terugkomt voor wissel winter- zomerbanden. Geeft de medewerker direct aan dat ook de grote beurt vandaag uitgevoerd zal worden. Dit was inderdaad afgesproken. Eerste opmerking is dat er gebeld zal worden, bij acties die overleg nodig hebben. Keurig m.i. Daarna hebben we het over de profiel status van de zomerbanden. Er volgt advies op maat. Dit ben ik gewend bij elk bezoek. Auto komt schoongewassen terug, bij afhalen.

Excellent

The workwers were so kind and helpful.

• Would you recommend us? Yes

goede service conform afspraak

werkplek in showroom is alleen beetje luidruchtig doordat de radio vrij hard staat in de showroom

Nette behandeling

Eerst schrok ik van de mededeling van het zou gaan kosten, ik ging uit van een basisbeurt van de auto (de bedragen waarmee online wordt geadverteerd). Op locatie werd het iets anders, maar namen zij mij ook professioneel mee in de zaken die zij wilden bekijken en vervangen gezien de leeftijd en km's van de auto. Ben ik wantrouwend naar autobedrijven ja, maar deze mensen waren professioneel en lieten ook zien wat er nodig was. In the end, was het bedrag lager dan begroot omdat ook een aantal zaken niet nodig was. Dus daarin werd netjes gehandeld. Vriendelijk en behulpzaam personeel. En dolblij met mijn Peugeot 208!

Te duur in arbeidsloon en onderhoud!

Kwam voor kleine onderhoudsbeurt (economy basisbeurt 5W30) aan mijn Peugeot 308. Door receptiebalie werd gevraagd of ik een interieurfilter wilde, dat buitenlucht schoon naar binnen filterde, kosten ca. € 100,- extra. Heb ik laten doen. Achteraf had ik spijt, want ervaar dit toch als verkooppraatje om extra omzet voor garage Nefkens te genereren. Daarnaast werden na de kleine onderhoudsbeurt 2 nieuwe reparaties door garage Nefkens geadviseerd: 1e vervanging multiriem & meelooprol totaal voor € 273,93 en 2e lekkage onderzijde: vernieuwing klepdekselpakking alsook vacuümpomp pakking totaal voor € 237,18 Heb terzake andere garages geconsulteerd en 1 gevonden, die de reparaties erg goed en degelijk heeft uitgevoerd. Bij de 1e reparatie bleek, dat ook de spanner vervangen moest worden en uit de 2e reparatie kwam bij ‘t losschroeven vd bougies (monteur garage Nefkens had dit niet gedaan!) naar voren, dat er olie in 1 van de 4 bobines stond en die moest ook vernieuwd worden. Ondanks dat er meer onderdelen vervangen zijn en veel meer uren nodig waren, was ik voor beide reparaties in totaal € 552,47 kwijt. Dat ligt aan de verschillen in arbeidsloon die gerekend worden. Bij deze garage slechts € 55,- per uur en niet het dubbele zoals bij garage Nefkens. U begrijpt dat ik voortaan het onderhoud van mijn Peugeot niet meer bij garage Nefkens laat uitvoeren.

Was keurig geregeld allemaal.

Prima afhandeling

Goede service. Snel. Keurige prijsopgave.

Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd, netjes op tijd

Liep soepel

Prima beleving!

Prima beleving, serviceadviseur maakte oogcontact, was netjes en legde zaken goed uit. Behulpzaam. Wat fijn is dat mijn auto gewassen en schoongemaakt werd!

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht