Snelle service

Snelle service bij vervanging van kentekenlampjes

beter communiceren over wachtijden

Duidelijker communiceren dat het wisselen van banden 1,5 uur gaat duren. Nu zat ik te wachten. Als ik dit had geweten had ik of gezorgd voor een boek / laptop of was weer weg gegaan om later de auto op te halen. Ik had de afspraak online gemaakt en wist niet dat er standaard 1,5 uur voor staat.

heel goed

jullie doen heel snel

de service werd verricht volgens mijn verwachtingen, op tijd, vriendelijk en deskundig

het plannen van een afspraak verliep naar wens. ter plekke goed ontvangen, de service was snel en professioneel. Het duurde niet langer dan nodig.

Ik geeft het 10 alleen door de hele vriendelijke service balie( vooral Ron). Ik koop helaas ergens anders omdat ik de verkopers iets minder vriendelijk vind.

Klantvriendelijke mensen

Van binnenkomst tot vertrek uiterst goed en vriendelijk geholpen.

top

Topservice

Altijd behulpzaam en vriendelijk.

Fijne plek om te zijn. Er is een prettige wachtruimte, met stopcontacten en internet en krant van de dag en tijdschriften. Je kunt er ogestoord werken tijdens het wachten in een schone en opgeruimde omgeving. Eén nadeel is dat de radio door de ruimte schalt. Dit leidt nogal af. Ik wil graag zelf kunnen bepalen waarnaar ik luister. Voor dit keer nog 5 sterren omdat jullie très sympa zijn, volgende keer even afwachten.

Goede service!

Persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Goed advies en goede service. Hartelijk dank daarvoor! Heel klein puntje: miste alleen nog de uitleg bij het ophalen van de auto wat er precies was gebeurd, zeker gezien ik van te voren een aantal aandachtspunten had.

Altijd goede service en vriendelijke behandeling

Altijd goede service en vriendelijke behandeling

Komen afspraken na en vriendelijk personeel. Ook was mijn auto gestofzuigd!

Komen afspraken na en vriendelijk personeel. Ook was mijn auto gestofzuigd!

Bandenwissel snel uitgevoerd, geen wachtrij, vervangend vervoer werd voorgereden ivm regen. Vriendelijk geholpen,

Goed en netjes geholpen zeer tevreden

Aardige mensen bij de receptie en zeer goed en netjes geholpen Ben tevreden ermee

Heel goede service

Alles tot in de details verzorgd.

Prima service !

Auto werd gebracht en gehaald. Prima service !

snel regelt , auto was binnen 3 uur klaar

goed geregeld

werkzaamheden onderhoud goed uitgevoerd, wachttijd bij balie mag wat korter maar iedereen doet zijn best. terugkoppeling over uitgevoerde werkzaamheden summier maar wel lekker snel. Auto netjes gewassen en klaar voor veel nieuwe kilometers.

Onderhoud is geheel uitgevoerd conform afspraak

Weer genoten bij Nefkens Utrecht

Prettig geholpen, eerlijk geadviseerd

Netjes ren goed

Netjes en goed

Snelle hulp!!

Had een probleem / storingen in de auto. Werden gelijk verholpen!! Snelle service.

Snelle en goede afhandeling.

Reeds vroeg in de middag gebeld, dat de auto klaar was. Zeer positief! Pech was het feit, dat onder het terugrijden bleek, dat er motorproblemen waren. Het bleek na bezoekje aan de dealer, dat een nieuwe bougie kapot was. Ook dat is snel verholpen!

Wederom uitstekend

Het begint haast normaal te worden maar dat is het natuurlijk niet. Opnieuw uitstekende service bij Nefkens!

Top geholpen

Winterbandenservice en meteen proefrit kunnen plannen, dat was chil.

Snel duidelijk en goede service

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht