Super goed geholpen!

Keurige service, nette uitleg en heel fijn dat ik tijdens de onderhoudsbeurt kon werken.

komen afspraken na

halen onze bedrijfsauto op en brengen die weer teurg. Helemaal ontzorgd

Prima ervaring. Service, vriendelijkheid en duidelijk dik op orde !

Onderhoudsbeurt bij 20.00 km laten doen. Alles uiterst correct verlopen.

Goede service en de afspraken worden nagekomen.

Goede service en de afspraken worden nagekomen.

Super goede service

Leenfiets ter beschikking. Werd gebeld om te overleggen omdat de km stand van mijn auto tussen twee servicebeurten inzat. Ze gaven mij een keuze. Dat vond ik zeer prettig. Verder zeer vriendelijke medewerkers en mijn auto weer in top conditie en lekker schoon.

Goed geholpen en snel.

A

A

Uitstekend!

Uitmutende service

Vervangende auto was ruk

Alled goed alleen de vervangende auto was slecht

Snel gerepareerd

Na contact over olielekkage snelle diagnose en afspraak voor reparatie

Duidelijke afspraken

Dit was mijn eerste contact. Duidelijke informatie over eventuele reparaties

Excellent

Prima service, Met auto halen en brengen. Dat lukt mij nu niet meer. Groer

Vriendelijk geholpen

Het enige wat ik jammer vond was dat de rekening een stuk hoger uitviel dan gemeld. Ik moest voor een basis beurt 249,00 euro was er aangegeven ( de jongens van de werkplaats hoorde dit helaas wel vaker) Een nieuwe 17 inch band en ik nam een leen auto mee. Uiteindelijk moest er ook een interieur filter vervangen worden remvloeistof vervangen allemaal noodzakelijk dat begrijp ik maar vermeld het volgende keer gewoon bij de basis beurt is wel zo eerlijk.

Top service, meedenkend en super vriendelijk

Meer kan ik er niet over zeggen dan de titel eigenlijk. Gewoon top

Heel tevreden

Erg tevreden, kom elk jaar voor onderhoud van mijn auto en indien nodig.

Vriendelijk en behulpzaam

Bij de balie heel vriendelijk ontvangen. Medewerker deed zijn best om te zorgen dat ik weer op tijd weg kon. Dacht echt mee! Heel fijn. En de koffie was goed!

Service verlening was boven verwachting

De contacten zijn altijd goed dus de lat ligt op zich al hoog. Maar dit keer klopte alles. Vanaf moment van plannen, auto wegbrengen, alternatief vervoer aanbieden en de aandacht bij het ophalen en voorrijden. Dus gewoon top

Prima ontvangst

Prettig

Meedenkend en flexibel

veel moeite gedaan om ons alsnog op vakantie te laten gaan.

Communicatie kan veel beter en prijs kan lager

Service: 10 Communicatie: 6 Waarom? Omdat er mis ging met de planning (ze zijn hiervan op de hoogte). Prijs: 7 Waarom? Het mag wel wat lager.

snelle en zeer goede service in een lastige periode met vakantie drukte. super geregeld

Alles super en snel geregeld en een zeer vriendelijke service desk die met je meedenkt over een oplossing

Prima geregeld, ook het vervangend vervoer

Nog snel vervangend vervoer geregeld

Naar alle tevredenheid

Goed geadviseerd, en een schone auto mee terug gekregen. Auto reed weer soepel en rook geen duffe lucht meer.

Service en klantvriendelijkheid zoals ik die mag verwachten.

Nefkens Utrecht is klantvriendelijk en deskundig. Van harte aanbevolen!

Een fijne garage een aanbeveling!

Fijn personeel en de auto rijdt weer perfect!

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht