Super betrokken, betrouwbaar en top service!

Vriendelijk personeel waar je gezien en gehoord wordt. Denken praktisch met je mee en nemen keer op keer netjes telefonisch en per mail contact op wat de vorderingen zijn. SUPER!

Kort maar krachtig

Ik moest langer wachten dan ik dacht omdat ik om 08.00 uur de auto moest brengen maar dat de werkplaats een kwartier later begint, dat wist ik niet. Dat weet ik dn voor de volgende keer.

Auto weer tip top!

Ruit vervangen en onderhoud. Hij rijdt weer als een zonnetje. Auto was ook weer mooi schoon. Blij mee!

Fantastische service en snelheid.

word altijd fantastisch geholpen,

voel me goed als klant bij jullie. Er wordt altijd goed uitgelegd wat er moet- en gaat gebeuren. Ik vertrouw er volledig op, want ik heb daar geen verstand van........

In volle tevredenheid geholpen

Op een zondag pech gehad maar heel snel geholpen

Last minute and still repaired on time

Just before my holiday I find my battery discharging at a high rate. Called Nefkens and they made a last minute arrangement for Mr to drop the car off with them. Plan was to have the car fixed while I was away but that afternoon I was contracted that problem could be quickly solved and car would be available that afternoon. Now my car is fixed and standing in front of my house ready for when I get back from holiday.

Navigatie werkt slecht na het onderhoud

Zeer nette en snelle service aan de auto gehad. Hele goede ervaring, maar sinds de auto bij jullie is geweest en de navigatie een update heeft gehad werkt deze niet goed neer

Altijd prima service

Al jaren word ik heel prettig geholpen bij Nefkens Utrecht. Heldere communicatie en servicegericht.

HULPVAARDIG NETJES EN SNEL GEHOLPEN

Alle afspraken netjes nagekomen en gebeld dat auto eerer klaar stond dan gepland! Super!

Uitstekend.

Na grote beurt rijdt auto weer als nieuw.

Topservice.

Peugeot beurt gehad daarna netjes gewassen en gestofzuigd.

Uitstekend service

Behulpzaam en goede service.

Service was weer perfect zoals ik gewend ben.

Weinig toe te voegen.

Zeer vriendelijk, behulpzaam. Bedankt!

Betrouwbaar adres, zeer vriendelijk, behulpzaam. Wij zijn al een hele tijd Nefkens klanten, tevens Peugeot!

Gewoon perfect

Goede service, warm welkom en oplossingen worden direct aangeboden. En.. lekkere koffie :-)

top

goede terugkoppeling echter zie ik niet op een lijst wat er allemaal gedaan is en tevens de volgende werkplaatsbezoek staat nergens vermeld

na een toevallige constatering dat er een "messteek" in een band zat, heeft Bastiaan direct de auto op zaterdag omgeruild zodat we veilig onze weg konden vervolgen. werkplaats heeft vervolgens dinsdag de auto weer netjes opgeleverd met veilige / nieuwe band.

Uitstekende service

Goede service vriendelijk personeel

heel goed en snel

snel goed en kordaat

Prima service, snel geholpen.

On aangekondigd binnen gelopen met storings meldingen in mijn auto. Kon hem meteen achterlaten en was weer snel klaar. Keurige service.

Had er meer van verwacht.

Afspraak zat in dagplanning, eerste beurt hield weinig in . Toch pas om 17.00 klaar . Toen ik om 1630 kwam omdat de dag bijna ten einde liep, moest er nog aan begonnen worden werdt mij verteld . Mijn verwachting was dat de auto ook een wasbeurt zou krijgen . Deze verwachting was onterrecht. Verder geen onderhouds lijst gekregen van de verlichte werkzaamheden, zal wel te maken hebben dat het een lease auto is

Topservice

Word altijd ontzettend hartelijk ontvangen. En tot nu toe steeds heel vriendelijk en servicegericht geholpen.

Auto 's ochtends gebracht, 's avonds klaar

Auto gebracht voor onderhoud en reparatie, was uiteindelijk toch nog dezelfde dag klaar ipv de volgende dag. Reparatie goed verholpen.

Snel en deskundig geholpen

Meijewetering 19