Prima!

De mensen waren erg klantvriendelijk

Uitstekende service

Mijn auto gehaald en gebracht . Goede informatie over de te verrichte werkzaamheden

Vriendelijk personeel

Heel prettig

Uitstekend geholpen

Immer goed, correct, vriendelijke en snel geholpen

Ik kreeg onderweg een vreemde motorstoring. Ik was vlak bij mijn garage, Nefkens Utrecht. Daar direct mijn Peugeot Expert ingeleverd. Ik heb een leenauto meegekregen en kon met overladen van wat klein handgereedschap mijn werkzaamheden vervolgen. Later bleek de electronica "over de zeik te zijn" doordat de accu kapot was. Dat met 2,5 jaar en nog geen 50k km. Bijzonder. Het gebruik van de fabrieks-standkachel bleek erg veel stroom te gebruiken, wat de accu niet heeft kunnen handelen. Jammer voor een extra zware accu en alles af fabriek. Na twee dagen kon ik mijn geweldig mooie en fijne Peugeot Expert Asphalt full option weer ophalen. Heel fijn.

Klantvriendelijk

prettig, lekker kopje koffie tijdens het wachten duidelijk uitgelegd wat er moest gebeuren super service

Goede communicatie en goede service

Onderhoudsbeurt en apk uitgevoerd. Er werd helder gecommuniceerd over de uit te voeren werkzaamheden. Vervangend vervoer is goed geregeld met de VIP pas. Uitstekend geholpen

fijn dat belangrijkste reparatie dag erna al kon, paar puntjes kunnen beter.

auto kwam voor APK en bandenwissel. auto kwam niet door keuring, gelukkig konden de belangrijkste dingen dag erna al gerepareerd worden dus er mag nog / weer mee gereden worden. Dat is echt fijn. Rest komt volgende maand. Wat verbeterd kan worden: banden beter terugplaatsen in auto, nu moest ik stoppen om ze te verleggen, omdat ze als je de bocht doorging tegen de ramen klapten. Het zou ook erg fijn zijn als de boordcomputer / dashboardlichtjes met tijd en dag gecontroleerd worden. kennelijk was de stroom daar af gegaan of zo, maar stond dus volledig verkeerd. mij óuders konden dat niet zelfstandig verzetten, moest hulp bij komen. beetje slordig van de garage vind ik.

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk personeel

Tevreden!

Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, mijn collega's ;-) Zeer tevreden!

P

Goede deskundige hulp en adviezen

Goede deskundige hulp en adviezen

Zeer goede service.

Word goed geholpen en krijg duidelijke uitleg over wat er allemaal is nagekeken en gedaan.

Zeer goed ontvangen, zeer klantvriendelijk en goede uitleg.

Zeer tevreden.

netjes geholpen

Had afspraak staan voor wissel van winterbanden en aangegeven dat er 1 band langzaam zachter werd. Bij weer afhalen van de auto werd aangegeven dat er geen lekkage was gevonden maar voor zekerheid een nieuw ventiel is gemonteerd. Dit bleek inderdaad het geval te zijn omdat band niet meer leeg loopt. Auto stond ook binnen afgesproken tijd weer netjes klaar voor mij.

Altijd vriendelijk

Vriendelijk, altijd.

Tevreden

Gewoon zoals het hoort

Prettig contact en uitleg

Prettig contact en uitleg over gebreken. Bij mij was de multiriem na 2,5 jaar alweer aan vervanging toe. Erg kort en daarover buiten Nefkens ook verschillende berichten ontvangen. Verder tevreden over jullie service en aangeboden overzichten. Fijne groep mensen

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht