Reparatie prima, afhandeling niet oke.
Wij hebben schade gereden met onze Peugeot, erg balen natuurlijk en wilden dit graag snel laten maken. Gelukkig konden we terecht bij Nefkens Utrecht voor de reparatie.
Wij wonen zelf niet in de buurt bij Nefkens Utrecht maar wel bij Nefkens Den Bosch. In Den Bosch hadden ze ons toegezegd dat Nefkens voor ons de auto zou brengen en halen naar Utrecht, dit is deel van de service. Super fijn, maar brengen ging ons wel lukken. Het zou alleen gaan om het thuis weer afleveren van de auto na reparatie.
Bij aankomst hebben we de auto afgegeven en ook toen werd er toegezegd om een afspraak in te plannen om de auto weer netjes in Den Bosch te krijgen. Erg fijn, en binnen een dag was de auto al klaar. Vervolgens willen we een afspraak inplannen om onze auto te laten brengen naar Den Bosch, na ongeveer 3 uur geprobeerd te hebben om de garage uberhaupt aan de telefoon te krijgen, krijgen we een erge botte man aan de telefoon. Zijn mededeling: we gaan het niet doen, en we hebben ook geen middelen om dit voor u te regelen. Op het argument dat er 2 collega's dit wel hebben toegezegd (zowel Den Bosch als Utrecht) zei hij dat, dat klopte maar ze toch hebben besloten het niet te gaan doen.
Erg jammer, we zijn namelijk erg tevreden over de service en ook weer over deze reperatie. Echter zitten wij nu met het probleem om onze auto op te halen in Utrecht, en er wordt ook vanuit de garage NIET mee gedacht.