Olie bijvullen

Weer prima. Misschien kan het iets sneller

Ervaren en gemotiveerd geholpen

Toppers, mee denken en behulpzaam

Uitstekende service

Betrouwbaar

Voldeed weer aan de verwachtingen

De service en klantgerichtheid is bij herhaling op een hoog niveau. De service medewerkers nemen de tijd om met de klant de werkzaamheden door te spreken. De ambiance om vervolgens te wachten is prettig. De auto was binnen de gestelde termijn gereed en konden wij weer verder. Klasse en dit niet voor de eerste keer

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Altijd goed

Goede service en advies.

Zeer snelle en goede service

Alles verloopt vlotjes. Geen wachttijden. Aardige mensen

Topservice!

Superfijn dat jullie gelijk tijd vrij maakten om naar mijn auto te kijken!

2 problemen beide niet hersteld

auto gebracht met 2 problemen (cruise control werkte niet, en radio ging uit icm navigatie op telefoon). Ze gaven aan dat beide verholpen waren. Beide werkte nog steeds niet. wel klantvriendelijk behandeld aan de balie. het resultaat is alleen 0.

In 1woord keurig en netjes!

Goede service en altijd beleefd!

goede service

Ik werd duidelijk op de hoogte gehouden over de benodigde reparaties en wat dit zou kosten. Uiteindelijk was de auto eerder klaar dan verwacht.

Zeer vriendelijke mensen

Goede service heel goed bedrijf

Prima communicatie

Goede communicatie en snelle afhandeling

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk en snel, schone auto achteraf.

Goede klantvriendelijke service.

Top bedrijf

Super goede service en kundig en aardig personeel.

Top notch service!

Goed en zoals je mag verwachten

Goed en zoals ik had verwacht. Goede planning van levering, winterbanden bij levering en andere wensen/afespraken nagekomen

Vriendelijke benadering

Mijn auto komt thuis.

uitstekend en serviceverlenend

zie bovenstaande.

Perfect geholpen

Auto keurig afgeleverd persoon brengt je naar de Auto..

Geruisloos goed

De eerste 15.000 km beurt voor mijn 2008. Keurig na 2 uren klaar en ook nog door de wasstraat gehaald en een stofzuiger door het interieur. We kunnen er voorlopig weer tegenaan met hopelijk wederom probleemloze kilometers ;-)

Volledig ontzorgt

Positief, mijn wagen was gestrand in Oostenrijk. In de tussentijd heb ik gebruik kunnen maken van een vervangwagen. De reparatie was sneller dan verwacht gedaan incl. de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Kortom goede service waarbij je volledig ontzorgt wordt.

Controlebeurt op een goede manier uitgevoerd, maar .....

Over het geheel ben ik zeer tevreden over d euitvoering van de beurt. De auto loopt weer als een zonnetje. Echter constateerde ik 2 kleine nalatigheden. 1. Het onderhoudsboekje werd niet geupdate. Deze beurt staat niet genoteerd. 2. De bandenspanning is (blijkbaar) gecontroleerd. het lampje daarvan ging branden, dus is de registratie daarvan niet correct uitgevoerd. Dat heb ik alsnog zelf gedaan.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht