Uitstekend geholpen

Voor de reparatie aan mijn auto en de problemen die moesten worden verholpen ben ik uitstekend geholpen. De medewerker heeft goed met ons meegedacht en een prima voorstel gedaan voor de oplossing. Dit hebben we zeer gewaardeerd.

Hele goede en vriendelijke service

Wanneer ik mijn auto naar Nefkens Utrecht breng, weet ik dat ik mij geen zorgen hoef te maken. Keer op keer word ik ontzettend vriendelijk te woord gestaan. Wordt er met mij meegedacht in oplossingen, word ik netjes op de hoogte gehouden zodra mijn auto weer klaar staat. Ook het vervangende vervoer is zeer netjes. Bij het ophalen van de auto wordt er duidelijk verteld wat er gedaan is.

Gemiddeld

Olie lampje brandde dus er is olie toegevoegd. Dat ik de olie moet betalen is normaal maar de van de arbeid had ik als vaste klant verwacht dat dat service zou zijn.

Goede service zoals het hoort

na diagnose online mogen aangeven wat wel en wat eventueel niet gedaan dient te worden. Duidelijke afspraken waaraan het team van Nefkens zich aan houdt. Kosten zijn dan geen verrassing achteraf.

Alles prima

Sneller klaar dan ik gedacht had, verder geen bijzonderheden.

vriendelijk te woord gestaan en uitgelegd wat de beurt betekend

ik heb 1 groot minpunt betreft de pech hulp sta met een kapotte voorband bel de pech hulp krijg als antwoord dit zit niet in het pakket en zoek het maar uit we komen wel maar dan moet u betalen had ik de anwb maar niet opgezegd klein puntje de afwatering punten onder de motorkap waren niet leeg gemaakt

Auto was mooi op tijd klaar

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Goede haal- en brengservice en ook nog eens netjes mijn auto gewassen.

Super fijne garage met vriendelijke medewerkers

Ik moest even langs om dat er een lampje stuk was. Ik werd direct geholpen en het was snel opgemaakt. Echt super fijn.

Altijd vriendelijk en volgens afspraak

Onderhoudsbeurt en dan ook nog eens de auto wassen! Dat noem ik echte service! Alleen die leenfiets met drie versnellingen… daar mag wel eens verandering in komen na zoveel jaar!

Goede ervaring

Netjes geholpen.

Zoals gewoonlijk goed.

zoals gewoonlijk heel erg goed

gewoon een geweldige garage met dito weerkplaats

Goede service op een ongelegen moment. Direct vervangende auto geregeld en auto in onderhoud genomen

Zeer goede service en fijne afwikkeling van een probleem

Noodgeval waarbij het raam niet meer dichtging is snel verholpen

Prima ervaring met Nefkens Utrecht waarbij dezelfde dag nog het raam dat niet meer dicht ging is gemaakt. Wel zo handig met dit herfstachtige weer!

Meer dan 5 sterren

Ik ben ontzettend goed geholpen door de heren van Locatie Utrecht. Van het in de ochtend neerzetten, tot het ophalen eind van de dag hebben ze alles netjes geregeld en mij ook goed op de hoogte gebracht van de werkzaamheden. En als kers op de taart hebben ze ook nog mijn auto gewassen! Helaas is het onmogelijk om meer dan 5 sterren te geven.

Zeer tevreden over nefkens

Simpel maken van afspraak . Makelijker haal en breng service. Duidelijke communicatie over wat er nog .oet gebeuren . Simpelweg zeer tevreden

Alles goed verlopen

Onderhoud en contact prettig verlopen

Vakkundig en snel

Zeer goed en vriendelijk personeel

Service is uitstekend. Ben zeer tevreden!

Ben heel tevreden over de service, klantvriendelijkheid, kwaliteit en deskundigheid .

Nog steeds prima.

Altijd vriendelijke ontvangst. De wachttijd kan ik nuttig maken met eigen (lees)werk.

Goede snelle service

Snel geholpen en voor de middag weer klaar

Altijd fijne service. Meedenkend. En direct een goede vervangende auto regelen. En stond binnen 5 minuten buiten

Snelle service betreffende leenauto

Leenauto snel geregeld

prima service, wel erg druk waardoor het even kan duren voor er plek is

prima service, fijne werkplek. alles prima.

Meijewetering 19

3543 AA Utrecht