Teleurstellende kwaliteit van werkzaamheden
Bij ophalen van de auto zat er een afdekkap niet juist gemonteerd bovenop de stuurkolom. Dit aangegeven bij de balie waarna er een monteur mee naar de auto liep om dit “op te lossen”. Onderdeel leek vast te zitten, bij opnieuw verstellen van het stuur kwam wederom de afdekkap los.
Hierop weer naar de balie en zelfde monteur mee naar de auto, na het zien van de kap, kwam de opmerking: “Dit hoort zo…”. Ik heb de beste man aangegeven dat ik de auto genoeg ken om te weten dat dit niet “zo hoort”. Toevallig stond er nog een Opel Astra van het zelfde model en heb ik aangedrongen om daar een kijkje te nemen of dit “zo hoort”. Hier kwam de man tot de ontdekking dat dit niet zo hoorde. Hierna heeft een collega dit alsnog opgelost.
Volgende dag op weg met de auto en tijdens het rijden is er een ruime centimeter of zelfs meer speling te voelen in het stuur rondom de middenstand. Dit was voor het herstel niet aanwezig. Na eigen onderzoek kom ik tot de ontdekking dat er een bout van de stuurstang onder het dashboard niet vast is gezet… levensgevaarlijk! Dit zelf weten te verhelpen.
Beschamend dat de klant hier zelf achter moet komen. Er mist duidelijk kennis van het model en een kwaliteitscontrole na de werkzaamheden.